Naklejka Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 (edited) Tylko tybetan stróżuje z głową i nie drze na mnie mordy :P Byłysmy ponad 4h na spacerze :D Edited March 2, 2014 by Naklejka Quote
Bjuta Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Naklejka napisał(a):ZABIJĘ ARNIEGO, serio. Wracam z imprezy, środek nocy, wchodzę cicho na ogród, uważam by nie trzasnąć furtką, ledwo wsadziłam klucz do zamka, a Arni wydarł tak ryja, że wszystkich obudził :loveu: otworzyłam drzwi, a przede mną stoi mama :evil_lol: Na Arniego zawsze można liczyć! :evil_lol: Naklejka napisał(a):Sprzedałam go, taka okazja była 10zł za kg! :evil_lol: Może wezmą i moje... Artemida też ma dwa na zbyciu... Quote
Naklejka Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 Ej, to było przegięcie z jego strony! Tak mnie wkopał :shake: myślałam, że mama nie zauważy, że później wróciłam :evil_lol: Artemida to na Gai wiele nie zarobi. Quote
Naklejka Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 Jedyny border którego znam osobiście, nigdy takiego psa :evil_lol: fajny psiak, ale nie dla mnie :) Quote
Baski_Kropka Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Jestę Drzewę :D<3 Piekna Morduchna <3 <3 <3 Nasz Dex też szczeka, może nie ciągniem ale przybąkuje coś, chyba, że jest zaniepokojony mocniej niż trochę wtedy daje pokaz. Widzisz następnym razem, zamiast otwierać bramkę od tak, zawołaj najpierw psa :P :D Quote
Guest wolfheart Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 świetne:p muszę nauczyć moją Lunę jak łazić po drzewach:diabloti: Quote
Naklejka Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 marta.k9080 napisał(a):świetne:p muszę nauczyć moją Lunę jak łazić po drzewach:diabloti: Ja nie uczyłam, sam się nauczył, ja mu tylko kazałam wejść i wlazł za pierwszym razem, teraz nawet tyłem wchodzi :evil_lol: Quote
kalyna Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Jakie piękne fotki :loveu: :loveu: Arni chciał obronić rodzinę przez obcym :evil_lol: Quote
Baski_Kropka Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Ale im dałaś babskie obroze xD Jetsan wygląda na obrażonego :P Quote
Naklejka Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 (edited) [quote name='Baski_Kropka']Ale im dałaś babskie obroze xD Jetsan wygląda na obrażonego :P Gender! moim zdaniem nie są babskie ;) Bo mu siedzieć kazałam, a on chciał się położyć :P Edited March 4, 2014 by Naklejka Quote
Amber Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Ładna ta Jetsanowa... Bardzo mi się podobają te hurtty stajl, ale mam już oryginalną hurtte i za Boga nie mogę znaleźć powodu, żeby mi jeszcze ta była do czegoś potrzebna :evil_lol: Quote
Naklejka Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 [quote name='Amber']Ładna ta Jetsanowa... Bardzo mi się podobają te hurtty stajl, ale mam już oryginalną hurtte i za Boga nie mogę znaleźć powodu, żeby mi jeszcze ta była do czegoś potrzebna :evil_lol: mi też się spodobały te obroże, ale długo zwlekałam, bo nie byłam pewna, czy obroża na Jetsanie to dobry pomysł, bo on wygląda w nich żałośnie :lol: No ale zacisk i do tego wąski wygląda znośnie :) Hurtty obroże też mi się podobają, ale cena już mniej :diabloti: ale szeleczki lubię szkoda tylko że są czerwone. Powód zawsze się znajdzie :cool3: https://www.google.pl/search?q=kekhor&espv=210&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=MzgWU4-EFYi34wTl-YBQ&ved=0CCwQsAQ&biw=1600&bih=738 takie cuś powinnam Jetsanowi kupić :) i taką fajną kolorową smyczkę Quote
Amber Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 https://www.google.pl/search?q=kekho...w=1600&bih=738 takie cuś powinnam Jetsanowi kupić :smile: i taką fajną kolorową smyczkę :roflt: No ja właśnie też nie przepadam, za czerwonym, a wiadomo, że te tanie hurtty były tylko w tym kolorze. Gdyby te obroże były choć ciut tańsze, to bym brała bez zastanowienia, bo zakochałam się w nich, no ale niestety... Kolejna obroża prawie w cenie 15 kg worka z karmą to za dużo ;) Ale dla mojej przyszłej suki kupuje na bank :evil_lol: Quote
evel Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Ta, przy ostatnim zamówieniu się zastanawiałam właśnie, czy by smarkowi nie kupić identycznej obróżki jak ma Jetsan, ale stwierdziłam, że i tak poszalałam, i tak tu sobie teraz wchodzę i patrzę, że ona rzeczywiście wygląda zajebiście na czarnym kundlu :placz: :roll: Quote
IZMADO Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Ja myślę, że te hurtty stajl wyglądają fantastycznie nie tylko na czarnych psach. Ostatnio widziałam taką turkusową na czerwono-merlastym borderze... Ajć! :loveu: Quote
Naklejka Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Amber, u mnie były jeszcze niebieskie, ale rozmiary za małe- Jetsan ma 120. Polecam obróżkę, ładnie się prezentuje :) Evel, kup koniecznie młodej! :evil_lol: A my byliśmy sobie dzisiaj na dogospacerku :D Nie zdarza mi się w środku tygodnia chodzić 2,5h po lesie... w niedzielę jadę z Arnim na grupowy trening frisbee, boję się, że ten debil coś odwali :roll: Quote
Rinuś Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Arni super wygląda w tej obroży! Nowe szkło masz co? :cool3: Quote
Naklejka Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Rinuś napisał(a):Arni super wygląda w tej obroży! Nowe szkło masz co? :cool3: :) nieee, od ponad roku mój zestaw jest niezmienny, 50mm 1,8 :loveu: Quote
KT Arts Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 fajne te foty ;) u mnie 50mm jest następny w kolejce :D a jak na razie ciesze sie tym co mam :) Quote
Recommended Posts