Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
odzywa się w Tobie prawdziwa kura domowa :diabloti: mąż będzie miał z Tobą dobrze :eviltong:

hahaha :lol: na szczęście brak kandydata na horyzoncie :P
Daleko mi do kury domowej, bo nie lubię siedzieć w domu, ale lubię dobrze zjeść :evil_lol:

Posted

Angi napisał(a):
a może nie będzie miała męża? :diabloti:

no to żona :diabloti:

Naklejka napisał(a):
hahaha :lol: na szczęście brak kandydata na horyzoncie :P
Daleko mi do kury domowej, bo nie lubię siedzieć w domu, ale lubię dobrze zjeść :evil_lol:

ale zeby dobrze zjesc to trzeba najpierw dobrze ugotować :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
no to żona :diabloti:

ale zeby dobrze zjesc to trzeba najpierw dobrze ugotować :eviltong:

A żeś dowaliła :lol:

Można kupić :grins: Ale ja nic nie mam do gotowania, ale góra dla 2 osób, dla większej ilości to męczarnia :roll:

Posted

Naklejka napisał(a):
A żeś dowaliła :lol:

Można kupić :grins: Ale ja nic nie mam do gotowania, ale góra dla 2 osób, dla większej ilości to męczarnia :roll:

Ty i tak nie chcesz mieć dzieci więc będziecie we dwoje :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ty i tak nie chcesz mieć dzieci więc będziecie we dwoje :eviltong:

Ale nie mówiłam nigdy, że nie chce mężczyzny :eviltong: Mężczyzny, nie ciotę, złamasa itd. a o takiego trudno :evil_lol:

Posted

Naklejka napisał(a):
Ale nie mówiłam nigdy, że nie chce mężczyzny :eviltong: Mężczyzny, nie ciotę, złamasa itd. a o takiego trudno :evil_lol:

tylko czy tacy istnieją ?? :roll:

Posted

dOgLoV napisał(a):
jak możesz tak grzeszyc i to w niedziele :roll::eviltong:

A to ja wierząca jestem? Nie :P
Niedziela jak każdy inny dzień ;) Zawsze mnie bawi jak rodzice się zastanawiają, czy wypada w niedzielę zrobić pranie, albo jakiś porządek w domu, a tym bardziej na ogrodzie- bo sąsiedzi jeszcze zobaczą i co to będzie :shake: hahaha :lol:

Posted

Naklejka napisał(a):
A to ja wierząca jestem? Nie :P
Niedziela jak każdy inny dzień ;) Zawsze mnie bawi jak rodzice się zastanawiają, czy wypada w niedzielę zrobić pranie, albo jakiś porządek w domu, a tym bardziej na ogrodzie- bo sąsiedzi jeszcze zobaczą i co to będzie :shake: hahaha :lol:

moi rodzice tez zawsze w sobote sciagają pranie z balkonu żeby w niedziele nie wisiało :diabloti:

Posted

Artemida napisał(a):
było minęło:p
Aneta no to jest 1. i tak nie wiadomo czy jest normalny bo wiesz jakie sa onki moze miec cos po tym psie :p

Też się tego obawiam, kto normalny bierze ONka? :evil_lol: Raz szedł jeszcze z jakimś małym kundelkiem, więc jest nadzieja :evil_lol: