Naklejka Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 junoo napisał(a):a co to za nowa szkoła? coś przegapiłam :oops: https://lh6.googleusercontent.com/-18v6Rf5d9ZQ/VAwZvPpHH0I/AAAAAAAB_nY/OcIi2dIjxn8/w640-h360-no/DSC_0079.jpg śliczny pyszczek :loveu: uwielbiam takie kosmate Wylądowałam w szkole policealnej na technice dentystycznej :) Jest i na rękach :evil_lol: https://www.facebook.com/NakarmPupila/photos/a.705636396156298.1073741848.273564956030113/705637249489546/?type=1&theater Quote
Naklejka Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 O tej porze w parku to ja chyba jeszcze nie byłam :lol: coś ze mną jest nie tak, skoro wstaję sama z siebie przed 7 i idę od razu na półtoragodzinny spacer. No ale popołudniu nie będzie długiego spaceru, bo kończę po 17 zajęcia :roll: Quote
asikowska Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Aneta Jahi jest super:)) przez całą drogę ani razu nie zareagowała negatywnie na psa, a to potem to pewnie ze zmęczenia:> umie się dziewczyna bronić mimo że malutka:) Quote
Ty$ka Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 To ja Cię podziwiam, ja wstaję o 5:30 do szkoły, ale w życiu dobrowlonie wstałabym przed 8 :p. Jednak chyba warto, bo zdjęcia masz super, Arniczek na tle mgły, magia :) Quote
Naklejka Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 Jahi jest bardzo kontaktową, mądrą suczką, ale dziewczyny mi opowiadały co ona wyprawia, aniołkiem nie jest. Terierek, terierek... :D Tyśka, musiałam o 11 wyjść do szkoły dopiero, więc nie wiem po cholere tak wcześnie wstałam :lol: Wstawanie o 5:30? Nigdy... najwcześniej wstaję o 6:40 :eviltong: Quote
łamAga Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Pora wczesna ale za to jakie fajne nastrojowe fotki :loveu: Quote
Naklejka Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 No i w końcu potrenowałam z Arnim, troche motywacji (zabawki, zabawki, jest lepiej! :D ), obi, ogarniania ciałka. Za to zasypiałam w szkole, wykłady takie nużące, łacina taka nudna :lol: Quote
łamAga Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Naklejka napisał(a):No i w końcu potrenowałam z Arnim, troche motywacji (zabawki, zabawki, jest lepiej! :D ), obi, ogarniania ciałka. Za to zasypiałam w szkole, wykłady takie nużące, łacina taka nudna :lol: ciesz się że przez sen nie gadasz :eviltong: Quote
Naklejka Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 Chyba nie :D Leżę sobie łbem na stole Co ty robisz, gapisz się na swoje kolana? hahah Mamy zajęcia, wykładowca wyszedł, wstałam z ławki i podeszłam do innej, wracam na miejsce, wchodzi wykładowca. Chwilę mnie nie było, a Pani już na stole tańczy! :lol: Spisałam sztuczki, to pierwszy krok do zrobienia filmiku sztuczkowego :loveu: Co z tego, że nie mamy sprzętu i będzie kręcony starą kamerą, albo komórką :evil_lol: Quote
Naklejka Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Jutro jadę z Arnim w góry! Monika jedzie z też, oczywiście z Dexem i Kropką :D A ja nie ogarniam życia, czasu, a psy zapominają co to spacer i obecność pańci w domu :roll: Jetsan przytył i nauczył się nowej sztuczki- obrót :D I nie mam subskrypcji i jestem bardzo zła :< Quote
3 x Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Jutro jadę z Arnim w góry! Monika jedzie z też, oczywiście z Dexem i Kropką :D A ja nie ogarniam życia, czasu, a psy zapominają co to spacer i obecność pańci w domu :roll: Jetsan przytył i nauczył się nowej sztuczki- obrót :D I nie mam subskrypcji i jestem bardzo zła :< masz subskrypcje jak klikniesz w siebie tam na górze w prawym rogu i ci się ten trójkąck roziwnie to jak klikniesz "moja zawartość' to tam sa subskrybowane wątki dodatkowo gdzies koło tytułu wątku jest opcja 'śledz ten temat' czy jakoś tak i wówczas te tematy sledzone pojawiają się w 'moja ulubiona zawatrosc' czy jakoś tak tez tam w tym rozwijanym trójkąciku tak gdzies czytalam, ze tak sie dzieje poza tym nie wierzę że Jetsu nauczył się sztuczki on już ją umiał i raczył Ci ją pokazac po prostu ;) Quote
Naklejka Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Znalazłam je, ale były puste. O dziwo już się pojawiły te moje subskrypcje :jumpie: Jetsu się nauczył przez przypadek, cwaniak. https://www.youtube.com/watch?v=7nGTYeJxR0Q&feature=youtu.be Quote
Talia Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Widziałam na fejsie, szaleństwo Jetsa. Quote
Naklejka Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 Widziałam na fejsie, szaleństwo Jetsa. Wymiatacz. Zgubiłam smycz na szlaku, hehe. Ktoś mi ją później przyniósł :loveu: I było bardzo fajnie, Dex z Arnim super się dogadują :D Quote
Talia Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Ja kiedyś zgubiłam w lesie, ale raczej ktoś ją za*ebał. Już nigdy takiej nie znalazłam. Quote
Naklejka Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 Mi się jeszcze nie zdarzyło nic zgubić... Wkurzyłam się, bo nie miałabym jak wrocic do domu bez smyczy, na szczęscie miałam amortyzator z karabinkiem z pasa biodrowego(oczywiście ja na to nie wpadłam tylko Monika :evil_lol: ). Takie wielkie szczęście, że ten facet nam ją przyniósł :loveu: Quote
Talia Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Naklejka, ten pies idealnie pasuje do Arniego, musisz takiego szukać :D Quote
Naklejka Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Na razie nie myślę o kolejnym psie, bo nie mam na to czasu :P Jaram się szkołą jeszcze bardziej :loveu: nigdy nie miałam tak świetnej atmosfery na lekcjach, aż chce się rano wstawać i iść do szkoły :loveu: Pewnie mi minie po miesiącu :evil_lol: Quote
Naklejka Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 Jedno zdjątko, bo nie mam aż tyle czasu :P Wracam późno do domu i padam, a trza się zacząć uczyć :placz: Umieram po dzisiejszym modelarstwie. Robiliśmy z wosku stożki, to jak obieranie ziemniaków i to przez 4h.... ał, ał, ał, ledwo ruszam ręka. Quote
Onomato-Peja Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 E, no to lepiej się weź za kartofle, skoro robota ta sama. Ręce będą boleć jak bolały a zrobisz przynajmniej coś pożytecznego. :lol: Quote
Naklejka Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 Noo przynajmniej jakis obiad bym miala, nie pamietam kiedy cos gotowalam... Poza zarlem dla Jetsa :p Quote
Onomato-Peja Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Zmieniasz płeć? :D Gotować jest kobiety rolą! :o Quote
Naklejka Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 Nie wywiązuję się ze swojej roli, ehh... ale tydzień temu upiekłam babeczki z kremem, lepiej? :jumpie: Wracam tak późno, że nie chce mi się nic jeść, a tym bardziej nie opłaca mi się gotować, bo po co się nażerać na noc, by dupa rosła? :D Quote
Recommended Posts