Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
Hahahaha Arnie obrońca flaminga :lol:

Ta...
Jetsan na dużo mu pozwala, inny pies by mu łeb odgryzł przy takich akcjach :eviltong: Chociaż kilka razy Jetsan sponiewierał Arnika, przez to zaczął się go chwilami bać.

Posted

Naklejka napisał(a):
Ta...
Jetsan na dużo mu pozwala, inny pies by mu łeb odgryzł przy takich akcjach :eviltong: Chociaż kilka razy Jetsan sponiewierał Arnika, przez to zaczął się go chwilami bać.

Neron nie podejdzie do Qwendi jak Ona ma zabawke , wie ze poległ by na starcie ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Neron nie podejdzie do Qwendi jak Ona ma zabawke , wie ze poległ by na starcie ;)

Arni zależy kiedy, czasem mu ją szybko wyrwie i zwieje, ale jak rzucę zabawkę i wyląduje koło leżącego Jetsa, to nie podejdzie.

Posted

Anecioreczek napisał(a):
oh jakie wakacje.. no nie pogadasz :D

Pracy nie mam, to co mi tam ;)

Jestem dzisiaj dumna z Arniczka. PIĘKNIE pracował, bardzo nakręcony, zadowolony, szybki, bez lęku, bez znudzenia(no może tylko niedokładny i chwilami mózg mu się wyłączał)! Nie dość, że się rowerował, robił sztuczki, obi, to jeszcze wyszedł na 3min na frisbee i dał z siebie wszystko! Takie pracowite popołudnie, ale jaki pies szczęśliwy! :) Kilka dni przerwy od wszystkiego i o takie efekty mamy :) A jak mi humor poprawił, tak pracować z nim lubię :)
Zostały nam jeszcze 2 dni zdjęć i obcinam mu ogon i kryzę :diabloti:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
no pięknie :D
no my dzisiaj tez mielismy z ticiem fajny poranek.. za 2 tygodnie sopot :o

Taki poziom to u niego rzadkość, cieszy podwójnie :) Jutro idziemy na frisbee z Demi i może też coś ogarnie, oby.
Ja miałam jechać do Wawki, ale plany się pokrzyżowały i nie mogę, a Wrocek mi przepadł :placz:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
miny mają pod tytułem "nie bij, już pozujemy" ]:-> :D

Nieee, to jest mina: Gaja wredna sucz, a Arnik posrany ze strachu. Gaja go terroryzuje, chociaż niby się lubią, to i tak Arnik się jej boi potwornie, ale mniej niż np. Salsy( to ta brązowa sucz)

kalyna napisał(a):
Hahahah Arnik jest boski... przyleciał, zabrał i pad... :roflt:

I czekał na wpierdziel :evil_lol: A jeszcze tak chamsko warknął na Jetsa i przygniótł zabawę, by jej nie zabrał.

Posted

Tak chwalisz i chwalisz Arnika, a zdjęcia byc zrobiła jak się tak nakręca. Na słowo nie wierzę :eviltong:
Dużo czasu zajęło Arnikowi ogarnięcie że Jetsanowi nie można robić wszystkiego? Merida zamiast odpuścić woli np Szczekać Tinie do tyłka i szarpać za ogon... w końcu dupa nie ugryzie.

Posted

Talia napisał(a):
Tak chwalisz i chwalisz Arnika, a zdjęcia byc zrobiła jak się tak nakręca. Na słowo nie wierzę :eviltong:
Dużo czasu zajęło Arnikowi ogarnięcie że Jetsanowi nie można robić wszystkiego? Merida zamiast odpuścić woli np Szczekać Tinie do tyłka i szarpać za ogon... w końcu dupa nie ugryzie.

Mam filmik :P
Jetsan mu na wiele pozwalał, czasem nawet wyjadać z miski. Arnik szybko łapie co wolno a co nie, tym bardziej jak oberwie, bo się boi ;) Jego ze strachu aż paraliżuje czasami.

Posted

Naklejka napisał(a):
Pracy nie mam, to co mi tam ;)

Jestem dzisiaj dumna z Arniczka. PIĘKNIE pracował, bardzo nakręcony, zadowolony, szybki, bez lęku, bez znudzenia(no może tylko niedokładny i chwilami mózg mu się wyłączał)! Nie dość, że się rowerował, robił sztuczki, obi, to jeszcze wyszedł na 3min na frisbee i dał z siebie wszystko! Takie pracowite popołudnie, ale jaki pies szczęśliwy! :) Kilka dni przerwy od wszystkiego i o takie efekty mamy :) A jak mi humor poprawił, tak pracować z nim lubię :)
Zostały nam jeszcze 2 dni zdjęć i obcinam mu ogon i kryzę :diabloti:

Oj, a reżyser pełnometrażową wersję filmu pisze!

Posted

Bjuta napisał(a):
Oj, a reżyser pełnometrażową wersję filmu pisze!

Tzn. ogona nie obcinam, bo i tak nie ma co, tylko ten pędzelek :lol: Opowiadał coś o swoich planach :)

Posted

Naklejka napisał(a):
I czekał na wpierdziel :evil_lol: A jeszcze tak chamsko warknął na Jetsa i przygniótł zabawę, by jej nie zabrał.

Niby się boi, ale decyduje się na szybki i zdecydowany krok. U nas to takie czajenie jest....
Kombinowania Gazika kończą się na wydłużaniu szyi i wystawianie przednich zębów, żeby niepostrzeżenie gwizdnąć zabawkę Sonii, przy czym ona patrzy na niego i burknie na niego. Ten podskoczy, niby odchodzi, a kombinuje z drugiej strony.
Albo tak jak Sonia.. Gazik ma zabawkę to Sonia podchodzi i paczy na niego. On zbiera się i zwiewa, a ona chodzi za nim, na niskich łapach i go śledzi i tak w kółko :evil_lol::evil_lol:
Jak Ciapkowi zabiorą Owczary to przychodzi i robi Jamnicze, wielkie oczka, pełne rozpaczy i woła: Pańcia pomóż :diabloti:

Posted

Jak Jetsu leży z zabawką to mu jej nigdy nie odbierze, coś tam jednak ten Arniczy myśli, kojarzy fakty :lol:
Dzisiaj dostali kości na ogródku, Jetsan się gapi na jedzącego Arniego, nagle leci, zabiera mu kość, a Arnik sparaliżowany mu ją oddał. Arnik nigdy nie podejdzie do jedzącego Jetsana.
Gdy Jetsu podchodzi do klatki, to Arnik od razu do niej wbiega i warczy, jak w niej już jest wcześniej to też warczy. On ząbków nie pokazuje ;)
Tak samo Arnik potrafi obwarczeć Jetsana, który przychodzi do mnie się przytulić.
Na szczęście Jetsu ma wywalone na jego warknięcia.

Posted

Dzisiejszy dzień rozpoczął się dla mnie o 5, no dobra, może chwilę przed 6 opuściłam łóżko.
Pognaliśmy na plan, niedawno wróciłam, pełna wrażeń. Arniczek robił fejm pod mcdonaldem, hehe. Padła propozycja, by go pchać do reklam, bo umie tyle sztuczek. No ale mniejsza z tym. Przed chwilą dostałam tutaj na dogo najcudowniejsze PW! Napisała do mnie osoba, która zaadoptowała dwa lata temu mojego ulubieńca, którego prawie adoptowałam. Coś niesamowitego... ociekam szczęściem :multi:

aa i jeszcze jedno, Arnik ośmielił się i wskoczył reżyserowi na ręce, co kiedyś było nie do wykonania, bo tylko mi wskakiwał :evil_lol: