Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Talucha']https://lh3.googleusercontent.com/-CvuVFA_7a-E/TxWQb7MeXNI/AAAAAAAAC9s/Zyi4bI5Ov58/s512/IMG_1465.JPG fajne :)

https://lh5.googleusercontent.com/-lBFIp0hHIEk/TxWQb9IsxFI/AAAAAAAAC9k/-gfJ2LLKKJc/s512/IMG_1463.JPG to też mi się podoba :D taki zimowy widoczek ;)

Jetsan zadowolony ze śniegu :loveu:

Dzięki :)

[quote name='Amber']Co jak co, ale taki futrzak jak on musi chyba kochać śnieg. No i pochodzenie zobowiązuje ;)

on strasznie jest zadowolony ze śniegu! wdrapywanie się na zaspy, wskakiwanie na nie, zapadanie się w śniegu :D Same przyjemności :)
Szkoda, że futro ma nędzne, wciąż nie ma podszerstka na całym ciele...

Posted

Bjuta napisał(a):
Z białym mu bardzo, bardzo do twarzy!! :) :) :)

Chyba wszystkim psom ładnie na śniegu :) Spacerki ze schroniskowcami w zimę są takie piękne :loveu:

understandme napisał(a):
Ale wariacje na sniegu :) Ale widze że Jetsan zrobił po spacerze to samo co Cesar - hop w snieg i żarcie białego puchu :evil_lol:

hehe :)

dOgLoV napisał(a):
Ale macie sniegu :crazyeye:

A gdzie tam... :P

Posted

Dzięki :)
Ja tam w śniegu leżeć nie lubię... tak się zastanawiam, czy przez ten spacer się nie pochorowałam :P Wczoraj nawet na nogach ustać nie umiałam... hm... ( już się bałam, że moje tajemnicze plany szlag trafi, ale dzisiaj jest już lepiej :evil_lol:)
Śnieg się topi... :( jest mokry, ciężki i brzydki... :(
Na tym spacerze Jestan był dziwnie posłuszny, hehe, ale znowu wariował jak widział psy :roll:
On jest głupi... myśli że jak do mnie przybiegnie i usiądzie ( bez komendy) to dostanie nagrodę :lol: Czasem dostanie, za to że przybiega, a niech myśli, że pani taka dobra :P Młody nie jest przyzwyczajony do biegania na 20m smyczy, jak odbiega na całą jej długość, to się odwraca i sprawdza czy wciąż za nim idę :lol:

Posted

understandme napisał(a):
Jaki rudzielec :D:D:D Chora jesteś? Zdrowiej!

staram się, ale mi to średnio wychodzi, na szczęście już jako tako umiem mówić :diabloti:
Ale i tak moje plany wypaliły i póki co wszystko zapowiada się bardzo dobrze :p

Posted

to kiedy nowy lokator? :razz:
tatą się nie przejmujcie, przywyknie :evil_lol: u mnie wszyscy byli na nie, a jak w końcu wyszło "ok, na próbę" to prawie codziennie słyszałam powody, dla których mam mu szukać nowego domu :eviltong: