Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Na pewno nie! :lol:

Ale i tak nr. 1 jest u mnie bulterier. No mam taki szał na te psy ostatnio... Przy pierwszej możliwej okazji się zaopatrzę. :D

Czasem widuję w parku parę z bulterierem i grzywaczem :eviltong:
A ja nic nie chcę, o! :evil_lol:

Posted

Angi napisał(a):
a ja chcę :(

Collie?
dOgLoV napisał(a):
a ja też chcę .....

Samoyed? :eviltong:

Jetsan jest spełnieniem moich długoletnich marzeń, chciałam kolejnego psa, z którym będę mogła robić coś wiecej niż tylko spacerować i uczyć przywołania, no i mam Arniego, który pożera mi sporo czasu, bo gdy do mnie trafił idealny przecież nie był :cool3: No więc nie mam czasu, ani ochoty myśleć o kolejnym psie :eviltong: Wychowywanie kolejnego psa, to nie jest to co teraz jest mi potrzebne :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
dokładnie :loveu:

Ja bym takiego psa nie chciała :P

Ja sobie tak o hovawarcie myślałam ostatnio, albo o sznaucerze średnim, albo o olbrzymie ;) Coś tam jeszcze mi po głowie chodziło, kupię sobie bordera, o! :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
dokładnie :loveu:

fajne są :loveu: ale ja jestem wierna tylko jednej rasie:evil_lol:
Naklejka napisał(a):

Ja sobie tak o hovawarcie myślałam ostatnio, albo o sznaucerze średnim, albo o olbrzymie ;) Coś tam jeszcze mi po głowie chodziło, kupię sobie bordera, o! :evil_lol:

sznaucery mi się podobają (ale tylko olbrzymy), ale ta broda mnie odrzuca, wydaje mi się że wiecznie śmierdzi i jest taka obleśna :evil_lol: no i wolę psy niebrodate ;)

Posted

Naklejka napisał(a):

a dlaczego byś nie chciala samoyeda ?? ;)

border tez był by fajny :diabloti:

Posted

Naklejka napisał(a):
Do brody da sie przyzwyczaić, miałam u siebie CTRkę i dałam radę;)

Da się, pod warunkiem, że jest obcięta :diabloti:

Posted

Naklejka napisał(a):
Czasem widuję w parku parę z bulterierem i grzywaczem :eviltong:
A ja nic nie chcę, o! :evil_lol:

Nawet wiem kogo widujesz:diabloti:Uroczy pan ,który posiadał na działce buldożki ,szpice ,grzywki ,mopsy i wszystko możliwe w kojcach(zimą również) i radośnie sprzedawał :loveu:Ale już mu się handel chyba wyczerpał:diabloti:

Posted

BBeta napisał(a):
Da się, pod warunkiem, że jest obcięta :diabloti:

Fuj, to paskudnie wygląda, to ja juz wolę brodę :eviltong:

Angi napisał(a):
kup burdelka, będziesz modna! :loveu:

Mam Jetsana do lansu, starczy, ja też ociekam zajebistością, więcej nie trzeba :grins:

natija napisał(a):
a ja mam dwa male i marzy mi sie wielki pies:roll:ale na wielkiego to musze jeszcze z 10 lat poczekac:roll:

Nie rób tego błędu, nie bierz olbrzyma! :evil_lol:

Aleks89 napisał(a):
Nawet wiem kogo widujesz:diabloti:Uroczy pan ,który posiadał na działce buldożki ,szpice ,grzywki ,mopsy i wszystko możliwe w kojcach(zimą również) i radośnie sprzedawał :loveu:Ale już mu się handel chyba wyczerpał:diabloti:

Serio? :shake: przypatrze sie im nastepnym razem i zdam wiecej szczegółów :P

kalyna napisał(a):
ja też :diabloti:

Czyżby młody dał popalić? :diabloti:

A ja jutro wyjeżdżam pracować przy remoncie, w sobotę jadę do Wrocławia :loveu: dopiero za jakieś 1,5 tygodnia zjawię się na dogo :eviltong: