Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Baski, w środę mam czas :cool3:
Nie ma i tak gorszego określenia niż "dupa".... to dopiero jest prostackie :roll:

jajajaj, jutro nie muszę się zrywać przed 7 z łóżka :loveu:

Posted

A na plan dostaliście się z jakiejś agencji czy z polecenia znajomych? Wybacz, jeśli już pisałaś, ale jakoś mi umknęło :oops:

Posted

[quote name='evel']A na plan dostaliście się z jakiejś agencji czy z polecenia znajomych? Wybacz, jeśli już pisałaś, ale jakoś mi umknęło :oops:[/QUOTE]

Przez znajomą :)

Posted

[quote name='Naklejka']
No i na planie wychodzi lęk separacyjny Arniego, cały czas muszę być w zasięgu wzroku, udało mi się go na chwilę zostawić, ale potem i tak do mnie wrócił, a jak go odprowadziłam to piszczał i musiałam cudować, by mnie widział i bym w kadr nie wlazła :evil_lol:[/QUOTE]

Ja tak muszę cudować na treningach :/ Jak mnie Janka z klatki nie widzi, to jest szał i zawodzenie. Najlepiej, żebym obok siedziała, to wtedy nawet nie panikuje jak ktoś ją mija, albo jak widzi psa.
Ona od początku nie sprawiała mi problemów w domu, choć miałam wrażenie, że bardzo przeżywa, kiedy mnie nie ma. Jak zostaje sama, to nie ruszy jedzenia (więc wszystkie kongi, gryzaki itp. pozostają nieruszone) a i na wodę rzuca się dopiero jak wrócę. Czasem jak wracamy z intensywnego spaceru, a ja od razu wychodzę, to słyszę jak jojczy... Strasznie mnie to niepokoi, bo ostatnio byłam na długim zwolnieniu, nie wróciłam jeszcze do pracy na pełen etat, czeka mnie operacja, więc znowu będę siedziała w domu... I tak minie nam pewnie rok z pańcią prawie non-stop w domu.

[quote name='Angi']jak babeczka, to musisz młodo wyglądać :D[/QUOTE]

Albo słodko :eviltong:

Posted

Baski, no nie rób mi tego! Mam w czwartek ustną, muszę się odprężyć na spacerku :eviltong:

Ja teraz też w domu siedzę, ale Arnik na razie nie rozpaczał. W obcych miejscach jest gorzej. Bardzo pilnuje samochodów, nawet do obcych się pcha, mogę stać obok, a on i tak wskoczy spanikowany do otwartego samochodu :roll:

Posted

No cóż, ciężko się żyje ze sprytnymi psami... U nas porażka, bo Raven już WIE, że DA SIĘ uciec z klatki, jak się bardzo bardzo postara... Ale - odpukać - na razie siedzi, po odpowiednich wzmocnieniach :evil_lol:

Posted

Jetsan pierwszą zasuwę rozpracował w 5min... Ta była wyjątkowo długo.
Drugą bramę z muru wyrwał :loveu: bo tam już zasuwy nie było, więc tylko tak można było wyjść.
Dlatego uważam Arnika za głupka. Chociaż ostatnio coś zaczął kombinować.

Życie z Arnikiem to nuda, Jetsan dostarcza sporo wrażeń, co czasem jest męczące, ale i tak go za to uwielbiam :D

Łał, w ogóle to Jetsan bawił się dzisiaj wubbą, a wczoraj aportował patyki na łące i ćwiczył obi :evil_lol: siad w marszu, zostawanie, zmiany pozycji z odległości- byłam w szoku :evil_lol:

Posted

Naklejka, nooo nieeee nas dzisiaj nie uświadczysz :) Mój pies miał tyle wrażeń, że odsypia. Aż mi go szkoda troche, bo miały to być fajne wakacje, a pies się nastresował... w rezultacie jedynym plusem były fajne spacery i zabawa i żarcie z babcią w kuchni...
Przestał jeść karmę i musze kombinować co by mu tam dodać, żeby zeżarł, bo schudł mi znowu :/

Posted

Ja jutro mam ustną i właśnie zauważyłam, że nie umiem mówić tej prezentacji :evil_lol: Także może lepiej dla mnie, bym posiedziała w domu i wzięła się w końcu do nauki...

Wywar z kurzych łapek (gotuję łapki, obieram te skóry, chrząstki i wrzucam do rosołu, kości wyrzucam)! Tanie to i dobre na stawy :) Jetsan jak nie chciał jeść karmy to dostawał do niej wywar i wżerał aż miło :) A jak nie mam wywaru to daję jajko, łyżkę mleka z wodą, albo odrobinę jogurtu.

Posted

[quote name='Bjuta']Dzielne dziewczyny!!! :) :) A biologii nie zdajesz?[/QUOTE]

Piszę biologię, ale wynik jest mi obojętny :) Równie dobrze mogę oddać niewypełnioną maturę :evil_lol: