Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do mnie też łańcuchy nie przemawiają. Łańcuszki jeszcze ujdą, ale takie łańcuchy już nie bardzo. Kwestia gustu :)
A szeleczki świetne :)

Posted

Naklejka, a jak jest z sierścią w domu? Ja w Sezonie Wypadania Sierści (już po, uff) mogłam czesać Iwana ile wlezie, a i tak to nic nie dawało.. Przysięgam, że siedziałam z nim czesząc go przez godzinę, wyczesałam miliony kłaków, a chwilę później podczas głaskania pod nim na ziemi znowu leżało mnóstwo sierści.. Boję się pomyśleć, jak jest u Was z Jetsanem :)

Posted

W domu jego sierści mam tyle co nic, póki się nie ruszyło nic nie leciało. Ciężko mu podszerstek wychodzi, jego czesanie jest okropnie męczące....W ciągu roku ani jeden włosek z niego nie zleciał :)

Posted

No z Iwana teraz już na szczęście też nie leci prawie nic. To straszne jest u tych psów w podszerstkami :D Ja się boję lata, jak kiedyś (oby) ze mną zamieszka w domu..

Posted

Naklejka napisał(a):
AAAaaaaaaa koniec laby.... Jutro szkoła, o matko... LO....

A tam, nie będzie tak źle.
Mam tylko nadzieję, że dobrze wybrałaś. Ja, niestety, poszłam za znajomymi, a w szkole pozytywna jest tylko dyrekcja, reszta beznadzieja.. Zmieniłam szkołę w tym roku i mam nadzieję, że będzie lepiej.

Powiem Ci, że pierwsza klasa to jeszcze luzy. Tzn materiału więcej, ale to powtórzenie z gimnazjum.
Do drugiej dopiero idę, więc nie wiem, jak jest, ale podobno teraz zaczyna się na ostro przygotowywanie do matury..

Posted

omry napisał(a):
A tam, nie będzie tak źle.
Mam tylko nadzieję, że dobrze wybrałaś. Ja, niestety, poszłam za znajomymi, a w szkole pozytywna jest tylko dyrekcja, reszta beznadzieja.. Zmieniłam szkołę w tym roku i mam nadzieję, że będzie lepiej.

Powiem Ci, że pierwsza klasa to jeszcze luzy. Tzn materiału więcej, ale to powtórzenie z gimnazjum.
Do drugiej dopiero idę, więc nie wiem, jak jest, ale podobno teraz zaczyna się na ostro przygotowywanie do matury..

Tak tak,1 klasa jakoś ujdzie choć nie raz miałam zawalony tydzień/dwa sprawdzianiami,zobaczymy jak w tej drugiej klasie..i Ci powiemy Anetko ;)

Posted

Teraz chodzimy razem do klasy,wcześniej chodziłyśmy do jednej szkoły :D Klasa na razie jest drętwa ,ale myślę że za tydzień się polepszy :D ANETA dziś na spacer musisz wziąć aparat, potrzebuję bardzo zdjęć Gajulca mojego :D a i fajnie by było zrobić foty Jetsowi i Gajardzie razem :D Co Ty na to? :D