Ty$ka Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Jeeeets :loveu: Matko, współczuję futrzakom tak gęstych sierści. Jak on sobie radzi z upałami? Quote
Naklejka Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 Jakoś daje radę, śpi całymi dniami w cieniu, potem przychodzi do domu i dalej śpi. Trochę mniej je, no i na spacery nie chodzi, czasem wieczorem, bo się też przegrzewa i dyszy przez bardzo długi czas. Jak nie daje rady, to go zlewam wodą, to mu przynosi ulgę na jakiś czas. Quote
Naklejka Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 Talia napisał(a):Basenik mu zrób :loveu: Albo wodną kurtynę :D On raczej stroni od wody, czasem tylko lubi się pomoczyć w stawie :P Quote
Naklejka Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 Mała Nika napisał(a):Ale Jetsu ma łeb :D Piękny jest :loveu: Nie zaprzeczam :diabloti: Arni mnie zaskakuje, pozytywnie oczywiście. Może zmajstruję filmik, to pokażę czym :eviltong: Quote
Talia Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Naklejka napisał(a): Arni mnie zaskakuje, pozytywnie oczywiście. Może zmajstruję filmik, to pokażę czym :eviltong: Koniecznie! Sztuczka czy własny wymysł jego główki? Quote
Naklejka Posted June 11, 2014 Author Posted June 11, 2014 Talia napisał(a):Koniecznie! Sztuczka czy własny wymysł jego główki? Jego pomysły? U niego z tym słabo :eviltong: Flipy nauczył się robić :evil_lol: wczoraj wychodziły przezajebiście! Ale jak wyciągnę kamerę, to mu się nie będzie chciało. Własnie byłam z nim na ogródku i mnie olał :loveu: Quote
Talia Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Naklejka napisał(a):Jego pomysły? U niego z tym słabo :eviltong: Flipy nauczył się robić :evil_lol: wczoraj wychodziły przezajebiście! Ale jak wyciągnę kamerę, to mu się nie będzie chciało. Własnie byłam z nim na ogródku i mnie olał :loveu: Musisz zrobić ukrytą kamerę :diabloti: Quote
Naklejka Posted June 11, 2014 Author Posted June 11, 2014 Naładuję kamerę, jutro ma być chłodniej, więc może coś nagram :) Dzień z życia wegetarianki. Smażę kotlety z soczewicy, wchodzi ojciec do kuchni. Nie wierzę, karminadle smaży, dziecko mi się nawróciło! :evil_lol: Quote
Naklejka Posted June 11, 2014 Author Posted June 11, 2014 Wczoraj chyba było 35, dzisiaj jakoś lepiej :eviltong: Moja pogoda pokazuje 25 stopni, ale te 28 zniosę lepiej niż 35 :eviltong: Arnik daje radę(a jak nie daje, to od czego jest zimny prysznic? :D), tylko mi się nie chce. Quote
Naklejka Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 Wiedziałam, wiedziałam! Nie wychodziło tak ładnie. Nie ma tego na filmiku, ale uderzył w moją nogę, gdy się cofał, przez to potem bał się znów powtórzyć ćwiczenie. Goniłam go, klaskałam, coś tam krzyczałam, a jednak nie nakręcił się aż tak fajnie. Nieodpowiednią porę wybrałam chyba... albo to przez kamerę :diabloti: [video=youtube;wrJe_WIaZHU]https://www.youtube.com/watch?v=wrJe_WIaZHU&feature=youtu.be[/video] W końcu normalna temperatura jest! :D Poszłabym na rower, ale boję się, że mnie deszcz złapie. Quote
Amber Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Jetsu i jego parcie na szkło zdecydowanie najlepsze :roflt: Quote
3 x Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Amber napisał(a):Jetsu i jego parcie na szkło zdecydowanie najlepsze :roflt: dokładnie Jetsu wymiata :) Quote
Naklejka Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 Jetsu nie pierwszy raz wrył się tak przed kamerę. Jasno pokazuje swoją pozycję w tym stadzie. Mam nawet coś ciekawszego z jego udziałem jako mistrz drugiego planu :evil_lol: no dobra, nie znalazłam, a chciałam pokazać :eviltong: Quote
Rinuś Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 nie powiem , że się nie przestraszyłam jak Jets się pojawił :evil_lol: zajebiste to było :evil_lol: Quote
Naklejka Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 Rinuś napisał(a):nie powiem , że się nie przestraszyłam jak Jets się pojawił :evil_lol: zajebiste to było :evil_lol: Moje zdziwienie nie było wcale mniejsze, gdy obejrzałam filmik. Nawet nie zauważyłam, że podszedł do kamery :evil_lol: Quote
rashelek Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Fajnie Arnikowi wychodzi już, bardzo mi się podoba ta sztuczka, ale nie wiem jak ją ugryźć :P Jetsu jest genialny :lol: I baaardzo podoba mi się Twoja fryzurka, super obcięta :grins: Quote
evel Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Już rozumiem, czemu nie obcinasz mu tych kłaczków na ogonie :loveu: Quote
Naklejka Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 (edited) rashelek napisał(a):Fajnie Arnikowi wychodzi już, bardzo mi się podoba ta sztuczka, ale nie wiem jak ją ugryźć :P Jetsu jest genialny :lol: I baaardzo podoba mi się Twoja fryzurka, super obcięta :grins: U nas wyszło to samo z siebie :D Kiedyś tam mu pokazałam, że ma się cofać między moimi nogami i od razu załapał o co mi chodzi. Po wielu walkach z siostrą w końcu obcięła te włosy jak należy :evil_lol: Przez moment miałam je dwa razy krótsze, bo coś jej nie wyszło... Dzięki! :) evel napisał(a):Już rozumiem, czemu nie obcinasz mu tych kłaczków na ogonie :loveu: Ostatnio mam ochotę mu obciąć te kłaczki, no ale nie mogę. Pewnie dlatego, że mnie nie wolno, mam ochotę to zrobić :grins: Zaraz wycieczka z Jetsanem do pracy mamy i do weta na szczepienie... Wiedziałam, że to będzie masakra... Uwaliłam sobie pół paznokcia na obroży Jetsana, bo mu się zachciało zeżreć biegającego kundla. W pracy napadło go stado bab, a ten głupi stał i się cieszył :stupid: Do weta przepychał się w drzwiach, w poczekalni strasznie się kręcił, potem położył. Totalnie olał psa, który siedział obok! łał! Do gabinetu wciągałam go siłą, szybko zamykałam drzwi. Przed wetką uciekał, nie dał się dotknąć, musiałam go przywalić do ściany, by dał się zbadać i zaszczepić. Tylko w tym jednym gabinecie są takie jazdy, bo on się kojarzy z bólem, babeszjozą... A Arnik ma nawrót lęku separacyjnego. Nie wiem, czy dziś szczekał, bo nie wychodziłam z domu ostatnia, ale zamknęłam go w klatce. Ostatnio, gdy wychodziłam z domu z rodzinką, to darł mordę :-( Chyba myślał, że wyjeżdżamy do babci, a on zostaje. Czasem wychodzę na kilka minut (np. schodzę do mieszkania na dole) i go zostawiam wypuszczonego, nie niszczy, tylko stoi pod drzwiami i może czasem popiskuje. Z Jetsanem zostaje spokojniej. Idziemy popołudniu (jak pogoda dopisze) na frizbi do centrum miasta, biorę kamerę :cool3: Jesteśmy ciekawe jak nasze pieski sobie poradzą w takich rozproszeniach. Edited June 13, 2014 by Naklejka Quote
Ty$ka Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Filmik świetny. Z Arnika świetny jest pierdoła, a Jets - buhahahha, rozwalił mnie :lol: Mój też ma złe skojarzenie z jednym wetem, cyrki w tej lecznicy robi takie, że aż wstyd... Dobrze, że jest niewielki to mogę nim manewrować. Powrotu lęku nie zazdroszczę :(. Czekamy na filmik z frizbowania :) Quote
Naklejka Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 Arniczy się nie popisał. Jednak dyski to nie jest to, wyciągnęłam konga wubbę i jakoś piesek umiał się skupić... a Demi oczywiście zajebiście :D Ale mam filmik z chodzenia na kontakcie! :D Quote
Recommended Posts