Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Naklejka']Nic mi nie pisz o szczylach! :evil_lol: Moja mama byłaby skłonna kupić szczyla po Selmie i Saipalu :evil_lol:
A w jakiej hodowli? Bo nie orientuję się w tegorocznych miotach ;)[/QUOTE]

właśnie hodowla wyleciala mi z głowy , jak znajde to Ci wkleje zapowiedz miotu ;)

to na co czeka niech kupuje :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']http://elyok.com/pl.php?s=15,mioty
ta?

Nie kupujemy, nie wytrzymam z 2tybetanami i Arnim na spacerze :lol: Raczej nas nie stać na utrzymanie kolejnego tak dużego psa. Tybetankę kupię, jak będę pracować i mieszkać w domku z ogrodem :eviltong:

:shake::shake::shake::shake:

tylko nie ona :roll:

tutaj :

http://tibetan-mastiff.pl/szczenieta.html

masz racje , troszke za duzo tego jak na jeden dom ;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']A może naucz Arniego żeby Cię obiegł i biegł przed siebie i dopiero rzucasz dysk ? :razz:

ogólnie fajnie skoczny jest :eviltong:[/QUOTE]

Nie chce mi się :eviltong: Nie liczę na wiele, jeżeli chodzi o frisbee, tylko o tak sobie dyski rzucam ;)

o kurczę, no to Saipal ma wzięcie, to chyba 4 hodowla w której będą po nim szczenięta :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']

masz racje , troszke za duzo tego jak na jeden dom ;)[/QUOTE]
Dla mnie za dużo, tym bardziej, że mi nikt przy zwierzakach nie pomaga, mama tylko karmę kupuje i płaci za leczenie, choć nie zawsze. No i czasem ich nakarmi, gdy mnie nie ma w domu, bo jestem na imprezie :eviltong:

[quote name='dOgLoV']sie chłopak napracuje :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol:

Posted

Arni jest najładniejszym kundelkiem na całym dogo dla mnie, to taki mój kundelkowy ideał z wyglądu !
17kg to nie dużo , widać że chłopak wysoki i nadal szczupły .

Posted

[quote name='gops']Arni jest najładniejszym kundelkiem na całym dogo dla mnie, to taki mój kundelkowy ideał z wyglądu !
17kg to nie dużo , widać że chłopak wysoki i nadal szczupły .[/QUOTE]
Miło mi to czytać :) Ale ja wolę długowłose psy, gdyby był bardziej podobny do Sary.... :loveu:
On nie jest wysoki, raczej długonogi z płytką klatą, ma tylko 50cm, a masy nabiera w strasznym tempie, nieekonomiczny ten pies, je połowę porcji Jetsana :roll:
[quote name='Talucha']Arni zawsze taki uśmiechnięty :loveu:[/QUOTE]
Bo to przygłup :)
[quote name='dOgLoV']świetne zdjęcia :loveu:[/QUOTE]
Dzięki :)