Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja przed klatką zrobiłem jazde figurową:shake:Masakra były rano chodniki ,a ścieżki na polach to lodowisko...śnieg zamrożony + warstwa lodu na wierzchu łamiąca się jak szkło.Cudooooownie.

Posted

Ja się codziennie PRAWIE przewracam kilkakrotnie, ale u mnie to się już nikt nie dziwi. Zazwyczaj Maciej mnie ratuje, bo mnie łapie w ostatniej chwili :evil_lol:

Posted

Ja już nie chcę śniegu, niech to się wszystko stopi w cholerę i przyjdzie wiosna. W końcu mamy ocieplenie klimatu to może przyjść już w lutym nie ? Dzisiaj to była masakra na spacerach , że nie wspomnę o dwukrotnym skrobaniu szyb auta z grubej warstwy lodu...

Posted

[quote name='Aleks89']Ja przed klatką zrobiłem jazde figurową:shake:Masakra były rano chodniki ,a ścieżki na polach to lodowisko...śnieg zamrożony + warstwa lodu na wierzchu łamiąca się jak szkło.Cudooooownie.[/QUOTE]
Masakra... a ja jeszcze biegłam na autobus :evil_lol:

[quote name='omry']Ja się codziennie PRAWIE przewracam kilkakrotnie, ale u mnie to się już nikt nie dziwi. Zazwyczaj Maciej mnie ratuje, bo mnie łapie w ostatniej chwili :evil_lol:[/QUOTE]

Alkoholizm się leczy :diabloti:
A tak poważnie, to jak Ty to robisz, że się tak często przewracasz?

Posted

Ja się zwykle ratuje psem:evil_lol:Jak mnie zarzuci do tyłu ,napina się smycz to Luc zaraz staje więc wracam do pionu:lol:
Potem szedłem na śmietnik jak pingwinek tuptuptup:evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Alkoholizm się leczy :diabloti:
A tak poważnie, to jak Ty to robisz, że się tak często przewracasz?[/QUOTE]

Ty się nie mnie pytaj :lol:
Pamiętam, jak na początku zeszłego roku szkolnego, ledwo doszłam do mojej teraźniejszej klasy i spadłam ze schodów na dół. Nikt się nie dziwił, że to ja. Albo biegłam na autobus i zleciałam na małysza po schodach na sam dół, miałam wielkiego siniaka na brodzie i milion na innych częściach ciała, podarłam kurtkę, wyrwałam guziki tymi schodami.. Ale to nie tylko wywrotki, ja ciągle coś odpieprzam. Jak sobie zrobiliśmy spotkanie zapoznawcze z moją teraźniejszą klasą to wszystkich przy stole oplułam ciastem, bo ktoś akurat powiedział coś śmiesznego. Albo na skateplazie robiłam manuala na betonie i poleciałam na czoło. Przez minutę miałam ciemno przed oczami..
Już nabrałam wprawy, bo teraz tylko fikam i udaje mi się jakoś utrzymać, ale najczęściej już nie lecę na plecy albo na głowę :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleks89']Ja przed klatką zrobiłem jazde figurową:shake:Masakra były rano chodniki ,a ścieżki na polach to lodowisko...śnieg zamrożony + warstwa lodu na wierzchu łamiąca się jak szkło.Cudooooownie.[/QUOTE]
Nienawidzę tego :angryy: Całe "szczęście" u mnie cały czas pada śnieg, więc nie ma lodu tylko zaspy. Ale stokroć wolę chodzić po śniegu niż po lodzie.

Posted

Co do niekontrolowanych poślizgów. Wielbię inżynierów, budujących biurowiec, w którym pracuje-mamy takie fajne sliśkie płytki wyłożone na wejściu :loveu: I weź tu człowieku wejdź w szpilkach do takiego-polecam, nowy sport ekstremalny :evil_lol:

A ja pytanie mam. Ile waży ten Twój Tybetan? :razz:
Tak fotowo, to on smukły chłopak się wydaje :diabloti:

Posted

bo chciałam im ogłoszenia porobić. :P
Ja w piątek przed feriami pewnie będę musiała iść do szkółki, bo teraz mnie nie było trochę w szkole :evil_lol: a w sobotę jadę do babci ;)
Ale w piątek chyba mam do 12 : 25 więc okej :lol:

Posted

W ten weekend mi się nie chce, mam trochę roboty w domu i do szkoły, bo ostatnio słabo ogarniałam, psy chcę zabrać jutro na długi spacer, trochę odpocząć...
W następny nie wiem, mama ma urodziny, a też chciałam się ze znajomymi spotkać :roll:

Posted

[quote name='Angi']teraz też mam trochę w roboty, a w następny weekend moja mama też ma urodziny :evil_lol:[/QUOTE]

3? :eviltong:

No ja właśnie teraz zajarzyłam, że chciałam sprosić znajomych, a tu zonk, mama ma urodziny :evil_lol: Ogar Anety :evil_lol: