Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
każdy tybetan bez względu na maść powinien mieć ciemne oczy , brązowe ale jak najciemniejsze , chociaż nie wiem co to za różnica , powinno być że brązowe i już a nie że o odcień jeszcze się czepiają :shake:

świniaki słodziaki :loveu::loveu::loveu::loveu:

średniej wielkości, każdy odcień brązu w dostosowaniu do koloru włosa, im ciemniejsze tym lepsze.

POWAŻNE WADY:
- jasne lub wyłupiaste oczy

Czyli ogólnie mają być brązowe, jaśniej umaszczone psy mogą mieć jaśniejsze oczy, ale muszą być brązowe. :roll:

Yyy... czyli jakie oczy ma Jetsan? :lol:

Posted

Angi napisał(a):
czytaj ze zrozumieniem :P XD

no quwa przecież sobie żartuje :eviltong:

no nie wiem jakie ma , jak dla mnie ma ok ale sedzia mógł by powiedzieć że np za jasne , nie wiem jaki oni mają wzornik brązowego koloru ....

Posted

Angi napisał(a):
z tobą to nie wiadomo :evil_lol:

może inteligencją nie grzeszę :eviltong: ale często tutaj żartuje :eviltong: nie można wszystkiego brać na poważnie bo by sie człowiek udusił ;)

Posted

Nie zapominajmy, Jetsan jest chodzącym ideałem! :diabloti:

Z ciekawostek z życia Jetsana...
Moje kochane psiątko próbowało pogryźć każdego chłopaka mojej siostry :diabloti:

Posted

dOgLoV napisał(a):
a na twojego nie warczy ?? :eviltong:

Mojego lubi :evil_lol: nawet macha na niego ogonem :lol:

Jetsan nie warczy, od razu kłapie zębami :diabloti: Nie zawsze daje się dotknąć obcej osobie, jak ktoś mu się nie spodoba, to ma prze*ebane.

Posted

Naklejka napisał(a):
Mojego lubi :evil_lol: nawet macha na niego ogonem :lol:

Jetsan nie warczy, od razu kłapie zębami :diabloti: Nie zawsze daje się dotknąć obcej osobie, jak ktoś mu się nie spodoba, to ma prze*ebane.

macha ogonem i sobie myśli " i tak Cię kiedyś zjem :diabloti:"

Posted

Aleks89 napisał(a):
Przyklejone na taśme dwustronnej:diabloti:

Depilacja :evil_lol:

Prosiaki są przyzwyczajone, że mają się nie ruszać. Mogę je nawet ustawiać, tzn. głowa do góry, w bok itd :eviltong: Przydaje sie to podczas strzyżenia.

Posted

dOgLoV napisał(a):
macha ogonem i sobie myśli " i tak Cię kiedyś zjem :diabloti:"

To taka zemsta za gadanie "żadnego psa w domu" :diabloti:

Arni w końcu zauważył, że mu drzewie zawiesiłam szarpak, którego może zniszczyć :multi: Przynajmniej nie wykopał żadnej dziury, nie wyrwał rollborderów, nie wyrwał żadnego krzaka, jest postęp! :evil_lol:

A teraz pora wziąć się do roboty i pora popoprawiać te oceny, jutro wywiadówka :evil_lol:

Posted

Naklejka napisał(a):

A teraz pora wziąć się do roboty i pora popoprawiać te oceny, jutro wywiadówka :evil_lol:

Ja też powinnam się za siebie wziąć, bo ten semestr zaczęłam fatalnieee :/

kurde zebranie !!! chyba też w tym tyg mam :o :x cholera :D ja po 6 dniach lenistwa w domu,to wgl do szkoły zebrać się nie mogę :diabloti:

Posted

ja miałam o 17 zebranie, ale mam rekolekcje więc lekcji nie mam :) Jutro sobie pośpię, dziś nie mogłam, bo miałam próbę o 8 :P
w środę także muszę popier... a czwartek to dzień wagarowicza :grins:

Posted

Angi napisał(a):
ja miałam o 17 zebranie, ale mam rekolekcje więc lekcji nie mam :) Jutro sobie pośpię, dziś nie mogłam, bo miałam próbę o 8 :P
w środę także muszę popier... a czwartek to dzień wagarowicza :grins:

cholera,ja to dnia wagarowicza chyba w tym roku nie będę obchodziła :D opuściłam 4 lekcje matmy pod rząd z nowymi tematami i nawet nie wiem o co tam chodzi :o :grins:

Posted

Hm, hm... ja w czwartek mam poprawę biologii (właśnie się uczę, bo 5 musi byc :lol:) sprawdzian z histy, kartkówkę z PO. Już sobie zrobiłam dzień wagarowicza.... :roll:
A jutro mam coś z geografii, ale nie wiem co :grins:
Jeszcze po świętach poprawa z matmy... muszę chyba kogoś poprosić o pomoc, bo nic nie pamiętam z tych lekcji... :roll: