łamAga Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Widziałam widziałam :loveu: kalendarz mega :loveu: Quote
Naklejka Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 Ale to na prywatnym profilu jest, a ja nie wiem, czy mogę to tutaj udostępnić :P Quote
Baski_Kropka Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 (edited) Tylko deszcz was złapał? TO SIĘ CIESZ! U nas była taka burza i tak piorunami trzaskało, że sama sie bałam :P Ale musiałam stanąć na wysokości zadania i wyrwać psa ze stanu lękowo łóżkowego... A tak BTW... to zastanawiam się... jak by się Jetsu zachował i Dex przy spotkaniu... Mniejsze psy Dex akceptuje, nawet jak chcą go żywcem zeżreć... ale z molosami jeszcze do czynienia nigdy nie miał.. chyba że zaliczyć do tego konie w tym źrebaka którego poznawał wąchając od tyłu :D Edited June 5, 2014 by Baski_Kropka Quote
Naklejka Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 Grzmiało, momentami mocno grzmiało. I mój tybetanek, który wyrywa bramy podczas burz, by dostać się do domu, na spacerze był bardzo spokojny. Kaganiec na mordę i można ich poznać ;) Quote
Leokadia Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Widziałam! W trailerze Arniego tyle co kot napłakał, ale mam nadzieję, że kiedyś film zobaczę;) Quote
Ty$ka Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Ja nie mam możliwości obejrzenia, umieram z ciekawości... Mówiłam już, że uwielbiam uszy Arnika? :loveu: Quote
Naklejka Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 (edited) Tyśka, zerknij na mojej tablicy, tam znajdziesz zwiastun ;) Nie, chyba nie mówiłaś :eviltong: szukam pracy, gdzie nie potrzeba książeczki sanepidowskiej, ani doświadczenia. No i mogę szukać bez końca :grins: uwielbiam to miasto za to! :loveu: zaproszeniowy bum dogomaniaczek na fejsbuczku mam :diabloti: ojciec dorobił zamknięcie do bramy, już jej nie otworzy, o ile nie wyłamie. Edited June 6, 2014 by Naklejka Quote
rashelek Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Dobrze, że Monisia udostępniła ten zwiastun to też mogłam obejrzeć :lol: Świetny jest, Arniczego mało, ale w filmie chyba będzie dosyć sporo scen z nim? Haha to poszukajmy pracy razem, ja tak już 3 rok z rzędu :grins: I jedyne, co udało mi się przyhaczyć to max. 2tyg bez umowy i za psie pieniądze. Quote
Naklejka Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 Tak, powinny być tam sceny, gdzie czynnie bierze w nich udział. Powinny... a co wyjdzie, to nie wiem :grins: jedziemy za chwilę na plan, pewnie znów po 21 wrócę do domu, umrę :evil_lol: Jetsan ma obolałe łapy, kuleje... preparat na stawy juz zamówiony, powinien być w środę. A niech debil dalej szarpie bramę i biega jak popie*dolony obszczekując przechodniów... Quote
3 x Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 a co to za film? bo chyba coś przegapiłam Jetsu to podejrzewam, że wcześniej czy późniem bramę rozpracuje ;) Quote
marmara_19 Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 w gliwicach na strefie szukaja do pracy na okres wakacyjny:D praca malo skomplikowana;p Quote
Naklejka Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 (edited) Na strefe mam za daleko, brak dojazdu ;) 2h w jedna stronę to trochę za duzo A film robiony przez studentów z ostatniego roku :) 30minutowa fabuła. Tiruriru, 13h na planie, dziękuję, pozdrawiam, nigdy więcej :diabloti: Jetsan już bramy nie rozpracuje, nie wyciągnie pręta wbitego w ziemię :eviltong: Jedynie co to może go wyłamac. Edited June 8, 2014 by Naklejka Quote
Baski_Kropka Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Dobrze, że Dżetsu żyje, bo już miałam o niego pytać :P Quote
Naklejka Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 Baski_Kropka napisał(a):Dobrze, że Dżetsu żyje, bo już miałam o niego pytać :P Niestety temperatury go wykańczają i nie męczę go fotami na spacerze, bo i tak lezie ledwo żywy i wygląda bardzo niekorzystnie :eviltong: Quote
Naklejka Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 Popluty pies, krzywy kadr, brak ostrości, czyli Anetka fotografy :diabloti: Smakołyk poleciał nie w tym kierunku, w którym miał i pies uciekł z kadru Słodki misiu i bolące łapy Quote
angineuuka Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 https://lh3.googleusercontent.com/-JGwf1s2I_G8/U5WS1rdJ_yI/AAAAAAAAcOU/k7-C1tZ4zL4/w640-h427-no/IMG_7208.jpg futra mu przybyło ..? :lol: Quote
Talia Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 https://lh4.googleusercontent.com/-IEsYaUcdApY/U5WS0cUhLGI/AAAAAAAAcN8/0G8UVZVEteE/w427-h640-no/IMG_7195.jpg Jaka aureola :lilangel: Quote
.Agata. Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Zaglądam tu po cichu od dłuższego czasu ale takie magiczne zdjęcia,że grzech nie pochwalić :loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-IEsYaUcdApY/U5WS0cUhLGI/AAAAAAAAcN8/0G8UVZVEteE/w427-h640-no/IMG_7195.jpg Quote
Naklejka Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 Dzięki :) [quote name='Angi']https://lh3.googleusercontent.com/-JGwf1s2I_G8/U5WS1rdJ_yI/AAAAAAAAcOU/k7-C1tZ4zL4/w640-h427-no/IMG_7208.jpg futra mu przybyło ..? :lol: Chyba nie, zimowe jeszcze ma, tylko część wyczesałam ;) Kryzę wyskubuję, odrasta czarny włos, wow! Może na tą zimę włos będzie miał lepszy, oby... Quote
Recommended Posts