Erykowa Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Boziu,jako On wielki przy drugim psie :) A ostatnie rozczulające ;) Quote
Naklejka Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 Agnes, no to mi musisz to wynagrodzić i przyjechać do Łodzi :P Mam chorobę lokomocyjną, nigdzie się nie wybieram samochodem :lol: zuzaw, bo on jest wielki... ;) Jetsu nauczył się utrzymywać ładnie kontakt wzrokowy, szczególnie jak sępi jedzenie. A ja zawsze mam obawy, że doskoczy mi do twarzy, wiele mu nie brakuje :P Quote
IZMADO Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Ej nooo, ale na pole lub do lasu to koniecznie jedziemy autem!!! I tak, zgadzam się, Agnes musisz przyjechać do Łodzi na spacerek :) Quote
Naklejka Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 Ej nooo, ale na pole lub do lasu to koniecznie jedziemy autem!!! I tak, zgadzam się, Agnes musisz przyjechać do Łodzi na spacerek :) Te paręnaście minut wytrzymam :P Quote
Agnes Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Iza ma wprawę, jazdą z rzygającą Fantą kończyła się tak: Więc jest nadzieja, że i Ty wytrzymasz :p Quote
angineuuka Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Juz wyobrażam sobie Naklejkę gdy tak lezy, a obok arnika :p zbyt kreatywna wyobraźnia :D Quote
Baski_Kropka Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Już ja Anete widze, w drodze do Łodzi, jak ona do Częstochowy zajechać nie potrafi xD Quote
angineuuka Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 W Częstochowie nie ma nic ciekawego :p Quote
Naklejka Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 Już ja Anete widze, w drodze do Łodzi, jak ona do Częstochowy zajechać nie potrafi xD to Ty cały czas pracujesz :P Mówiłam, że w lutym wbijam, bo mam ferie. A teraz tak plan mi się zmienił, że nie mogę w tygodniu się urwać z zajęć :< Najgorzej. Mam jutro kolosa. Siedzę na dogo, nawijam godzinę przez telefon, śpię, robię pranie (bo wyjazd! Arniczek ma czyste szeleczki :D ). Nie rzygam w samochodzie :D ale nie ogarniam i mnie mdli, haha. Jeszcze gorzej jest w autobusach... Quote
IZMADO Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Musisz zostac kierowcą! Odkąd prowadzę samochód, to choroba lokomocyjna zniknęła. Gorzej jak muszę usiąść jako pasażer - z tyłu! Wszystko wraca, WSZYSTKO! Quote
Naklejka Posted January 29, 2015 Author Posted January 29, 2015 Musisz zostac kierowcą! Odkąd prowadzę samochód, to choroba lokomocyjna zniknęła. Gorzej jak muszę usiąść jako pasażer - z tyłu! Wszystko wraca, WSZYSTKO! Z tyłu jest najgorzej! A o prawku myślę, chociaż cały czas mam wątpliwości, czy się do tego nadaję. Quote
Agnes Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Chyba prawie każdy ma ;) Nie przekonasz się dopóki nie zrobisz, a potem uznasz jak fajnie się jeździ! Ja uwielbiam jeździć, jak mam jechać do sklepu to sprawia mi to frajdę ;) I mieć możliwość zabrania psa wszędzie o każdej porze nie być skazanym na innych ;) Rewelka Quote
angineuuka Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Ja się nie mogę doczekać aż pójdę na prawko :D Quote
Naklejka Posted January 29, 2015 Author Posted January 29, 2015 https://picasaweb.google.com/114650921578160203091/Zizi9217#takie piękne, brałabym :P Jeszcze trzeba mieć samochód... Ominęło mnie dzisiaj ładne słoneczko i śnieg :( Wracając do domu mogłam tylko obserwować piękny zachód. Myślałam, że dziś wpadnę na ćwiczenia na chwilę, siedziałam do końca, zostałam nawet dłużej, bo musiałam sprzątać gipsownię :< Może jutro się jeszcze załapię na śnieg i zrobię te cholerne zdjęcia :lol: Quote
angineuuka Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Pogoda mówi, że śnieg ma zostać na dłużej wiec może zdążysz :D Quote
Guest TyŚka Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Pogoda mówi, że śnieg ma zostać na dłużej wiec może zdążysz :D wrrrr.... a u nas ani grama.... :( Quote
angineuuka Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 U nas nawet niedawno sypnelo, ale nie wiem jaki to jest śnieg. Ale jest :D Quote
dog193 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Sieeeema :D Idziemy kiedyś na spaceros? :) Quote
Naklejka Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Sieeeema :D Idziemy kiedyś na spaceros? :) Siemanko, już po sesji? :P W przyszłą niedzielę będę wolna. Jutro wyjeżdżam. Jetsu upośledzony. Słońce już zachodziło i wszystkie zdjęcia wyszły niebieskie. Próbowałam zrobić coś z balansem bieli i poległam :lol: takie ze mnie fotografi jak z koziej dupy trąba :D Quote
dog193 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 A coś mi tam zostało, ale takie głupotki :D Egzaminy pozdawane. Świetnie, czyli przyszly tydzien? :) Jakoś się zgadamy :) Quote
Naklejka Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 A coś mi tam zostało, ale takie głupotki :D Egzaminy pozdawane. Świetnie, czyli przyszly tydzien? :) Jakoś się zgadamy :) Pewnie, zgadamy się :D Arniczku, jak ty jesteś odpicowany! Przynajmniej w gównie się nie wytarzał :P No ale rozumiem, dla psa to prawie jak perfumy! Quote
IZMADO Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Janka chyba czuje co się święci, stąd to wyperfumowanie ;) To jest jej sposób na "odpicuj mi psa dla gości" :P Quote
Naklejka Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Arni nic jeszcze nie czuje. Ale jutro będzie piszczał cały ranek. Już mi uszy puchną :P Uwaga, popadam w zachwyt nad własnym psem! Bosz, Jetsu, jesteś cudowny :lol: a za tydzień pyknie mu 5latek, stary dziad! Arniczkowi pod koniec miesiąca też pyknie rocznica- 3lata u nas. O i jeszcze jedno. Arni ogarnął ósemkę miedzy nogami tyłem :D Quote
Recommended Posts