Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakie świetne foty :loveu:
Coraz bardziej przekonywuję się, że tybety nie są tak brzydkie, jak myślałam :P Bo Qwendi i Jetsan mi się poważnie podobają :cool3:

Posted

[quote name='Ty$ka']Jakie świetne foty :loveu:
Coraz bardziej przekonywuję się, że tybety nie są tak brzydkie, jak myślałam :P Bo Qwendi i Jetsan mi się poważnie podobają :cool3:[/QUOTE]

Dzięki :) Mam ich więcej, ale nie chce mi się ich obrabiać i wrzucać...
Bo są brzydkie, tylko niewiele tybków jest ładnych i mi się podoba :eviltong:

Arni nauczył się wstydzić :multi:

uczę go obchodzenia mnie tyłem, niełatwe zadanie :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']jesteś dogociotunią, uratowałaś piesia :loveu: :evil_lol:[/QUOTE]

Ojoj i właśnie wróciłam ze schroniska :loveu:

No dokładnie rok temu, około 14/15 po raz pierwszy zobaczyłam Arniego, wtedy nie sądziłam, że on trafi do mnie i z nami zamieszka :eviltong:

Posted (edited)

Postaram się ;) Na razie muszę wracać do książek :roll:

Edit: Arni już się nauczył, ale muszę to doszlifować :eviltong:

Edited by Naklejka
Posted

[quote name='dOgLoV']ale słodko to robi :loveu:

chciałam Ci pokazać na filmiku jak rusza się Gandir ( Twój typ psa :diabloti:) ale wlecieliśmy na ring jak już był oceniany :mad:[/QUOTE]

Nie wiem o jakiego psa Ci teraz chodzi :P

Eee... mam jeszcze zdjęcia zrobione tydzień temu, może w końcu je obrobię i wrzucę...

Posted

[quote name='dOgLoV']oooo Gandira of long cheng's kennel :eviltong:
[h=1][/h][/QUOTE]

Aaaaa, już wiem :eviltong: Fajny kolorek ma, to tyle na jego temat, bo widziałam może jedno jego zdjęcie :eviltong:

Posted

[quote name='Naklejka']Aaaaa, już wiem :eviltong: Fajny kolorek ma, to tyle na jego temat, bo widziałam może jedno jego zdjęcie :eviltong:[/QUOTE]

specjalnie o nim tu wspomniałam bo wiem że kochasz chińczyki :diabloti::eviltong:

to teraz zdjecia obrabiaj i dawaj nacieszyć oczy :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']specjalnie o nim tu wspomniałam bo wiem że kochasz chińczyki :diabloti::eviltong:

to teraz zdjecia obrabiaj i dawaj nacieszyć oczy :eviltong:[/QUOTE]

Zależy jaki chinczyk, bo jak jest zgodny ze wzorcem, to czemu nie? Chociaż ja i tak bym nie ufała takim liniom, a raczej pustym rodowodom :eviltong: Chociaż... nie jestem pewna, ale jakiś chinczyk miał chyba pełny rodowód... No ale ja i tak im nie ufam :evil_lol:

Trochę sobie poczekasz :eviltong:

Posted

[quote name='Naklejka']Zależy jaki chinczyk, bo jak jest zgodny ze wzorcem, to czemu nie? Chociaż ja i tak bym nie ufała takim liniom, a raczej pustym rodowodom :eviltong: Chociaż... nie jestem pewna, ale jakiś chinczyk miał chyba pełny rodowód... No ale ja i tak im nie ufam :evil_lol:

Trochę sobie poczekasz :eviltong:[/QUOTE]

Właśnie Gandir ma pełen rodowód ;)

w takim razie Qwendi też nie wierzysz :placz::eviltong:

mam , czas , nigdzie dzisiaj już mi sie nie spieszy :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Właśnie Gandir ma pełen rodowód ;)

w takim razie Qwendi też nie wierzysz :placz::eviltong:

mam , czas , nigdzie dzisiaj już mi sie nie spieszy :eviltong:

Faktycznie, to by się zgadzało... a ten mój nieogar :evil_lol:

Nie zdecydowałabym się na psa z chińskimi korzeniami ;) Przynajmniej nie teraz, bo nie wiadomo jak to wszystko będzie wyglądało za jakiś czas ;)