Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Naklejka napisał(a):
No to jutro mnie zobaczysz w akcji, mam nadzieję, że nie zemdleję, czy coś takiego :eviltong:

:evil_lol: , ja nie zemdleję ani nic z tych rzeczy tylko nie wiem co powiedzieć :P

Posted (edited)

Zdjęcia są już w albumiku, link wyżej ;) Prosto z aparatu, nie są piękne...
A tu jakieś po fotoszopie :lol:

hahahah, mama wróciła z wywiadówki, a oceny mam straszne... Nawet się nie czepiała, poza przedmiotami z których mam tylko 2 na czysto :grins: Poprawię te oceny kolejnymi sprawdzianami, a na koniec semestru i tak jedną pozytywną mogę poprawić :)

Edited by Naklejka
Posted

Ja nigdy nie mówię o ocenach :eviltong:
Kiepskie oceny mam z przedmiotów, na których mi nie zależy, z reszty może genialnych ocen też nie mam, ale to nie znaczy, że nic nie umiem, po prostu kiepsko piszę sprawdziany, nawet jak wszystko umiem, dopada mi pustka we łbie, mętlik i nic nie umiem napisać :eviltong:

Posted

Naklejka napisał(a):
Ja nigdy nie mówię o ocenach :eviltong:
Kiepskie oceny mam z przedmiotów, na których mi nie zależy, z reszty może genialnych ocen też nie mam, ale to nie znaczy, że nic nie umiem, po prostu kiepsko piszę sprawdziany, nawet jak wszystko umiem, dopada mi pustka we łbie, mętlik i nic nie umiem napisać :eviltong:

też tak często mam.:D sprawdzian, a ja nagle nic nie pamiętam :p

Posted

Łupież ze stresu owszem też się zdarza, ale ona ma niewątpliwie chorą skórę :roll:

A poza tym, jest pozytywnie walnięta, nie do końca myśli co robi, szaleje, ciągnie na smyczy, użarła mnie w palec i jest trochę spuchnięty :lol:

Hehe, doberman :lol:

Posted

Nie pytałam dziewczyn o jej stan, zaraz to zrobię ;)
Właściciel miał ją odebrać, ale nie wiadomo kiedy to zrobi, bo trafił do więzienia, jak się nie mylę :roll:

Doberman... tia... za patykami też szaleje, a najlepsze są te największe :eviltong: