Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wróciłam z dogtrekkingu :)
Trasa mini-15km, czas 3:28 :) Towarzyszyła mi Zika.
W tej kategorii nie było miejsc, ale razem z Artemidą sobie dobiegłyśmy jako 3, gdyby nie jej chore kolano, to była szansa na lepszy wynik :eviltong:

Psiaki zarzygały samochód, mi też się trochę oberwało :-( mój plecak jest cały w szczochach, ogólnie uroczo :eviltong:

Posted

Naklejka napisał(a):
Wróciłam z dogtrekkingu :)
Trasa mini-15km, czas 3:28 :) Towarzyszyła mi Zika.
W tej kategorii nie było miejsc, ale razem z Artemidą sobie dobiegłyśmy jako 3, gdyby nie jej chore kolano, to była szansa na lepszy wynik :eviltong:

Psiaki zarzygały samochód, mi też się trochę oberwało :-( mój plecak jest cały w szczochach, ogólnie uroczo :eviltong:

gratuluję :)

wspolczuje osobie, ktora musiala sprzatac po pieskach:evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Też sprzątałam, w sumie łapałam rzygi w ręcznik :evil_lol: No bardzo miła podróż była :P

A ta paskuda szła ze mną :P

muhahaha, ciekawie musiało to wyglądać :evil_lol:

Posted

Naklejka napisał(a):
Nie mam pojęcia :lol:

Święto dzisiaj jakieś, czy co? Rodzice zabrali psy na spacer :crazyeye:

to taka podpucha ze na spacer , poszli z psami a wrócą bez :diabloti:

Posted

dOgLoV napisał(a):
to taka podpucha ze na spacer , poszli z psami a wrócą bez :diabloti:

Niestety, wrócili z nimi... :placz:

Aleksandra95 napisał(a):
hahahahaha, wiosna wszędzie wiosna :p

w lesie, gdzie zwykle pustka totalna dzisiaj ludzie na rowerach, biegali, z psami na spacerze:o

U nas też tłumy, ale rano było spokojnie, popołudniami jest okropnie! Nie dość, że pełno ludu, to jeszcze te cholerne sarny! :angryy:

Posted

Niufciak napisał(a):
no to się spotkamy !! :D Ja będę razem z Toro na 1000000 % bo nasza Sekcja jest współorganizatorem tego :D

To super :D Ja postaram się tam być na stoisku psitula, nie wyobrażam sobie, by nie obsługiwać stoiska :eviltong: Ale zawsze może coś mi wypasć...

Posted

Arnold w górach :D Trochę zaległe zdjęcia...

Idę z koleżanką na zdjęcia, trzeba odreagować dzisiejszy dzień i poukładać sobie w głowie wszystko od nowa...