Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Naklejka napisał(a):
ehem... jeszcze mu taki glucik wisi :lol:
Ja mam to samo z Cesarem dlatego jak się oslini to go jakimś liściem albo czymś do zdjęc wycieram :D

Posted

gryzonie to nie moja bajka. hahaha ile to już zwierzątek nie chciałam, ale zawsze kończyło się na marzeniach....
https://lh6.googleusercontent.com/-hFlcWkPFvF8/Ts-nrFfe4iI/AAAAAAAABWM/TKZPLfdZDVo/s512/IMG_0636.JPG jak jest skupiony to tak dostojnie wygląda :loveu:

https://lh6.googleusercontent.com/-Tf-_dpR42dw/TtJyxP_PnnI/AAAAAAAABaI/YRTpyACUo68/s640/IMG_0730.JPG jak Jetsan się rozpędzi to psiaki na bok uciekają :D

Posted

understandme napisał(a):
Ja mam to samo z Cesarem dlatego jak się oslini to go jakimś liściem albo czymś do zdjęc wycieram :D

Ja to mam gdzieś, ew. wytrze mi się w spodnie albo w kurtkę :P

No tak, te psiaki się jego boją... :roll:

Posted

Witamy się pierwszy raz ;)
Niemożliwe, że ja tu nie trafiłam wcześniej.
Jetsan jest przepiękny, uwielbiam takie olbrzymie misie, w dodatku ma piękne umaszczenie i śliczną, olbrzymią morde. :loveu:
Zdecydowanie zasługuje na tytuł mojego ulubieńca :D .
Zapraszamy do naszej galerii.

Posted

No cóż... znowu się powtórzę: Jetsan jest śliczny:loveu: Uwielbiam duże psy:diabloti: Z małymi nie potrafię się obchodzić, hihi:evil_lol:

Ho, ho, ho. Świnie maja niezłą rezydencję:cool3: Sama ostatnio zaczęłam się interesować tymi gryzoniami i teraz mieszkają u mnie dwie świntuchy:lol:
Tylko jak Ty wytrzymujesz jak one wszystkie zaczynają kwiczeć?:diabloti:

Posted

Dziękuję! :)

A świnie kwiczą, ale nie wszystkie :P Pistacja zazwyczaj jest cicho- ale jak zacznie kwiczeć to nadrabia za wszystkie :lol: Sonia nie kwiczy tylko świszczy :P Niunia zawsze próbuje wyłazić z klatki :lol: a Neska z Milką wariują i popiskują :lol:

Posted

Brat zabrał aparat, a w piątek byliśmy na genialnym spacerze... Jetsan wyganiał się za wszystkie czasy, bawił się beaglem, Dianą, Salą i suczką husky.... Rozwalił taśmę tą 10m... Przywiązałam go do palika i wystrzelił za Salsą... Poszło moje szycie... heh...
Chcecie małego Jetsanka? :)

Próby ustawienia psa...

foch...

a tak sobie spał :loveu:

Posted

[quote name='eria']https://lh5.googleusercontent.com/-2wYC2rEcLuc/TttZkX300UI/AAAAAAAABco/P__fnR0-nKQ/s640/IMG_1018.JPG
tu wygląda jak mały ONek ;)
A właśnie - co z wystawami ? Nie będziesz z Jetsanem próbować ?

Jak był mały to często słyszałam, że to wilczur, berneńczyk, albo kundel :lol:
Jetsan nie był kupowany pod kątem wystaw, to miał być tybetan tylko dla mnie :loveu: Nie wyrósł na takiego psa jakiego chciałam, dlatego po ringach biegać nie będzie, bo i po co... repa z niego nie zrobię, a kto wie czy jajek nie straci... :evil_lol:

[quote name='omry']Jaki mały niedźwiadek :loveu:
Bardzo malutki, jedyna 11kg :D

Posted

https://lh5.googleusercontent.com/-5WkQXjji0Qg/TttZkXgAQXI/AAAAAAAABck/gbMKfTWYic4/s640/IMG_1005.JPG
Ale jaja, jest wielkości kota :lol: Teraz sam łeb ma 2x większy od sierściucha :evil_lol:

Ale ci dobrze, że twój pies może się bawić bez problemu z innymi i to jeszcze mniejszymi od siebie... Jari jakby wpadł w grupę mniejszych psiaków od siebie to byłby pisk nad piski, taki jest wrażliwy i delikatny w zabawie :evil_lol:

Posted

Był ciutkę większy od kota :grins:

Z zabawami jest różnie, Salsa parę razy na nim zawisła- bo go atakowała z strachu... Husky poprzygniatana... Uciekała do swojej właścicielki i na nią próbowała wskakiwać :eviltong: Ale jak na swoją masę to jest bardzo delikatny :lol: Ale duże pieski lubi przygniatać :evil_lol:

Posted

https://lh5.googleusercontent.com/-5WkQXjji0Qg/TttZkXgAQXI/AAAAAAAABck/gbMKfTWYic4/s640/IMG_1005.JPG krok w krok za kotem :D to był chyba jego idol, że tak za nim chodził :D albo potencjalna ofiara :D

ehh to łączę się w bólu, bo Sonia też przygniatać chce, jeśli w ogóle ma zamiar z jakimś psem się bawić :roll: dlatego Sonia z Ciapkiem bawi się tylko przy mnie, bo go w razie w uratuję :D zresztą on był przez nią 2 razy u weta już :lol:

Posted

[quote name='Naklejka']a tak z ostatniej chwili:
śnieg,deszcz,grad, wiatr, grzmot, błysk... :roll:[/QUOTE]

U mnie dziś w nocy ma ponoć śnieg padać :lol: Zaczyna się.
Ale szczerze to już nie mogę się doczekać śniegu. Ale takiego ładnego śniagu. Kuligi i te sprawy :)

Iwan też nie jest jakoś szczególnie delikatny w zabawie, a do tego przez zabawę dominuje i z psami najczęściej kończy się na jednorazowej zabawie, bo później już te psy się na Iwana rzucają. Ale raczej nie przygniata :)

Posted

Śnieg w centrum miasta jest brzydki :lol: i uciążliwy... W sumie zimą to ja cały czas w domu jestem, bo szybko odmarzam, kuligów nie ma- a szkoda... Wybrałabym się na jazdę konną zimą :loveu:

Posted

[quote name='Naklejka']Śnieg w centrum miasta jest brzydki :lol: i uciążliwy... W sumie zimą to ja cały czas w domu jestem, bo szybko odmarzam, kuligów nie ma- a szkoda... Wybrałabym się na jazdę konną zimą :loveu:[/QUOTE]

Ja byłam raz na kuligu, super było, polecam :loveu: