Naklejka Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Tulimy depczemy.. gonimy... i później atakujemy -> brak zdjęć :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-2ePYo_MW1gw/TyK1ghMKdpI/AAAAAAAADFs/WOzfReCEwZo/s512/IMG_1730.JPG hihihihi wyglada jak by sie smiał :evil_lol: Quote
gops Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 trzymam kciuki żeby się chłopaki dogadali :lol: bardzo fajny ten psiak :loveu: Quote
Naklejka Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 [quote name='Aleksandra95']jemu to cieplutko.:loveu: Taak... on się mrozami nie przejmuje, buda zawsze pusta :P [quote name='dOgLoV']https://lh3.googleusercontent.com/-2ePYo_MW1gw/TyK1ghMKdpI/AAAAAAAADFs/WOzfReCEwZo/s512/IMG_1730.JPG hihihihi wyglada jak by sie smiał :evil_lol: hihih :D [quote name='gops']trzymam kciuki żeby się chłopaki dogadali :lol: bardzo fajny ten psiak :loveu: Dzięki :) Quote
Naklejka Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Mama mi sms'a napisała, że plany się poplątały, nie wiem czy zdążymy go odebrać w niedzielę :( Jutro mama wraca, wtedy się okaże... ale ja nie odpuszczę :D Więc jak coś, to w poniedziałek go odbierzemy... Quote
ania > Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-LuVmVZMYwtY/TyK1k2jsGmI/AAAAAAAADHA/7Zzh_x7JpPA/s640/IMG_1754.JPG ale cudnie wyszedł na tym zdjęciu :) Quote
łamAga Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Co tu tak cicho ?? czekam na wiesci przywiezienia psiaka do domu :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Naklejka Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 O ile w ogóle przyjedzie... :( Mama mnie wystawiła... Quote
angineuuka Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Naklejka napisał(a):Angi, nie sądziłam, że będę miała drugiego psa szybciej od Ciebie :P Byle do niedzieli :) Zmieniam mu imię :evil_lol: na tybetańskie, oczywiście.... Norbu- czyli klejnot :D Król i Klejnot, hahaha :D Przecież ja mam dwa psy :evil_lol: Naklejka napisał(a):Dzięki :) Jetsan miał być Czandorem, albo Tondupem( to zostawię bez komentarza, miałyśmy ubaw z hodowcą z tego imienia) :diabloti: Tondup? ... ahhahahahahahha :D sorki, nie mogłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i jak? psiak jest? Quote
Naklejka Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Wiem, że masz dwa :P To było tak w skrócie :P Też miałam ubaw z tego imienia, hahah Nie wiem kiedy psiak będzie, póki co nie odzywam się do mamy :P Ale jak będzie to napiszę! :D Quote
Karro Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Szkoda, że się trochę plany poplątamy, ale wciąż trzymamy kciuki! :):) Quote
angineuuka Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Naklejka napisał(a):Wiem, że masz dwa :P To było tak w skrócie :P Też miałam ubaw z tego imienia, hahah Nie wiem kiedy psiak będzie, póki co nie odzywam się do mamy :P Ale jak będzie to napiszę! :D trzeciego psa będę miała, możliwe że za tydzień :D . Foch - sposób na wszystko. U mnie działa :) Quote
Naklejka Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Jakiego będziesz miała? :P Nie ma bata, szantaż i jutro jadę po niego, hahah, mama ma się zwolnić z pracy i koniec :P Quote
Naklejka Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 (edited) Szkoda, a co to będzie? :D No pochwal się! może jutro... ;) Jutro jedziemy po psa, mam nadzieję, ze mama bedzie mogła wczesniej wyjsc z pracy... Edited January 29, 2012 by Naklejka Quote
Naklejka Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Hahaha, w domu jak na wojnie, psa dzisiaj nie będzie, ojciec się buntuje, mama dalej swoje i ja też, jeszcze siostra się przyłączyła :lol: Quote
ania > Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 jeśli jesteś w 100% pewna decyzji o drugim psie to nie odpuszczaj choćby nie wiem co! :) u mnie w walkach zwierz vs rodzice zawsze odniosło to skutek pozytywny :evil_lol: Quote
Karro Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Moze jutro uda się po psa jechać ;) To chustka z mojego psa? Chyba mam taką samą :evil_lol: Quote
Naklejka Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 (edited) Tak, tak, z mojego psa :evil_lol: Przydatny śliniaczek :evil_lol: Wyjedzie na to, że pojedziemy po psa, mimo że ojciec się nie zgadza. Bo mamie strasznie żal tego psiaka... A ojciec nie ma serca... a czemu ja mam się jego słuchać? Wolę się słuchać mamy...:evil_lol: Wszystko byłby fajnie, gdyby nie to, że mama kazała mi z ojcem pogadać.... A tak by nie wiedział i byłaby niespodzianka! :D Będziemy z mama kombinować co zrobimy, jak ojciec do pracy wyjdzie :P Edited January 30, 2012 by Naklejka Quote
Naklejka Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Jutro Jetsan będzie pierwszy raz jechał autobusem! Jeżeli będzie w porządku to w końcu będę mogła z nim jeździć na jakieś psie spotkania i może nawet na szkolenie! Quote
Recommended Posts