Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Naklejka napisał(a):
Nie, bo poleruje nią podłogę :evil_lol:

Jak wolisz ;) Mut też miał miotłę na ogonie, na początku stawiałam na naturalność, ale w końcu na szczęście chwyciłam za nożyczki :eviltong:

Posted

Kiedyś już próbowałam mu przyciąć tą miotłę, ale nagle wpadła moja matka i jak to zobaczyła... :evil_lol:
Z moimi umiejętnościami może to się źle skończyć :evil_lol:

Posted

Naklejka napisał(a):
Kiedyś już próbowałam mu przyciąć tą miotłę, ale nagle wpadła moja matka i jak to zobaczyła... :evil_lol:
Z moimi umiejętnościami może to się źle skończyć :evil_lol:

Mnie właśnie mama namówiła do obcięcia :eviltong:

http://beata.boo.pl/dogs/DSC_114.jpg
Po porównaniu zdjęć stwierdzam, że Mut miał jednak pędzel, a nie miotłę :diabloti:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Arni w końcu spędził całą zimę na dworze z Jetsem?:cool3:

Prawie, jakieś dwie noce spędził może w domu. Jak były silne morzy to z budy nie wychodził, przynajmniej było mniej zniszczeń :eviltong:
Zahartował się do tego stopnia, że mu w domu za gorąco jest.

Posted

Aleks89 napisał(a):
A nie mówiłem:cool3:Że się zahartuje i będzie gites ;)

Jest dobrze, gdyby jeszcze ogrodu tak nie demolował, Jetsan też mu chętnie pomaga :mad:
Najprawdopodobniej zostanie im wydzielony teren, czyli odgrodzimy trawę i to całe pobojowisko, będą siedzieć na kostce. No i tak będzie dopóki nie ogarniemy tego ogrodu. Trzeba powyciągać krawężniki, wyrównać teren, zasiać trawę, wyrzucić kilka krzaków, posadzić nowe... A potem to wszystko odpowiednio zabezpieczyć przed psami :mdleje:
Jak ogarniemy ogród z przodu i zabezpieczymy drzwi, to będą mogli biegać na całym terenie ;)

Posted

Aleks89 napisał(a):
Arniego do kojca ,Jetsana na łańcuch:diabloti:

Arni na łańcuch, Jetsan do kojca :evil_lol:
Ewentualnie oboje do kojca, ale nie chce im aż tak ograniczać ruchu.

Posted

[quote name='Angi']to wtorek :D[/QUOTE]

Mam nadzieje, że pogoda dopisze :)

A ja zaraz ruszam w drogę :mdleje: Biedne piesy, pół tygodnia zostaną beze mnie :placz: jestem okropna właścicielką :diabloti: