Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja poznałam ostatnio 2, bardzo miłe psy tej rasy, ale jednak... charakter totalnie nie da mnie. Nie płaczę z tego powodu bo i tak nigdy pierwotniakami nie interesowałam ;).

Posted

[quote name='Ty$ka']Nie lubię haszczaków niebieskookich :eviltong:[/QUOTE]

Lasti to sobie zapamięta :placz::diabloti:

Prawda, haszczaki są popier*olone :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']Ja poznałam ostatnio 2, bardzo miłe psy tej rasy, ale jednak... charakter totalnie nie da mnie. Nie płaczę z tego powodu bo i tak nigdy pierwotniakami nie interesowałam ;).[/QUOTE]
Mnie też one nie interesują, nie odpowiadają mi te psy.
Tak wiem, Jetsan też jest niezależny i ma mnie w dupie, ale jednak różni sie charakterem od takiego haszczaka ;)

[quote name='Angi']Sybir to idiota :evil_lol:[/QUOTE]
Totalny :evil_lol:

[quote name='Talucha']Lasti to sobie zapamięta :placz::diabloti:

Prawda, haszczaki są popier*olone :evil_lol:[/QUOTE]

Akurat błękitne oczy są ładne :D
W schronisku zawsze dają popalić...

[quote name='dOgLoV'][url]https://lh4.googleusercontent.com/-q4beMAvn0RQ/USaZxwuaWfI/AAAAAAAAQBs/ThSe1aHa3SY/s640/IMG2.jpg[/url] widzisz jak ładnie :loveu:[/QUOTE]

Ja tam widzę jakieś bazgroły :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']Bierzesz jutro foto pstryczka? :P[/QUOTE]

Nie :grins: Bom jest leń i nie będę miała czasu na wrzucenie zdjęć :eviltong: Zresztą, w niedzielę chcę robić zdjecia na hałdach, za szkoda aparatu na tyle zdjęć :diabloti:
Bosze... w niedzielę Jetsan musi być grzeczny, mam nadzieję, że nie odwali niczego i pokaże się z tej dobrej strony...

Posted

[quote name='Naklejka']Nie :grins: Bom jest leń i nie będę miała czasu na wrzucenie zdjęć :eviltong: Zresztą, w niedzielę chcę robić zdjecia na hałdach, za szkoda aparatu na tyle zdjęć :diabloti:
Bosze... w niedzielę Jetsan musi być grzeczny, mam nadzieję, że nie odwali niczego i pokaże się z tej dobrej strony...[/QUOTE]

a co , spotkanko z Aleksem na hałdunich będzie ?? :evil_lol:

Posted

[quote name='Talucha']Lasti to sobie zapamięta :placz::diabloti:[/QUOTE]
Wiesz, że Lasti to jedyny husky, któremu pasują niebieskie oczy ;) Serio mówię.

Posted

[quote name='Angi']A spoko, pytam bo nie wiem czy brać :P

Nie doglov, Arnold będzie się z Alpiną spotykał :D[/QUOTE]

Ale to jutro :P
W niedzielę spotykam się ze znajomymi :evil_lol:

Posted

Cześć :)

[url]https://lh5.googleusercontent.com/-Bm_NOBNP-QY/UR5YdZ5hfxI/AAAAAAAAP_M/SVZlHbEgeCM/s640/IMG_9729.jpg[/url] Świetne zdjęcie :loveu:

A Sybira widziałam na facebooku, pięknie wyszedł. Mam nadzieję że znajdzie domek :)

Posted

[quote name='understandme']Cześć :)

[url]https://lh5.googleusercontent.com/-Bm_NOBNP-QY/UR5YdZ5hfxI/AAAAAAAAP_M/SVZlHbEgeCM/s640/IMG_9729.jpg[/url] Świetne zdjęcie :loveu:

A Sybira widziałam na facebooku, pięknie wyszedł. Mam nadzieję że znajdzie domek :)[/QUOTE]

Hej, dzięki :)

Mam nadzieję, że w końcu znajdzie dom, jak na psa w typie rasy to długo siedzi...

Byliśmy na dogo spacerze, w wersji okrojonej, bo eria nie dojechała..
Alpina w miarę zaakceptowała Arniego, ale Jetsana... :mdleje: Jeszcze kilka spacerów i może się do niego przekona...
Moje psisko zachowało się idealnie :loveu: atakowały go dwa psy, a on nie wykazał ani trochę agresji.

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/209573-Sprzedam-oddam-kupi%C4%99-psie-akcesoria?p=20499404#post20499404[/url]
No nie... zaraz je kupię Arniemu... :mdleje:

Posted

Mam nadzieję, że będą fotki z dogo spaceru :cool3:

Juliusy dla Arniego? Już kiedyś szukałaś prawda? :) Jak kupisz to będzie świetnie to wyglądać, jak dwójkę ubierzesz :D

Posted

[quote name='understandme']Mam nadzieję, że będą fotki z dogo spaceru :cool3:

Juliusy dla Arniego? Już kiedyś szukałaś prawda? :) Jak kupisz to będzie świetnie to wyglądać, jak dwójkę ubierzesz :D[/QUOTE]

Angi miała aparat, ja nie brałam :grins: Jutro idę na hałdunie to i aparat zabiorę, ale pogoda jest okropna...

No właśnie, fajnie by wyglądali, ale ja chyba nie potrzebuję szelek dla Arniego :eviltong: Jetsan ma je tylko do linki, na wypady do weta, a tak to chodzi w samym łańcuszku, na wystawie w Kato kupię mu jakiś inny dławik :p

Posted

Ty masz dla niego "krowi" łańcuch teraz? Nie wplątuje Ci się w sierść? Kiedys się zastanawiałam czy Cesarowi nie kupić jak miał fiu bździu w głowie... Skończyło się tylko na gadaniu. Narazie :diabloti:

Posted

[quote name='understandme']Ty masz dla niego "krowi" łańcuch teraz? Nie wplątuje Ci się w sierść? Kiedys się zastanawiałam czy Cesarowi nie kupić jak miał fiu bździu w głowie... Skończyło się tylko na gadaniu. Narazie :diabloti:[/QUOTE]

Nie wplątuje sie, ale Jetsan ma baaardzo sztywny włos ;)