Amber Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Jetsu to równieśnik Jariego, 1 miesiąc ich dzieli... Sto lat dla wszystkich ;) Quote
angineuuka Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 A ja pamiętam jak chodziłas z małym Jetsanem :D Quote
Naklejka Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Dzięki :D Już, już, wczoraj sobie wspominałam z dziewczynami akcję "muszę skombinować sobie 2psa", haha. Oglądałam też stare fotki Jetsa. Ile się zmieniło w moim życiu od tamtego czasu! Jetsu nigdy nie był mały! :D Quote
Guest TyŚka Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Ależ czas szybko leci :D Wszystkiego najlepszego dla "konisia" :D Quote
rashelek Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Ale ten czas zapierdziela! To wszystkiego naj z okazji tyyylu świąt :) Quote
Naklejka Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Jets, siadaj, zostań, czekaj, zostań, nie rusz się, chcę ci ładne foto zrobić, Jetsu nieeeeee. Dobrze, że byłam daleko i glutem nie oberwałam :D Quote
angineuuka Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 No ma ładne zdjęcie, co ty chcesz :D Quote
angineuuka Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Dojechali cali i zdrowi :D nie mogę się doczekać zdjęć :D Quote
vege* Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Aneta jaki rozmiar hurtt masz dla Jetsa? 120? :) Quote
Ss Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Świetne zdjęcia! Chętnie bym wzięła parę lekcji jak robić zimowe ujęcia. Czy Arni to mieszaniec? Aktulanie zbieram w Internecie wszystkie czarne podpalane kundelki. A z takimi zdjęciami Arni byłby gwiazdą. Więcej po kliknięciu w banerek. Będę zaglądać, bo zdjęcia mnie powaliły! Quote
IZMADO Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Arniczek wraca już do Zabrza... Ferie w Łodzi dobiegły końca :( Dziękuję! PS Tęsknię za Panem Idealnym :( Quote
Naklejka Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Smutno :( Pan idealny nie jojczylby tyle :P W pociagu bylo mnostwo ludzi, Arniczy na kolanach, po 2h moglam go wreszcie zrzucic. Teraz sobie spi w przedziale. Quote
pa-ttti Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 mega psy, piękne! zdjęcia też robisz cudowne, chętnie zobaczę więcej :) Quote
IZMADO Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 To arnikowe jojczenie jest słodkie! Bardzo mnie tym rozczulał, ale Janka ma nierówno pod kopułą, to wiesz... :P Quote
Naklejka Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 To arnikowe jojczenie jest słodkie! Bardzo mnie tym rozczulał, ale Janka ma nierówno pod kopułą, to wiesz... :P Ale ona jest słodka! :D A to wycie na Juniorka? Mnie nie rozczuliło! mega psy, piękne! zdjęcia też robisz cudowne, chętnie zobaczę więcej :) Dziękuję :D Coś się powinno pojawiać w najbliższym czasie. Oja, jutro mam grupowy spacer już na hałdach :P Quote
Onomato-Peja Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Jojczenie zdecydowanie nie jest słodkie. :D Jojczenie to już prawie pretekst do użycia buta. Quote
IZMADO Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Prawie!!! Janka chyba do końca nie mogła zrozumieć tego jojczenia, ja tam się Arniczkiem zachwyciłam, to jest naprawdę super pies! Quote
Naklejka Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Dzisiaj Arnik miał kompana i darł się jeszcze bardziej :P Ja się ograniczam do gróźb, czasem szturcha dostanie :P Quote
Naklejka Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Dzisiaj nie miałam aparatu ;) No i stuknęło 5lat. Dwa dni temu była rocznica śmierci Sary, najpierwsiejszego psa. Chociaż dla mnie to Jetsu jest tym pierwszym, moim pierwszym psem. Popełniłam z nim wiele błędów, wciąż ideałem nie jest, ale to dobry pies, czasem nawet posłuszny :) Nie mogę napisać, że się z nim nudzę, chociaż nie ma drajwa i sprawia wrażenie strasznie flegmatycznego psa. Nie jest pracusiem, ale daje popalić w inny sposób :P (to jedyny znany mi pies, który wyrywa bramy :lol: ) I wciąż mnie rozczula... jak szczeniaczek, który się potykał o własne łapki. Quote
IZMADO Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Ciężko być psią celebrytką... [attachment=9506:IMG_5764a-2.jpg] Quote
Recommended Posts