Aleks89 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Ja przed klatką zrobiłem jazde figurową:shake:Masakra były rano chodniki ,a ścieżki na polach to lodowisko...śnieg zamrożony + warstwa lodu na wierzchu łamiąca się jak szkło.Cudooooownie. Quote
omry Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Ja się codziennie PRAWIE przewracam kilkakrotnie, ale u mnie to się już nikt nie dziwi. Zazwyczaj Maciej mnie ratuje, bo mnie łapie w ostatniej chwili :evil_lol: Quote
eria Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Ja już nie chcę śniegu, niech to się wszystko stopi w cholerę i przyjdzie wiosna. W końcu mamy ocieplenie klimatu to może przyjść już w lutym nie ? Dzisiaj to była masakra na spacerach , że nie wspomnę o dwukrotnym skrobaniu szyb auta z grubej warstwy lodu... Quote
angineuuka Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 ja to dziś zaliczyłam dopiero* drugą glebę, tej jakże pięknej zimy :evil_lol: * przy mnie to cuud :lol: Quote
Naklejka Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='Aleks89']Ja przed klatką zrobiłem jazde figurową:shake:Masakra były rano chodniki ,a ścieżki na polach to lodowisko...śnieg zamrożony + warstwa lodu na wierzchu łamiąca się jak szkło.Cudooooownie.[/QUOTE] Masakra... a ja jeszcze biegłam na autobus :evil_lol: [quote name='omry']Ja się codziennie PRAWIE przewracam kilkakrotnie, ale u mnie to się już nikt nie dziwi. Zazwyczaj Maciej mnie ratuje, bo mnie łapie w ostatniej chwili :evil_lol:[/QUOTE] Alkoholizm się leczy :diabloti: A tak poważnie, to jak Ty to robisz, że się tak często przewracasz? Quote
angineuuka Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 pewnie to co ja, plącze się o własne nogi :evil_lol: tej zimy jakoś trzymam pion :lol: Quote
Aleks89 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Ja się zwykle ratuje psem:evil_lol:Jak mnie zarzuci do tyłu ,napina się smycz to Luc zaraz staje więc wracam do pionu:lol: Potem szedłem na śmietnik jak pingwinek tuptuptup:evil_lol: Quote
omry Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='Naklejka']Alkoholizm się leczy :diabloti: A tak poważnie, to jak Ty to robisz, że się tak często przewracasz?[/QUOTE] Ty się nie mnie pytaj :lol: Pamiętam, jak na początku zeszłego roku szkolnego, ledwo doszłam do mojej teraźniejszej klasy i spadłam ze schodów na dół. Nikt się nie dziwił, że to ja. Albo biegłam na autobus i zleciałam na małysza po schodach na sam dół, miałam wielkiego siniaka na brodzie i milion na innych częściach ciała, podarłam kurtkę, wyrwałam guziki tymi schodami.. Ale to nie tylko wywrotki, ja ciągle coś odpieprzam. Jak sobie zrobiliśmy spotkanie zapoznawcze z moją teraźniejszą klasą to wszystkich przy stole oplułam ciastem, bo ktoś akurat powiedział coś śmiesznego. Albo na skateplazie robiłam manuala na betonie i poleciałam na czoło. Przez minutę miałam ciemno przed oczami.. Już nabrałam wprawy, bo teraz tylko fikam i udaje mi się jakoś utrzymać, ale najczęściej już nie lecę na plecy albo na głowę :evil_lol: Quote
Amber Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='Aleks89']Ja przed klatką zrobiłem jazde figurową:shake:Masakra były rano chodniki ,a ścieżki na polach to lodowisko...śnieg zamrożony + warstwa lodu na wierzchu łamiąca się jak szkło.Cudooooownie.[/QUOTE] Nienawidzę tego :angryy: Całe "szczęście" u mnie cały czas pada śnieg, więc nie ma lodu tylko zaspy. Ale stokroć wolę chodzić po śniegu niż po lodzie. Quote
angineuuka Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 potykać to ja nawet na prostej drodze potrafię :evil_lol: Quote
Naklejka Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 A myślałam, że to ja jestem kaleką :lol: A odwalam często, albo mieszam się w tym co mówię i tworzę dziwne słowa :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Co do niekontrolowanych poślizgów. Wielbię inżynierów, budujących biurowiec, w którym pracuje-mamy takie fajne sliśkie płytki wyłożone na wejściu :loveu: I weź tu człowieku wejdź w szpilkach do takiego-polecam, nowy sport ekstremalny :evil_lol: A ja pytanie mam. Ile waży ten Twój Tybetan? :razz: Tak fotowo, to on smukły chłopak się wydaje :diabloti: Quote
Naklejka Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 On jest bardzo lekki- 55kg, nad czym bardzo ubolewam, a byl takim wielkim i ciężkim szczylem... Ale jest wysoki :D Quote
malawaszka Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Naklejka są jakieś fora mastifowe? w Koszalinie do schronu trafił taki misiek - oczywiście wg znawców psów ze schroniska to mix niufka ale już trudno :lol: może ktoś szuka chłopaka: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=451346948254612&set=a.202838769772099.62619.202799436442699&type=1&theater Quote
Naklejka Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Molosy, ale nie ma co liczyć na ich pomoc... Zaraz tam to wrzucę, o ile mnie nie zbanowali ;) Quote
Naklejka Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 [quote name='Artemida']Muahahahaha powróciłam ! :D[/QUOTE] Widzę :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Kiedy wybierasz się do kociarni z aparatem, co? :lol: Quote
Naklejka Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 A czemu pytasz? :eviltong: Może przed feriami w piątek, bo nie chce mi się iść do szkoły, a w sobotę rano wyjeżdżam do Wrocławia :loveu: Quote
angineuuka Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 bo chciałam im ogłoszenia porobić. :P Ja w piątek przed feriami pewnie będę musiała iść do szkółki, bo teraz mnie nie było trochę w szkole :evil_lol: a w sobotę jadę do babci ;) Ale w piątek chyba mam do 12 : 25 więc okej :lol: Quote
Naklejka Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 W ten weekend mi się nie chce, mam trochę roboty w domu i do szkoły, bo ostatnio słabo ogarniałam, psy chcę zabrać jutro na długi spacer, trochę odpocząć... W następny nie wiem, mama ma urodziny, a też chciałam się ze znajomymi spotkać :roll: Quote
angineuuka Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 teraz też mam trochę w roboty, a w następny weekend moja mama też ma urodziny :evil_lol: Quote
Naklejka Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='Angi']teraz też mam trochę w roboty, a w następny weekend moja mama też ma urodziny :evil_lol:[/QUOTE] 3? :eviltong: No ja właśnie teraz zajarzyłam, że chciałam sprosić znajomych, a tu zonk, mama ma urodziny :evil_lol: Ogar Anety :evil_lol: Quote
Naklejka Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 Ej, gdzie się podziała moja sygnatura? :evil_lol: Chyba miała dobry rozmiar... Quote
Recommended Posts