Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ratunku! :evil_lol:

rozmyślam nad zaadoptowaniem 5 prosiaka... I nie wiem co zrobić! Do tej pory byłam zdecydowana, że więcej świnek nie chcę, ale już sama nie wiem.... Przez długi czas było 5 świnek w domu, teraz są 4 i tak pusto...

Posted

Raczej jej nie wezmę.
To chyba byłoby głupie, bo co zrobię z takim stadem jak się wyprowadzę na te studia? Ogólnie moja przyszłość jest bardzo niepewna :eviltong:

Posted

[quote name='Naklejka']Raczej jej nie wezmę.
To chyba byłoby głupie, bo co zrobię z takim stadem jak się wyprowadzę na te studia? Ogólnie moja przyszłość jest bardzo niepewna :eviltong:[/QUOTE]

dasz mi. :diabloti:

Jeeesu, ty się na te studia nie wyprowadzisz, bo się nie dostaniesz. :diabloti: Bo się nie uczysz! :diabloti: :mad:

Posted

[quote name='Rinuś']4 czy 5 co za różnica, żreć trzeba dawać, sprzątać też :diabloti:[/QUOTE]

Jest różnica w ilości bobków i zżeranego żarła :eviltong: Chociaż teraz mi to nie robi różnicy, ale jak zostają same, to już tak... Więcej brudu w klatce zastaję po powrocie.
No i jeśli się wyprowadzę to one zostają w domu, a mama raczej nie będzie z tego powodu zadowolona :roll:

[quote name='Angi']dasz mi. :diabloti:

Jeeesu, ty się na te studia nie wyprowadzisz, bo się nie dostaniesz. :diabloti: Bo się nie uczysz! :diabloti: :mad:[/QUOTE]

To je bier :diabloti:

Ja się nie uczę? Kpisz sobie! Wczoraj miałam wolne popołudnie, a tak to siedzę w książkach...
Mam jeszcze rok czasu, ogarnę się :diabloti:

Posted

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-fuFN2DSS6tk/UWr99VwTb8I/AAAAAAAARNQ/9SjtttDVD14/s640/IMG_1410.jpg[/IMG]

A tu u cioci, w raju. Do domu wracać nie chciał, tam mu się tam podobało :) Góry to jest to co on kocha, a ogród właśnie na takiej górze jest, więc latał z góry na dół, albo stawał w jak najwyższym punkcie i wszystko obserwował :eviltong:
[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-b4HSvBbq0Bk/UWr9-A7ib-I/AAAAAAAARNU/gHqRpLdAhSI/s640/IMG_1450.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Aleksandra95']To pies lubi podróżować :D[/QUOTE]

Jazdy samochodem nie lubi, ale pracujemy nad tym, wracając ładnie leżał i się nie kręcił, tylko dyszał i się ślinił. Bo w drodze do Brennej strasznie się kręcił, wystawiał mi łeb, wszystko obślinił, łącznie z moimi włosami.
Tym samochodem jechał chyba drugi raz, poprzednim jeździł tylko do weta i to na kanapie... w sumie to na mnie :eviltong:

Posted

Ale szczęśliwy!!! Zapomniałam Cię dziś zapytać, czy podejmiecie się razem z Magdą przewiezienia całej dogtrekkingowej czwórki do Katowic (z moim TZ tem za kółkiem, naszym autem) - bo Gosia i Jarek mają b. daleko do Zabrza i byliby bardzo zobowiązani, gdyby mogli dojechać tylko do Katowic...

Posted

[quote name='Bjuta']Ale szczęśliwy!!! Zapomniałam Cię dziś zapytać, czy podejmiecie się razem z Magdą przewiezienia całej dogtrekkingowej czwórki do Katowic (z moim TZ tem za kółkiem, naszym autem) - bo Gosia i Jarek mają b. daleko do Zabrza i byliby bardzo zobowiązani, gdyby mogli dojechać tylko do Katowic...[/QUOTE]

Kasia mi o tym mówiła, wyjścia nie mamy, jakoś sobie musimy dać radę, chociaż słabo to widzę...

[quote name='Angi']Ty jesteś zajebi... to sprawa oczywista! :evil_lol:[/QUOTE]

To o mnie? Przecież wszyscy to wiedzą:diabloti:

Posted

A było jakieś spięcie między tą czwórką psiaków? :roll: To może jednak poproszę ich żeby przyjechali do Psitula. Albo może znajdźmy kogoś, kto by z Wami podjechał do Katowic... Sama już nie wiem. Ale też mam cykora jak się to wszystko uda. Mój TZ będzie mega zestresowany...

Posted

[quote name='Bjuta']A było jakieś spięcie między tą czwórką psiaków? :roll: To może jednak poproszę ich żeby przyjechali do Psitula. Albo może znajdźmy kogoś, kto by z Wami podjechał do Katowic... Sama już nie wiem. Ale też mam cykora jak się to wszystko uda. Mój TZ będzie mega zestresowany...[/QUOTE]

Spięcia raczej nie, ale totalne zamieszanie, bo te psy nie należą do spokojnych....

Posted

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-8W7s7SssnRU/UWwrTB1HVZI/AAAAAAAARNk/L84aohh0eJQ/s640/IMG_1463.jpg[/IMG]

A parku tłumy :mdleje:
Arni odwołał się dwa razy od pogoni za psami :loveu: I życie z takim psem staje się nudne i banalne :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']E tam, ja bym wiele dała, żeby Dora przychodziła tak na przywoływanie ;D[/QUOTE]

Jetsan też się nie odwołuje :evil_lol:
Mam takie kontrastowe pieski :P