Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zasikają pewnie od razu :evil_lol:
Wyrósł.... ale i tak jest brzydki...

doglov, te skarpetki są fajne, gdy w nogi zimno, ale są niebezpieczne, hahaha... Mam śliskie schody :lol:

Posted

Naklejka napisał(a):

doglov, te skarpetki są fajne, gdy w nogi zimno, ale są niebezpieczne, hahaha... Mam śliskie schody :lol:

Fajnie to one tylko wyglądają :eviltong: jak bym czula cos miedzy palcami to bym szału dostala , kiedy probowalam nosic japonki :splat: masakra :evil_lol:

Posted

Strasznie... gdzieniegdzie śniegu po kolana, chodniki nie odgarnięte, autobusy mają okropne spóźnienia... TRAGEDIA! A to nie koniec... w tym momencie jest dodatnia temperatura :-P

Posted

Ja ostatnio czekalam na autobus 35 min , do pracy szlam na 19sta a dotarlam o 19:22 :roll: byla taka sniezyca ze masakra , teraz tak samo sniegu opor a dodatnia temperatura i juz jest wody po kostki :roll:

Posted

Do szkoły bus jedzie co ok. godzinę, jak nie przyjedzie jeden i zmarznę to wracam do domu i idę na następny :P
No chyba, że zdążę pieszo dojść... no ale zimą to tak 30min się idzie, bo nic nie jest odśnieżone, a potem siedzę w mokrych spodniach :roll:
Wiosną to nie ma problemu 25 min i jestem w szkole i ogólnie przyjemnie się idzie, albo wraca się ze szkoły przez las :D

Posted

Ja sobie nie moge pozwolic na takie cos bo do pracy musze dotrzec na czas , to byly nadgodziny to jeszcze przymkneli oko poza tym nie ja sama sie spoznilam ;) przez las ?? :crazyeye: brrrrrr

Posted

Naklejka napisał(a):
No ja też nie powinnam omijać lekcji, bo to zazwyczaj źle się kończy...
Przez las... fajnie jest :D szczególnie gdy jest bardzo ciepło, bo tam jest chłodniej :D

I najlepiej jeszcze jak jest ciemno :eviltong:

ale macie swietny nowy bannerek :loveu: