Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Naklejka napisał(a):
A ja byłam zaraz po obiedzie jak to widziałam :P

ni :evil_lol:

to ciesz sie ze nie przed bo byś już nic pewnie nie zjadła :eviltong:

dawajjjjjjjjjjj :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
to ciesz sie ze nie przed bo byś już nic pewnie nie zjadła :eviltong:

dawajjjjjjjjjjj :eviltong:

Po powrocie zeżarłam tabliczkę milki :evil_lol: taaaa, a potem boję się na wagę wchodzić :evil_lol:

Ni mam zdjęć :eviltong: A po co chcesz go zobaczyć? Trochę prywatności, hahah :eviltong:

Posted

Naklejka napisał(a):
Po powrocie zeżarłam tabliczkę milki :evil_lol: taaaa, a potem boję się na wagę wchodzić :evil_lol:

Ni mam zdjęć :eviltong: A po co chcesz go zobaczyć? Trochę prywatności, hahah :eviltong:

Ty sie boisz na wage wchodzić ?? buahahahahahaha dobry żart :diabloti:

tak se chciałam oblukac :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ty sie boisz na wage wchodzić ?? buahahahahahaha dobry żart :diabloti:

tak se chciałam oblukac :eviltong:

Boje się, jak ostatnio weszłam to się przeraziłam :evil_lol:

Posted

Naklejka napisał(a):
Boje się, jak ostatnio weszłam to się przeraziłam :evil_lol:

bo za mało ważyłaś ?? :diabloti:

Aleks89 napisał(a):
Kilka lat temu na torach leżał CAŁY wielki ,gnijący DZIK:loveu:

smacznie :p

Posted

dOgLoV napisał(a):
bo za mało ważyłaś ?? :diabloti:

Zdecydowanie za dużo ważę, rok temu ważyłam 10kg mniej :diabloti:

Aleks89 napisał(a):
Kilka lat temu na torach leżał CAŁY wielki ,gnijący DZIK:loveu:

O jak uroczo :loveu:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Zaraz obok przejścia koło mostu:loveu:

No ja właśnie przechodziłam obok mostu i tam leżała ta połowa sarny. Oczywiście nie zauważyłabym jej gdyby nie to, że Arni się na chwilę zatrzymał. Odwołał się od padlinki :cool3:
A na sośnicy jacyś ochroniarze chcieli go na stróża :evil_lol: A mogli by go wziąć, ciekawe jak szybko by go oddali :evil_lol:

Posted

Umieram, Arni też padł :evil_lol: Na hałdach są takie podjazdy, że wysiadałam, a na zjazdach myślałam, że się zabiję jak wpadłam w dziurę, albo najechałam na kamień :evil_lol:
Arni pływał sobie w spłuczce, jak ładnie pachniało :loveu: Pływał tylko dlatego, że go tam wrzuciłam :diabloti:

Posted

Trzeba było jechać wzdłuż tych rur obok spłuczki ,w górę ,w dół minąć zarośnięty staw ,skręcić w prawo jechać prosto ,przejechać pod autostradą ,w lewo i masz mały czysty stawik :lol:albo za autostradą w prawo i masz drugi czysty stawik :P

Posted

A to wzdłuż rur da sie przejechać? A to nie wiedziałam :P

Byłam nad stawikiem przy autostradzie, ale jakis koles tam był, więc się szybko zwinęłam dalej.
Ja tam raczej te okolice średnio ogarniam, mam teraz czas na zwiedzanie :eviltong:

Posted

Da się ,potem wspinasz się na górę ,i potem w dół się jedzie z jednej strony masz zarośnięte zbocze takie ,po drugiej stronie hałde.A dalej to już trafisz :cool3:

Posted

Dojechałam nad te stawiki, faktycznie ob bardzo czyste. Arni tylko łapy pomoczył, więc mu musiałam pomóc :diabloti: i w końcu zmoczył się cały. Cała wycieczka była bardzo hardcorowa i męcząca, między innymi przedzierałam się przez metrowe chaszcze, bo ścieżkę zasypali hałdą.... Ale Arni był szczęśliwy i dawał radę mimo upału, po wyjściu z wody leciał jak torpeda. Tylko potem w domu był jakiś taki mało przytomny :lol:

Brat odpalił laptopa :multi: teraz szybko kopiuję pliki i będzie go naprawiał dalej :)

Posted

No brawo :evil_lol: To na następny raz ,za tymi dwoma na wprost jak w ryj strzelił masz jeszcze 2 :lol:Ale już większe ,oba dość czyste nawet plebs się tam kąpie.:diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']No brawo :evil_lol: To na następny raz ,za tymi dwoma na wprost jak w ryj strzelił masz jeszcze 2 :lol:Ale już większe ,oba dość czyste nawet plebs się tam kąpie.:diabloti:[/QUOTE]

Chyba nad nimi byłam, swego czasu dosyć często bywałam na makoszowach, jest tam fajne miejsce na ognisko :eviltong:

Wykąpałam psy, Jetsan się już nie sypie, ale Arni... :mdleje:

Posted

Średnio ogarniam ten program, ale nie jest taki zły, tylko to importowanie itd. bardzo mnie denerwuje.
Ale obrabia się zdjęcia bardzo szybko i łatwo, jak się przyzwyczai ;) Tylko mam jakąś dziwną tendencje do przesadzania w tej obróbce, w fotoszopie mam większe wyczucie :lol:
Nie chce mi się szukać tego zdjęcia i wrzucać go, ale nie było jakoś bardzo ciemne, normalne można by powiedzieć :eviltong:

Posted

ja nie wyobrażam sobie życia bez Bridge i CS6. może gdybym do LR znalazła jakieś fajne filmiki pokazujące co i jak, to bym się nauczyła. :eviltong: