Naklejka Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 (edited) 3 x napisał(a):u nas Prodziak ostatnio po ciemku nas broni i na ten przykład obszczekał dwa dni temu kolesia z dzieckiem w wózku no co ? cimno było a facet z niewiadomych powodów się zatrzymał ze 20 metrów przed nami widac nieprzewidywalny był więc mu Prodziu powiedział kilka rzeczy do słuchu ;) Tak, bardzo podejrzane, nienaturalne zachowanie :P Jetsan właśnie sobie burczy, podszczekuje, ale go opieprzę i odpuszcza. Gości też wpuszcza, jak się ich odpowiednio wprowadzi. Tylko trzeba go pilnować, ale wystarczy go skorygować jednym słowem. Baski_Kropka napisał(a):O Jetsu potrafi STÓJ :P Nie tylko :P Nawet smaczków dla niego nie miałam, więc sukces jest. No i w końcu mam jakieś dowody na filmie, że ten tybetan wcale nie taki straszny. Kiedyś jeszcze może nakręcę odwołanie, zostawanie, zmiany pozycji, ale to kiedyś :P Edited May 29, 2014 by Naklejka Quote
Baski_Kropka Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 A mój Dex u mamy się rozpuścił jak dziadowski bicz! I tutaj prónuje swoje warunki podyktować przy wpuszczaniu gości, szczeka jak popierdzieleniec, ale to przez Kropkę, bo mega go nakręca.. ona jest szczekaczką... Quote
Naklejka Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 Arnika nauczyli szczekać, a teraz marudzą, że drze mordę, szczególnie w nocy, jak ktoś wchodzi do domu z imprezy. O dziwo wczoraj na mnie nie szczekał, tylko cicho poburkiwał, więc obudził tylko siostrę. Jetsan jest popsuty, część odkręciłam, ale reszte olałam już, no trudno :eviltong: Buhahah, miałam gości. Wiecie co zrobili jak psy zobaczyli? Wyciągneli aparaty i obfocili ich z każdej strony :evil_lol: Quote
Naklejka Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 Rodzina z dojczlandów :P A tak w temacie chodzenia na kontakcie, wygrzebałam zdjęcie z zeszłego lata. Kurde, co ja zrobiłam z włosami! :evil_lol: Quote
Baski_Kropka Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Ładne miałąaaaaś :D Ale w krótkich też super wyglądasz! :D Quote
Naklejka Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 Baski_Kropka napisał(a):Ładne miałąaaaaś :D Ale w krótkich też super wyglądasz! :D Płakać mi się chce jak patrzę na stare zdjęcia, gdy włosy miałam do pasa. No ale kurde lubię te moje krótkie, więc niedługo znów do fryzjera, bo odrosły i trzeba poprawić :D No i nikt nie pozwala mi ich zapuszczać :eviltong: Quote
łamAga Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 zima pozapuszczasz , teraz za ciepło na długie włosy ;) Quote
Baski_Kropka Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Ja zapuszczam średnio po 2-3 lata i potem znowu ścinam i niedawno własnie ścięłam, ale tak do ramion :) Quote
Naklejka Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 dOgLoV napisał(a):zima pozapuszczasz , teraz za ciepło na długie włosy ;) Mi nie przeszkadzają długie włosy w leci ;) Ale i tak ścinam, jeśli będę chciała je zapuścić, to najpierw będę musiała je wyrównać, bo jeden bok mam dłuższy i kijowo będzie to wyglądało. Baski_Kropka napisał(a):Ja zapuszczam średnio po 2-3 lata i potem znowu ścinam i niedawno własnie ścięłam, ale tak do ramion :) Ja co chwilę ścinam, zapuszczam :P Kiedyś miałam też do ramion, takie wycieniowane, potem zapuszczałam, aż były mega długie i ścięłam te najrzadsze,wycieniowane końcówki. Z włosów do pasa zrobiło się trochę za ramiona Odrosły, były dłuższe niż na zdjęciu wyżej, a potem zaszalałam :D Quote
Ty$ka Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Ja lubię długie włosy... na zdjęciach. Sama się zastanawiałam jak to mogłam mieć tak długie włosy, bo generalnie jestem z tych leniwych, jeśli chodzi o pielęgnację. :p Teraz mam takie w sam raz, choć mam zamiar je przyciąć jeszcze troszkę na lato. Quote
Mała Nika Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 [quote name='Naklejka'] https://www.youtube.com/watch?v=ZlYGwKOnbrw&feature=youtu.be A Jetsan pewnie jako typowy facet myśli "Stój; idź; stój; idź... Typowa baba co 5sec zmienia zdanie i jak tu takiej dogodzić":cool3: Przepraszam za ową zgryźliwość:evil_lol: A co do włosów też ostatnio zdecydowałam się na wielką zmianę i jakoś nadal nie mogę się przyzwyczaić do krótkich kłaków ;/ Quote
Naklejka Posted May 31, 2014 Author Posted May 31, 2014 Spokojnie, on moje humorki i charakterek całkiem dobrze znosi, nie to co biedny Arniczek :evil_lol: Dzisiaj byłam z nimi nad stawem, Jetsan jak zobaczył wodę to aż się trząsł z podjarki :evil_lol: Quote
Naklejka Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 KOCHAM JETSA :diabloti: Siedzę z matką, słyszymy jakiś dziwny szczek na dworze, wydaje się nam, że to Jetsan. Schodzę na dół, zobaczyć co się dzieje. Jetsan wisi na zasuwie i drze mordę, bo się zablokował zębami. Odplotłam drut, matka przyszła, szarpnęła zasuwą i uwolniła piesa. Uciekł z dala od bramy z fochem i obolałą szczęką. No i już nie muszę się martwić, że mi bramę otwiera, odpuści na kilka dni co najmniej :evil_lol: A Arniczy był u babci i wyszalał się w ogródku :D tylko wczoraj jakieś zawiasy łapał i taki słabo ogarnięty był, nie reagował na wołanie, taki ogłupiały jakiś. Ojciec kocha klatkę Arnika (on ją kupił :P) pakuje do samochodu, pies grzecznie w niej jedzie, nie ma nigdzie kłaków, nie musi sprzątać potem samochodu. Quote
Baski_Kropka Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Al Jetsu nawywijał, dobrze, że zębów nie potracił, albo czegoś innego sobie nie zrobił :D OoJjj klatka :D Mu jak kupimy kombi, to Dex też będzie jeździł w klatce. Musze już jakiejś poszukać, co by go przyuczyć też w domu w niej leżakować :) Quote
Naklejka Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 Nie podchodzi do bramy, nie szarpie jej, nie gryzie zasuwy. Idealnie :D Klatka jest super, Arniczek bardzo się uspokoił odkąd ją ma i siedzi cały czas w domu :) Quote
rashelek Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Jak możesz, cieszyć się z nieszczęścia biednego pieseczka! :evil_lol: Quote
gato Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Klatka (klatki w sumie) w samochodzie, tak na stałe, to moje marzenie - ale póki co muszę zmienić samochód, żeby je spełnić. Już teraz wiem, że marka nieważna - ważne żeby był pojemny (żeby klatki weszły of kors :diabloti:), miał klimę i radio, nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba. No dobra... Wysokiego zawieszenia jeszcze :D . Jetsu majster :D Quote
Naklejka Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 I żeby dużo nie palił :P umieramy ze zmęczenia. Siedzimy na tym planie, niby nic nie robimy, ale 12h poza domem robi swoje. Ten miesiąc będzie bardzo męczący. Quote
Naklejka Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 (edited) Mój brzydalek, fotka z ostatnio opisywanego felernego spacerku :P A to Arniczy błagający o powrót do domu :evil_lol: Nie chwaliłam się, ale taki mam cudny kalendarz :D a w nim wsyztskie "nasze" 4 psiaki. właśnie zobaczyłam zwiastun, Arnika tam tyle co nic, ale co tam i tak mam fun :evil_lol: Edited June 4, 2014 by Naklejka Quote
Naklejka Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 leónowa napisał(a):Pokaż zwiastun! Jest to w necie?;) Ten kto ma mnie w znajomkach na fejsie może to zobaczyć :eviltong: Quote
Naklejka Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 Niet :diabloti: Wyszłam na spacer z Demi i jej właścicielką. Złapała nas ulewa, no i pół spaceru spędziłyśmy pod drzewem, czekając aż minie deszcz. Ostatnio nie mamy szczęścia do pogody :evil_lol: Quote
Recommended Posts