Naklejka Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 Poszłam do zoologa zrobić zakupy dla chomika. Podniosłam sobie ciśnienie. NIENAWIDZĘ zoologów, niewiedzy sprzedawców, cen i daremnych towarów. Wszystko dla chomika kupię przez neta, bo zwariuję :evil_lol: Już nawet wybrałam wszystko, \a siostra za to zapłaci :P Arniczy właśnie wymiatał w obi :loveu: A cały dzień łaził z miną bitego psa... Quote
Amber Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Powiedz coś więcej. Historie o zoologach zawsze spoko :cool1: Ja ostatnio pojechałam sobie do Kakadu, ot tak pooglądać sobie rzeczy i byłam porażona cenami jakie tam zastałam. Gdybym chciała tam robić zakupy to musiałabym być milionerką :P Potem pojechałam do sklepu stacjonarnego kar-ma.pl i za to wszystko zapłaciłam 20 zł ;) http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/IMG_2124_zpsf1917a82.jpgTrzeba wiedzieć gdzie NIE kupować. Ale i tak większość rzeczy skompletowałam z netu bo w zoologach nie ma wyboru. Quote
marta1624 Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Ja też zawsze przez neta (hipcio :loveu:). W zoologu jak zobaczyłam ceny to padłam :mdleje: Quote
Guest TyŚka Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Hhehehe, to i ja należę do osób, które nie zaglądają do zoologa od stu lat :D Quote
angineuuka Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Ja dzisiaj zajrzałam i trafiłam na rozmowę o penisach wołowych :lol: Quote
Naklejka Posted December 26, 2014 Author Posted December 26, 2014 Jednak choinka pojawiła się w domu... bosz, nienawidzę świąt :P Większość pewnie i tak już widziała. Byliśmy u babci, Jetsu miał jechać, ale ostatecznie został w domu. Pojechał Arniczy, dorobił się kilku fotek, ale to później. Quote
Guest TyŚka Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Pies porzucony na dworcu kolejowym... kolejny :( jak śmiesz mu fotki robić zamiast nakarmić! A tak poważnie to foty mi się podobają ;) Quote
Naklejka Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 Uwielbiam ten dworzec. Pierwszy raz tam byłam w wakacje. A od kiedy jeżdżę do babci? hee? Jest tam jeszcze parę miejsc wartych odwiedzenia z aparatem, ale jakoś zawsze mam problem z mobilizacją :P Dzięki :D Quote
Agnes Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 A ten dworzec działa? Fajne są takie zdjęcia, z charakterem, klimatem. W Warszawie takich miejsc pełno, ale chyba nie chciałabym się sama po nich snuć z aparatem :p Quote
Naklejka Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Dworzec jest nieczynny od wielu lat, były jeszcze 2 w tym miasteczku, ale wszystkie nieczynne. Na tym ze zdjęcia zatrzymuje się czeski pociąg, ostatnio na drugim dworcu zatrzymuje się pociąg z Opola i dzięki temu mogę do babci dojechać PKP (przy dobrych wiatrach z jedną przesiadką) i nie muszę się martwić, że PKS nie zabierze mnie z psem i będę musiała 20km cisnąć z buta :lol: Też mam stracha czasami, ale chodziłam po gorszych miejscach, czasem mniej boję się o aparat a bardziej o siebie :evil_lol: Tam muszę się wybrać, w ostatnie ferie mi się nie udało ze względu na pogodę, a jak jeżdżę sama, to mi się nie chce. http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/12576845.jpg a w Zabrzu chyba nie ma wielu ładnych miejsc, nie moje klimaty. Cudowny jest Nikiszowiec w Katowicach jeśli chodzi o takie bardziej śląskie, górnicze osiedla. U nas w podobnym klimacie jest osiedle borsiga, ale tam jak wejdziesz za daleko, to już nie wyjdziesz :diabloti: Quote
Agnes Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 O no kapliczka (?) w lesie fajna! Ja wlasnie o takich miejsach pisze, nie raz mialam ochote na nocne zdjecia nad wisla ze starym miastem w tle ale przeciez sama nie bede w nocy na moscie sterczec :p Quote
Naklejka Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Zabierz kogoś ze sobą :P i weź gaz na wszelki wypadek. Quote
Agnes Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Szukaj jelenia ktory pojedzie w nocy na zdjecia :p ci co by mogli albo wyjechali z PL albo maja dzieci juz :p kicha! Quote
angineuuka Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Poszła bym z tobą gdybyś była bliżej :lol: Quote
Naklejka Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Agnes, jak będę w Wawce to się odezwę :P Nie będę męczyła kuzynki, tylko Ciebie, o pokazanie miasta, nocą też :D Quote
Amber Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Moge ci pożyczyć Jariego Aga. Wtedy niech się inni martwią. A pies będzie miał radochę jak kogoś w tyłek dziabnie <3 ;p Quote
Agnes Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Ło jezu :D :D Naklejka, ja Cię nawet przenocuje! Tylko nie wiem czy z psem, chyba, że Twój znosi chamstwo ze strony suki to można próbować :D Amber, będę pamiętać! :D fakt, z taką ochroną nic mi nie grozi haha Statyw leży i się kurzy ;) (emotek nie widze, whyyyy :( ) Quote
Naklejka Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Oooo :D Arniczy wszystko znosi. Do wawki miałam raczej jechać z rodzicami i bez psa, ale pociąg i pies też dobra opcja :D ale jeszcze mam w planach odwiedzenie Łodzi... Zrobiłam szarpak z piłką i z futerkiem :D Quote
.Agata. Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 O tak, mimo, że my nietutejsi to też zapraszamy do Warszawy :D Dworcowe super, uwielbiam uliczne fotki więc takie tym bardziej cieszą oko :) Quote
Agnes Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Naklejka to jak będziesz miała chęć daj znać :) Tylko moja serio jest zołza dla psów w swoim domu, gops może potwierdzić :D ale i tak kiedyś bym chciała sprawdzić jak ona by przyjęła psa u siebie. Quote
Naklejka Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Arni jest zawsze gnojony przez suki, przyzwyczaił się :P Tylko musi się wymęczyć na spacerze, by w domu paść i nie zaczepiać Fanty. Jak dostanie wpierdziel to będzie uciekał, albo stał jak ciota, kulił dupsko i czekał na atak. Quote
Recommended Posts