łamAga Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Naklejka']Nic mi nie pisz o szczylach! :evil_lol: Moja mama byłaby skłonna kupić szczyla po Selmie i Saipalu :evil_lol: A w jakiej hodowli? Bo nie orientuję się w tegorocznych miotach ;)[/QUOTE] właśnie hodowla wyleciala mi z głowy , jak znajde to Ci wkleje zapowiedz miotu ;) to na co czeka niech kupuje :evil_lol: Quote
Naklejka Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 http://elyok.com/pl.php?s=15,mioty ta? Nie kupujemy, nie wytrzymam z 2tybetanami i Arnim na spacerze :lol: Raczej nas nie stać na utrzymanie kolejnego tak dużego psa. Tybetankę kupię, jak będę pracować i mieszkać w domku z ogrodem :eviltong: Quote
Aleksa. Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 A może naucz Arniego żeby Cię obiegł i biegł przed siebie i dopiero rzucasz dysk ? :razz: ogólnie fajnie skoczny jest :eviltong: Quote
łamAga Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Naklejka']http://elyok.com/pl.php?s=15,mioty ta? Nie kupujemy, nie wytrzymam z 2tybetanami i Arnim na spacerze :lol: Raczej nas nie stać na utrzymanie kolejnego tak dużego psa. Tybetankę kupię, jak będę pracować i mieszkać w domku z ogrodem :eviltong: :shake::shake::shake::shake: tylko nie ona :roll: tutaj : http://tibetan-mastiff.pl/szczenieta.html masz racje , troszke za duzo tego jak na jeden dom ;) Quote
Naklejka Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='Aleksandra95']A może naucz Arniego żeby Cię obiegł i biegł przed siebie i dopiero rzucasz dysk ? :razz: ogólnie fajnie skoczny jest :eviltong:[/QUOTE] Nie chce mi się :eviltong: Nie liczę na wiele, jeżeli chodzi o frisbee, tylko o tak sobie dyski rzucam ;) o kurczę, no to Saipal ma wzięcie, to chyba 4 hodowla w której będą po nim szczenięta :eviltong: Quote
łamAga Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Naklejka'] o kurczę, no to Saipal ma wzięcie, to chyba 4 hodowla w której będą po nim szczenięta :eviltong:[/QUOTE] sie chłopak napracuje :evil_lol: Quote
Naklejka Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='dOgLoV'] masz racje , troszke za duzo tego jak na jeden dom ;)[/QUOTE] Dla mnie za dużo, tym bardziej, że mi nikt przy zwierzakach nie pomaga, mama tylko karmę kupuje i płaci za leczenie, choć nie zawsze. No i czasem ich nakarmi, gdy mnie nie ma w domu, bo jestem na imprezie :eviltong: [quote name='dOgLoV']sie chłopak napracuje :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: Quote
Naklejka Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Oto moja mieszanka bernardyna z haskim :) Reszta kiedyś tam, nie mam czasu, trza się uczyć :P Quote
Naklejka Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Jeszcze parę, bo nie chce mi się uczyć :P Quote
Naklejka Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 [quote name='gops']Arni :loveu:prześwietny jest! Głupek z niego :P Coraz więcej waży, gdy trafił do nas to ważył 13,5kg, teraz waży prawie 17kg :mdleje: Quote
Naklejka Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 Poleżałam sobie na hałdach, porobiłam zdjęcia, dopóki psy nie zaczęły szaleć i skakać mi na łeb :lol: Jetsan poszedł sobie na dół, bo mu się u góry nudziło :P Quote
gops Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Arni jest najładniejszym kundelkiem na całym dogo dla mnie, to taki mój kundelkowy ideał z wyglądu ! 17kg to nie dużo , widać że chłopak wysoki i nadal szczupły . Quote
Talucha Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Arni zawsze taki uśmiechnięty :loveu: Quote
Naklejka Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 [quote name='gops']Arni jest najładniejszym kundelkiem na całym dogo dla mnie, to taki mój kundelkowy ideał z wyglądu ! 17kg to nie dużo , widać że chłopak wysoki i nadal szczupły .[/QUOTE] Miło mi to czytać :) Ale ja wolę długowłose psy, gdyby był bardziej podobny do Sary.... :loveu: On nie jest wysoki, raczej długonogi z płytką klatą, ma tylko 50cm, a masy nabiera w strasznym tempie, nieekonomiczny ten pies, je połowę porcji Jetsana :roll: [quote name='Talucha']Arni zawsze taki uśmiechnięty :loveu:[/QUOTE] Bo to przygłup :) [quote name='dOgLoV']świetne zdjęcia :loveu:[/QUOTE] Dzięki :) Quote
Recommended Posts