Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wolne mam i nie mogę skorzystać z tego, w taki upał nic nie da się robić :roll: Rano porzucałam 5min frisbee i Arnik padł w cieniu.

Odkrywamy miejsca spacerowe, jeszcze nie do końca, bo nie wiem dokąd ta ścieżka prowadzi ;)

Posted

Gratulacje z powodu matur ;) !

Tak biało-czarna suczka bardzo przypomina mi z pyska sukę mojej kumpeli. Fają macie brygadę spacerową!

Posted

gato napisał(a):
Gratulacje z powodu matur ;) !

Tak biało-czarna suczka bardzo przypomina mi z pyska sukę mojej kumpeli. Fają macie brygadę spacerową!

Dzięki!

Mikro Kropka jest przesłodka :D I taka wpatrzona w Monikę.
Ekpia rozsiana po śląsku, więc nie zawsze tak łatwo się spotkać... Podróż do Baski_Kropka zajęła mi w jedną stronę 2h ;)

Posted

Do lasu mam 2min, to bardzo wygodne :P Ogólnie na tereny nie mogę narzekać, bo można zrobić i szybki spacer po parku, i wybrać się gdzieś dalej :)
Tylko DTŚ popsuła mi te najbliższe trasy, ale już kończą budowę i zrobili fajne przejście nad torami na drugą stronę, gdzie są hałdy. Więc chociaż tak skorzystamy i nie będę musiała męczyć się z przenoszeniem roweru. Jeszcze jakieś ścieżki robili wzdłuż DTŚ, też fajnie :D

O Częstochowie się już nasłuchałam :eviltong: Zapraszam do mnie na spacerek :P

Posted

Ja niby mam blisko lasek, ale to taki bardziej parko-las z gruntowymi ścieżkami itp, a nie żadna puszcza ;) Także niby też narzekać nie mogę, no ale szału nie ma, bo fajne miejscówki jest bardzo trudno znaleźć, pół miasta trzeba przejechać...
Może jakoś w lato się z Moniką przejadę do Tychów to sobie pochodzę po porządnym parku :P