Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Zula

Nie wiem jak ona wytrzymuje te mrozy, jest świetna, tak bardzo cieszy się do ludzi i zachęca do zabawy w przeciąganie...

Edited by Naklejka
Posted

[quote name='Rinuś']To są schroniskowe psiaki? przepiękne.....
Tak, niestety wszystkie siedzą około roku w schronisku, tylko Ping to nówka (ten brązowy, z czerwoną obrożą) i Zula jest od sierpnia...

Posted

[quote name='Monika_1584']Zdjęcia z każdym wejściem w galerię co raz lepsze ;)

Jakim obiektywem robione te w ruchu ?[/QUOTE]

Dzięki :) To pewnie spowodowane różnymi warunkami i obróbką zdjęć lub jej brakiem :eviltong:

Canon 55-250, w tym momencie głównie go używam.

Posted

Byłam na spacerze i coraz mniej rozumiem wątek o chamstwie psiarzy :D Kilka razy zdarzyły mi się nieprzyjemne sytuacje, ale w sumie nic wielkiego się nie stało...
Szłam z psami, zaczepiła mnie jakaś babcia, bo Jetsanek taki piękny, jaka to rasa itd. Potem zaczęło się opowiadanie, ze ma pieseczka, ale boi się z nim chodzić, bo po lesie biegają agresywne psy i gonią sarny! Na szczęście ani na sarny, ani na zdziczałe psy nie trafiłam ;)
Idę ścieżką w lesie, widzę ludzi, Arni ląduje na smyczy i naglę widzę corsiaka i dużego czarnego kundla bez smyczy (pierwsze co mi przyszło do głowy to o ku*wa, jak do nas wystartują to koniec), szłam powoli, ludzie nas zauważyli, załapali psy i spokojnie się minęliśmy. Potem Jetsan mógł pobiegać na smyczy, poganiał się z Arni, zaś się w czymś wytarzał :roll:
Ostatnio nie mam problemu z odwołaniem go, linka w parku jest tylko po to, by była :D