Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Wpadła Iza z Dianą, a się psiaki dzisiaj wyganiały i wybawiły, od 11 do 14 na spacerach! :) Jetsan bardzo, ale to bardzo się mnie pilnował, przybiegał na praktycznie każde zawołanie :) Aż sama Iza się dziwiła, że on tak mnie pilnuje, spotkałyśmy koleżanki, puściłam Jetsana do nich, a niech se biegnie, one go lubią :P Dziewczyny go złapały i poszły w odwrotnym kierunku, a Jetsan się nie nabrał i rwał do mnie :loveu: hehe.
Jechaliśmy autobusem! Na początku nie chciał wejść, już kierowca zaczął narzekać... Ale wszedł, grzeczny był, pilnował drzwi bo strasznie chciał wyjść. Myślę że jeszcze parę razy pojedziemy i będzie super! :)
Mam film i jakieś zdjęcia, zaraz będę je obrabiać i wrzucać na forum :)
https://picasaweb.google.com/105911600974972693444/Filmy?authkey=Gv1sRgCJfWyOiQq4ykyQE#5703825000633239314
Film

Edited by Naklejka
Posted

Wpierw spacerek, bez Diany i Izy, one wpadły do nas, jak byłam w domu, psy się spotkały na progu... Teraz nie mam żadnych wątpliwość, że Jetsan mógłby nie zaakceptować drugiego psa :p

Posted (edited)

Nie wiem, bierzemy go i to raczej jest pewne, ale mama nie ma kiedy ze mną pojechać po niego, może w weekend się wymkniemy, ojciec w sobotę rano będzie spał, więc nie zauważy kiedy pojedziemy ;)

Edited by Naklejka
Posted

Bałam się, że się wystraszy otwierających się drzwi, ale wyjście z autobusu było bardzo zgrabne :)
Musimy opanować grzeczne siedzenie na miejscu które mu wskażę, bo chciał łazić po całym autobusie :lol:

Posted

Jeszcze parę razy się przejedzie i myślę, że będzie się lepiej zachowywał :P
Iza znowu wpadnie z Dianką, tym razem zrobię im zdjęcia na spacerze :) Bo miałam dzisiaj lenia :)

Posted

Naklejka napisał(a):
Jeszcze parę razy się przejedzie i myślę, że będzie się lepiej zachowywał :P
Iza znowu wpadnie z Dianką, tym razem zrobię im zdjęcia na spacerze :) Bo miałam dzisiaj lenia :)

już sporo jeździłyśmy..w drodze powrotnej, gdy już się wybiega to jest lepiej :razz:

Ps. ja mam sunie :eviltong: