Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki :)
Amber, też mi się ten bokeh podoba. Obiektyw fajny, bo jasny, ale AF się nie popisał, typowa portretówa.

Jetsan mnie wczoraj rozwalił. Stoimy w miejscu, coś robiłam z Arnim, a Jetsan nie wiedział co ma robić, stanął jak ciota i czekał. Popakowaliśmy sprzęt i padło hasło idziemy! Jetsan radośnie podskoczył, zakręcił się wokół własnej osi i poleciał :lol: Takie same piruety robi jak wychodzimy na spacer, tybetany nie okazują uczyć i są bardzo opanowane. Szkoda, że Jetsan na mój widok macha ogonem i przychodzi się przytulić, kolejny dowód a to, że mam bubla. :eviltong:

Posted

[quote name='Naklejka']
Jetsan mnie wczoraj rozwalił. Stoimy w miejscu, coś robiłam z Arnim, a Jetsan nie wiedział co ma robić, stanął jak ciota i czekał. Popakowaliśmy sprzęt i padło hasło idziemy! Jetsan radośnie podskoczył, zakręcił się wokół własnej osi i poleciał :lol: Takie same piruety robi jak wychodzimy na spacer, tybetany nie okazują uczyć i są bardzo opanowane. Szkoda, że Jetsan na mój widok macha ogonem i przychodzi się przytulić, kolejny dowód a to, że mam bubla. :eviltong:

Qwendi na mój widok tez merda ogonem i kaze sie przytulać :loveu: ale w większosci to tak jak piszesz bezuczuciowa baba z niej ;)

zdjecia swinek rewelacja :loveu:

Posted

Ejjj czaisz ze Saipal przy którym u mnie na watku wstawiłas ikonke :loveu: zszedł z oceną dobrą :crazyeye: bo miał za jasne oko :mdleje:pierwsze słysze takie stwierdzenie i takie cos ze sedzia zwraca uwage na oczy :crazyeye:

Posted

dokładnie , doczeplił by sie ze pies ma zimowe niewyczesane futro , ale nie , w opisie jednego psa widnieje wpis " brak zimowego futra " , we wrześniu oni wymagaja zimowe futro :mdleje:

widocznie ma jasniejsze niz konkurencja miala , paranoja normalnie ;)

Posted

[quote name='Naklejka']Gdzieś czytałam o tym futrze, chyba o Yogiego chodziło?
Dla mnie wystawy to paranoja :P[/QUOTE]

dokładnie o niego ;)

mnie juz zaczynaja smieszyc te wystawy , zobacze co bedzie w poznaniu , jak sedzia bedzie sie czepiał głupot to chyba zabronie Sebastianowi zgłaszac Qwende na wystawy , szkoda kasy ;)

Posted

[quote name='Naklejka']No naprawdę szkoda kasy ;) Dlatego nie mam ochoty wystawiać Jetsna, sukę wystawiać będę, bo jakoś hodowlankę muszę jej zrobić :P[/QUOTE]

w zasadzie nie musisz , hodowlanka nie jest obowiązkowa :eviltong: