Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A bo ja tam wiem, pewnie za duży :P

Na razie tak, ale to się okaże po weekendzie, bo wtedy zostanie sam na ogrodzie z Jetsanem :mdleje: a ja będę przez okno ich obserwowała :lol:
Właściwie, to mama się mnie pytała, czy chcę go oddać... yyy... raczej nie :evil_lol:

Posted

ania >;18789462 napisał(a):
ale się u Was dzieje, jakie zmiany WOW :crazyeye:

eee tam, nic takiego :P

Arni mierzył obroże Jetsana :P

Gnojek ma 55cm w klacie, Jetsan 65cm w szyi... :lol:

Posted

Śliczny jest:loveu:

Wcześniej tego nie pisałam, ale bardzo mi się podoba jak Arni ma założone te niebieskie szelki;)

PS. może jakieś nowe fotki świniaków?:razz:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
ale śliczny ten Arni :loveu: :loveu: :loveu:

Witamy :D i dziękujemy :)
monika15 napisał(a):
Śliczny jest:loveu:

Wcześniej tego nie pisałam, ale bardzo mi się podoba jak Arni ma założone te niebieskie szelki;)

PS. może jakieś nowe fotki świniaków?:razz:

Zdjęcia świnek będą dzisiaj lub jutro, bo odebrałam legowiska :D

Aleksandra95 napisał(a):
ale ładniutki on.:loveu:

Miło nam :) dzięki :)

Dzisiaj Arni pobił samego siebie :angryy: Zrobił taką demolkę, że mi się to w głowie nie mieści... Dobrze, że ojciec tego nie widział, bo by go do schroniska wywiózł...
A rano specjalnie poszłam go wyganiać, ehh...

Posted

Rozrabiają razem strasznie! Teraz 3dni będę w domu, więc uczymy się grzecznego zostawania w domu i na ogrodzie ;)
A ojciec chyba zaakceptował ten fakt, że psiak u nas zostaje :lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
widać że w domu także się dogadują :) super!

Poza chwilami grozy, jest ok :P Poszły zęby w ruch, ale oboje oberwali z gumowego frisbee i raz dwa się uspokoili... a za chwilę znowu zaczęli się bawić...
Najlepsze i tak jest synchroniczne szkolenie! Arni, siad! w tym czasie Jetsanek za moimi plecami siada. Jetsan, łapa! i bach łapą w łeb Arniego :lol:
Arni zaczyna stróżować :mdleje: szczeka jak coś usłyszy podejrzanego...

Posted

Malawaszka nam dupę uratuje i pożyczy kenel :multi: :multi:
Na razie nie zostawię ich samych na dworze, bo Arni jest strasznie zaczepny i kłapie zębami na oślep...
Tak przeglądając galerię Jariego od Amber, doszłam do wniosku, że Arni ma gdzieś daleko w krewnych dobermana :diabloti:

Posted

Tak przeglądając galerię Jariego od Amber, doszłam do wniosku, że Arni ma gdzieś daleko w krewnych dobermana :diabloti:
Eeee no nie wydaje mi się :evil_lol:

Co do bójek... No cóż, może się to wygasić, ale równie dobrze może nasilić, szczególnie jak mały jest zaczepny, a Jetsan jeszcze dorasta...