Naklejka Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 dOgLoV napisał(a):każdy tybetan bez względu na maść powinien mieć ciemne oczy , brązowe ale jak najciemniejsze , chociaż nie wiem co to za różnica , powinno być że brązowe i już a nie że o odcień jeszcze się czepiają :shake: świniaki słodziaki :loveu::loveu::loveu::loveu: średniej wielkości, każdy odcień brązu w dostosowaniu do koloru włosa, im ciemniejsze tym lepsze. POWAŻNE WADY: - jasne lub wyłupiaste oczy Czyli ogólnie mają być brązowe, jaśniej umaszczone psy mogą mieć jaśniejsze oczy, ale muszą być brązowe. :roll: Yyy... czyli jakie oczy ma Jetsan? :lol: Quote
angineuuka Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 dOgLoV napisał(a):yyyyyyy brązowe ?? :diabloti: czytaj ze zrozumieniem :P XD Quote
łamAga Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Angi napisał(a):czytaj ze zrozumieniem :P XD no quwa przecież sobie żartuje :eviltong: no nie wiem jakie ma , jak dla mnie ma ok ale sedzia mógł by powiedzieć że np za jasne , nie wiem jaki oni mają wzornik brązowego koloru .... Quote
łamAga Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Angi napisał(a):z tobą to nie wiadomo :evil_lol: może inteligencją nie grzeszę :eviltong: ale często tutaj żartuje :eviltong: nie można wszystkiego brać na poważnie bo by sie człowiek udusił ;) Quote
Naklejka Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 Nie zapominajmy, Jetsan jest chodzącym ideałem! :diabloti: Z ciekawostek z życia Jetsana... Moje kochane psiątko próbowało pogryźć każdego chłopaka mojej siostry :diabloti: Quote
łamAga Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 no własnie :loveu: no i wie co robi , niech pilnuje swoich kobiet :diabloti: Quote
Naklejka Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 dOgLoV napisał(a):no własnie :loveu: no i wie co robi , niech pilnuje swoich kobiet :diabloti: Hahaha, nie, po prostu ten pies zna się na ludziach :diabloti: Quote
Naklejka Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 dOgLoV napisał(a):a na twojego nie warczy ?? :eviltong: Mojego lubi :evil_lol: nawet macha na niego ogonem :lol: Jetsan nie warczy, od razu kłapie zębami :diabloti: Nie zawsze daje się dotknąć obcej osobie, jak ktoś mu się nie spodoba, to ma prze*ebane. Quote
Anecioreczek Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 jaki cudem one tak stoja w miejscu :o https://lh5.googleusercontent.com/-_8KWc1VOf3c/UUXlZ9dUzWI/AAAAAAAAQ58/3_JMiPjAbb4/s640/IMG_0772.jpg Quote
Aleks89 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Anecioreczek napisał(a):jaki cudem one tak stoja w miejscu :o https://lh5.googleusercontent.com/-_8KWc1VOf3c/UUXlZ9dUzWI/AAAAAAAAQ58/3_JMiPjAbb4/s640/IMG_0772.jpg Przyklejone na taśme dwustronnej:diabloti: Quote
asiak_kasia Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Aleks89 napisał(a):Przyklejone na taśme dwustronnej:diabloti: :evil_lol: ja tam moim pętam łapki, dodaję wódki do poidełka i potem som takie suodkie :loveu: Quote
łamAga Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Naklejka napisał(a):Mojego lubi :evil_lol: nawet macha na niego ogonem :lol: Jetsan nie warczy, od razu kłapie zębami :diabloti: Nie zawsze daje się dotknąć obcej osobie, jak ktoś mu się nie spodoba, to ma prze*ebane. macha ogonem i sobie myśli " i tak Cię kiedyś zjem :diabloti:" Quote
Naklejka Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Aleks89 napisał(a):Przyklejone na taśme dwustronnej:diabloti: Depilacja :evil_lol: Prosiaki są przyzwyczajone, że mają się nie ruszać. Mogę je nawet ustawiać, tzn. głowa do góry, w bok itd :eviltong: Przydaje sie to podczas strzyżenia. Quote
Naklejka Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 dOgLoV napisał(a):macha ogonem i sobie myśli " i tak Cię kiedyś zjem :diabloti:" To taka zemsta za gadanie "żadnego psa w domu" :diabloti: Arni w końcu zauważył, że mu drzewie zawiesiłam szarpak, którego może zniszczyć :multi: Przynajmniej nie wykopał żadnej dziury, nie wyrwał rollborderów, nie wyrwał żadnego krzaka, jest postęp! :evil_lol: A teraz pora wziąć się do roboty i pora popoprawiać te oceny, jutro wywiadówka :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Naklejka napisał(a): A teraz pora wziąć się do roboty i pora popoprawiać te oceny, jutro wywiadówka :evil_lol: Ja też powinnam się za siebie wziąć, bo ten semestr zaczęłam fatalnieee :/ kurde zebranie !!! chyba też w tym tyg mam :o :x cholera :D ja po 6 dniach lenistwa w domu,to wgl do szkoły zebrać się nie mogę :diabloti: Quote
łamAga Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Myslałam że zdjęcia jakieś chcesz obrabiać :eviltong: Quote
angineuuka Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 ja miałam o 17 zebranie, ale mam rekolekcje więc lekcji nie mam :) Jutro sobie pośpię, dziś nie mogłam, bo miałam próbę o 8 :P w środę także muszę popier... a czwartek to dzień wagarowicza :grins: Quote
Aleksa. Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Angi napisał(a):ja miałam o 17 zebranie, ale mam rekolekcje więc lekcji nie mam :) Jutro sobie pośpię, dziś nie mogłam, bo miałam próbę o 8 :P w środę także muszę popier... a czwartek to dzień wagarowicza :grins: cholera,ja to dnia wagarowicza chyba w tym roku nie będę obchodziła :D opuściłam 4 lekcje matmy pod rząd z nowymi tematami i nawet nie wiem o co tam chodzi :o :grins: Quote
angineuuka Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 tzn ja nie wiem jak będzie z tym czwartkiem :P Quote
Naklejka Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Hm, hm... ja w czwartek mam poprawę biologii (właśnie się uczę, bo 5 musi byc :lol:) sprawdzian z histy, kartkówkę z PO. Już sobie zrobiłam dzień wagarowicza.... :roll: A jutro mam coś z geografii, ale nie wiem co :grins: Jeszcze po świętach poprawa z matmy... muszę chyba kogoś poprosić o pomoc, bo nic nie pamiętam z tych lekcji... :roll: Quote
Recommended Posts