Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

junoo napisał(a):
a co to za nowa szkoła? coś przegapiłam :oops:

https://lh6.googleusercontent.com/-18v6Rf5d9ZQ/VAwZvPpHH0I/AAAAAAAB_nY/OcIi2dIjxn8/w640-h360-no/DSC_0079.jpg
śliczny pyszczek :loveu:
uwielbiam takie kosmate

Wylądowałam w szkole policealnej na technice dentystycznej :)

Jest i na rękach :evil_lol:
https://www.facebook.com/NakarmPupila/photos/a.705636396156298.1073741848.273564956030113/705637249489546/?type=1&theater

Posted

O tej porze w parku to ja chyba jeszcze nie byłam :lol: coś ze mną jest nie tak, skoro wstaję sama z siebie przed 7 i idę od razu na półtoragodzinny spacer.

No ale popołudniu nie będzie długiego spaceru, bo kończę po 17 zajęcia :roll:

Posted

To ja Cię podziwiam, ja wstaję o 5:30 do szkoły, ale w życiu dobrowlonie wstałabym przed 8 :p. Jednak chyba warto, bo zdjęcia masz super, Arniczek na tle mgły, magia :)

Posted

Jahi jest bardzo kontaktową, mądrą suczką, ale dziewczyny mi opowiadały co ona wyprawia, aniołkiem nie jest. Terierek, terierek... :D

Tyśka, musiałam o 11 wyjść do szkoły dopiero, więc nie wiem po cholere tak wcześnie wstałam :lol:
Wstawanie o 5:30? Nigdy... najwcześniej wstaję o 6:40 :eviltong:

Posted

No i w końcu potrenowałam z Arnim, troche motywacji (zabawki, zabawki, jest lepiej! :D ), obi, ogarniania ciałka.
Za to zasypiałam w szkole, wykłady takie nużące, łacina taka nudna :lol:

Posted

Naklejka napisał(a):
No i w końcu potrenowałam z Arnim, troche motywacji (zabawki, zabawki, jest lepiej! :D ), obi, ogarniania ciałka.
Za to zasypiałam w szkole, wykłady takie nużące, łacina taka nudna :lol:

ciesz się że przez sen nie gadasz :eviltong:

Posted

Chyba nie :D
Leżę sobie łbem na stole
Co ty robisz, gapisz się na swoje kolana? hahah

Mamy zajęcia, wykładowca wyszedł, wstałam z ławki i podeszłam do innej, wracam na miejsce, wchodzi wykładowca.
Chwilę mnie nie było, a Pani już na stole tańczy! :lol:

Spisałam sztuczki, to pierwszy krok do zrobienia filmiku sztuczkowego :loveu: Co z tego, że nie mamy sprzętu i będzie kręcony starą kamerą, albo komórką :evil_lol:

Posted

Jutro jadę z Arnim w góry! 
Monika jedzie z też, oczywiście z Dexem i Kropką :D

A ja nie ogarniam życia, czasu, a psy zapominają co to spacer i obecność pańci w domu :roll:

Jetsan przytył i nauczył się nowej sztuczki- obrót :D

I nie mam subskrypcji i jestem bardzo zła :< 

Posted

Jutro jadę z Arnim w góry! 
Monika jedzie z też, oczywiście z Dexem i Kropką :D

A ja nie ogarniam życia, czasu, a psy zapominają co to spacer i obecność pańci w domu :roll:

Jetsan przytył i nauczył się nowej sztuczki- obrót :D

I nie mam subskrypcji i jestem bardzo zła :< 

masz subskrypcje

jak klikniesz w siebie tam na górze w prawym rogu i ci się ten trójkąck roziwnie to jak klikniesz "moja zawartość' to tam sa subskrybowane wątki

dodatkowo gdzies koło tytułu wątku jest opcja 'śledz ten temat' czy jakoś tak

i wówczas te tematy sledzone pojawiają się w 'moja ulubiona zawatrosc' czy jakoś tak tez tam w tym rozwijanym trójkąciku 

tak gdzies czytalam, ze tak sie dzieje 

poza tym nie wierzę że Jetsu nauczył się sztuczki

on już ją umiał i raczył Ci ją pokazac po prostu ;)

Posted

Znalazłam je, ale były puste. 

O dziwo już się pojawiły te moje subskrypcje  :jumpie:

Jetsu się nauczył przez przypadek, cwaniak.

https://www.youtube.com/watch?v=7nGTYeJxR0Q&feature=youtu.be

Posted

Widziałam na fejsie, szaleństwo Jetsa.

Wymiatacz. 

Zgubiłam smycz na szlaku, hehe. 

Ktoś mi ją później przyniósł :loveu:

I było bardzo fajnie, Dex z Arnim super się dogadują :D 

Posted

Mi się jeszcze nie zdarzyło nic zgubić...

Wkurzyłam się, bo nie miałabym jak wrocic do domu bez smyczy, na szczęscie miałam amortyzator z karabinkiem z pasa biodrowego(oczywiście ja na to nie wpadłam tylko Monika :evil_lol: ).
Takie wielkie szczęście, że ten facet nam ją przyniósł :loveu:

Posted

Na razie nie myślę o kolejnym psie, bo nie mam na to czasu :P 

Jaram się szkołą jeszcze bardziej :loveu: nigdy nie miałam tak świetnej atmosfery na lekcjach, aż chce się rano wstawać i iść do szkoły :loveu: 
Pewnie mi minie po miesiącu :evil_lol:

Posted

IMG_0285.jpg

Jedno zdjątko, bo nie mam aż tyle czasu :P Wracam późno do domu i padam, a trza się zacząć uczyć  :placz: 
Umieram po dzisiejszym modelarstwie. Robiliśmy z wosku stożki, to jak obieranie ziemniaków i to przez 4h.... ał, ał, ał, ledwo ruszam ręka. 

Posted

Nie wywiązuję się ze swojej roli, ehh... ale tydzień temu upiekłam babeczki z kremem, lepiej?  :jumpie:

Wracam tak późno, że nie chce mi się nic jeść, a tym bardziej nie opłaca mi się gotować, bo po co się nażerać na noc, by dupa rosła? :D