Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Naklejka napisał(a):
To całkiem ładny borderek! :) Arni się go bał, bo już dostał wpierdziel od borderka. Tak właściwie to Arni się tylko Demi nie boi :evil_lol:

Arni dostal wpierdziel od Barneya? :O to Barney potafi pokazac innemu psu ze rzadzi ?xD padlam :P

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Fuj, borderki. :eviltong:

Jestem podobnego zdania, chociaż Barney jest dość ładny :eviltong: Jakoś mi ich charakterek nie leży.

A tak się znęcam nad Arnikiem :diabloti:
[video=youtube;TJn7N9qlMLc]https://www.youtube.com/watch?v=TJn7N9qlMLc&feature=youtu.be[/video]

Posted

Ja też tak torturuje Tinę, ale mogę tylko jak mam coś dobrego w misce. Przy samej suchej karmie by stwierdziła, że nie musi wcale jeść.

Posted

Talia napisał(a):
Ja też tak torturuje Tinę, ale mogę tylko jak mam coś dobrego w misce. Przy samej suchej karmie by stwierdziła, że nie musi wcale jeść.

Arni nakręca się na miskę bez względu na to co w niej jest, ale pracuje lepiej na parówki niż na suchą karmę, chociaż to zależy od dnia. Ostatnio Arnik mniej jedzenia dostaje o znowu mu się włączyło rzucanie na żarcie jakby przez rok nie jadł :evil_lol: Jak jadł więcej to tyle nie sępił i nie odgryzał ręki podczas podawania przysmaków, ale przytył.

Ty$ka napisał(a):
Ojojoj.. na pewno bity :(

Cały czas! jak nie fizycznie to psychicznie gnębiony :diabloti:

Posted

Od razu jak Cie pierwszy raz zobaczyłam to pomyślałam "oo ta mała niepozorna słodko wyglądająca na pewno maltretuje pieska", a potem jak mu nie dałaś się wysrać tylko ciągnęłaś go do trawnika to tylko mnie w tym utwierdziłaś! :P

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Od razu jak Cie pierwszy raz zobaczyłam to pomyślałam "oo ta mała niepozorna słodko wyglądająca na pewno maltretuje pieska", a potem jak mu nie dałaś się wysrać tylko ciągnęłaś go do trawnika to tylko mnie w tym utwierdziłaś! :P

Mając takiego tybetana nie można być mientkim :diabloti: Słodko wyglądająca? huehue. Raczej ze mnie wredna zołza, krytykująca i dyrygująca wszystkimi :diabloti:
Nie będzie mi dureń srał na środku chodnika, a do trawnika miał 50m :eviltong:

Przed chwilą Arnik nauczył się nowej sztuczki :loveu:

Posted (edited)

[quote name='Ty$ka']Jakiej się nauczyliście? :D

Przednie łapki opiera na moją rękę, a łeb wpycha pod nią, smiesznie to wygląda :evil_lol: Próbowałam mu zrobić zdjęcie i wygląda to jeszcze dziwniej :lol:

Dręczę kociate

kociate złapało wkurw, ach ta chęć mordu w jej oczach!

A tak dla ciekawości jakoś jej stukneło 15lat, stara baba, pierwszy zwierz w domu

Cały zwierzyniec, kiedyś było nie do pomyślenia, by się wszystkie nasze zwierzaki zmieściły na jednej fotce. Pusto w tym domu!

No i sztuczka, haha

a z tyłu widać niezaścielone łóżko, w którym spędzam większą część dnia na czytaniu książek :eviltong:

Edited by Naklejka
Posted

Ja Dexa tego ucze i ucze, ale on musi chyba jakieś zajęcia ze strechingu dodatkowe mieć, bo ma z tym problem, żeby łapy zostały a głowa się wyłoniła spod ręki. Ujeżdża mu ta jedna. Ale fajniasta sztuczka na ręce nam wychodzi, ale na jakimś stole czy krześle chce go nauczyć... :P

Posted

Arnik mocno się trzyma przednimi łapkami, czasem aż nie da się go zrzucić, gdy na kimś się powiesi :eviltong:
Kiedyś też mu łapka uciekała, ale podtrzymywałam ją dłonią, teraz już nie ma z tym problemu :)

Posted

Ja jestem dupa, nie umiem tego psa nauczyć, a bardzo mnie ta sztuczka śmieszy :D
Oooo, masz kotecka, jakoś mi to umknęło. Nieźle się trzyma, wcale nie widać po mruczku wieku :loveu:

Posted

[quote name='Ty$ka']Ja jestem dupa, nie umiem tego psa nauczyć, a bardzo mnie ta sztuczka śmieszy :D
Oooo, masz kotecka, jakoś mi to umknęło. Nieźle się trzyma, wcale nie widać po mruczku wieku :loveu:

Bo to kot ninja i raczej ją mało widuję :eviltong:
Kiedyś jeszcze prosiaków było sporo, byłam dzisiaj odwiedzić już nie moją Neskę

Też już stara jest, ale dobrze się trzyma :)

[quote name='rashelek']Mojej się łeb nie chce zmieścić pod ręką. Nie wiem, za krótkie łapy ma czy co :hmmmm:

Może? :eviltong:

Jetsan zabija flaminga, zabrał go Arnikowi, haha

Posted

[video=youtube;XlucmD49ZhA]https://www.youtube.com/watch?v=XlucmD49ZhA&feature=youtu.be[/video]
Flaming żyje nadal, w porę im go zabrałam, bo chłopcy lubią się razem szarpać zabawkami :eviltong: