Naklejka Posted October 27, 2014 Author Posted October 27, 2014 Najgorzej, nie mam jak z nim pojechać do weta, bo nie wejdzie do tramwaju :grins: Pojadę z Arniczym na kontrolę i wezmę tylko antybiotyk dla Jetsa... Quote
angineuuka Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Łeee... kaszel kenelowy? Zdrowia! I to dużo zdrowia! Quote
Naklejka Posted October 28, 2014 Author Posted October 28, 2014 taaaak! Jetsu na lekach, Arniczy właśnie swoje skończył, a Rafał? A Rafał chyba to paskudztwo rozniósł :grins: I trzymać za durnia kciuki i za ludzi, by okazali się fajni :) W ogóle stwierdzam, że Arni przy Rafciu to totalna flegma :grins: Także następny piesek nie ma być taką flegmą, ale ma myśleć podczas pracy jak Arniczy(albo i lepiej), tylko bez lęku. Quote
Naklejka Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Pożyczyłam kamerę, pracowity weekend to będzie! A to testy sprzętu, wow, HD! :D https://www.youtube.com/watch?v=TdW6PSurEug Quote
.Agata. Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Łaa jak super, czuję niedosyt, więcej więcej! :D Quote
Naklejka Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 W weekend będziemy zbierać materiały na filmik sztuczkowo frisbowy. Arnik nigdy takiego nie miał, więc to bedzie jego pierwszy i pewnie ostatni :P O ile podołamy z ogarnięciem sprzętu i psów. Quote
Agnes Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 łeeee pokazuje język, nie liczy się! genialnie!! gratki :) :) :) Quote
Naklejka Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Rafciu we wtorek idzie do DS :D :D Mega fajni ludzie, ogarnięci w temacie psów, świadomi tego, że pies adopcyjny może stwarzać problemy. Oby się udało :D Dzięki :) Dojdziemy do perfekcji, kiedyś... Quote
vege* Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Rafciu we wtorek idzie do DS :D :D Mega fajni ludzie, ogarnięci w temacie psów, świadomi tego, że pies adopcyjny może stwarzać problemy. Oby się udało :D Dzięki :) Dojdziemy do perfekcji, kiedyś... Super wiadomości :D Arni zdechlak :D Quote
Naklejka Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Mama się cieszy, bo... boi się, że za bardzo się do niego przywiąże :P Quote
Agnes Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 No prosze jak szybko poszło :) oby oby tfu tfu Quote
Amber Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Fiu fiu... Jak trawniczek... Widać, że nie masz jamnika na chacie :evil_lol: Quote
Naklejka Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Rafał trzy lata czekał na dom, należy mu się ;) Amber, w tym roku wygląda dość dobrze, kiedyś było więcej błota, niż zieleni (a zamiast trawy chaszcze) , bo psy wszystko przeryły :P Quote
junoo Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 jakie zdechlątko :loveu: urocze :calus: ale macie jeszcze zielono! fajnie Quote
Illusion Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Ta kamerka, to co to dokładnie za sprzęt? Fajny trupek, nawet fafle mu zwisają :loveu:. I super, że Rafcio znalazł DS! Quote
Guest TyŚka Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Trzymam kciuki za Rafcia! W końcu :) A kamerka... łał, co za jakość :O Quote
Naklejka Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 Canon 1100d :P ale zdjecia robi gorsze od staruszka 450d... Cały dzień robienia filmików, jutro też... :D Quote
IZMADO Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Ależ świetna wiadomość o Rafciu, trzymam kciuki! Arni jak zwykle mistrz! Ja nawet nie podchodzę do tej sztuczki, bo odwrażliwianie Janki na dotyk zajęłoby mi ze dwa lata :P Quote
Naklejka Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 Rodzinka zrobiła na mnie b. dobre wrażenie, więc musi być dobrze, musi! Arniczemu też to dłuuugo zajęło, teraz umie to nawet zrobić na dworze. On też czasem taki niedotykalski. Materiały nazbierane, pieski wymęczone, pieski często nie chciały współpracować i miały swoją wizję na film. Cokolwiek nam z tego wyjdzie, bądź nie, to i tak będzie fajnie :D Quote
Naklejka Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Rafał w nowym domu! :) I wszystko wróci do normy, spokój, cisza, ah! Quote
Onomato-Peja Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Co do normy? Skoro tak Ci poszło to łap kolejne psie nieszczęście! :D Quote
Naklejka Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Oooo nie! Na razie limit psów w domu wykorzystany ;) Quote
Guest TyŚka Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Nie jest Ci jakoś tak dziwnie bez Rafcia? Mnie zawsze brakuje tego tymczasa :p Quote
Naklejka Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Nie jest Ci jakoś tak dziwnie bez Rafcia? Mnie zawsze brakuje tego tymczasa :P Eee w tej chwili i tak by siedział w klatce, więc nie odczuwam jego braku. Jedyne co, to tak pusto w pokoju z jedną klatką :P Quote
Recommended Posts