Naklejka Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 Arnicze będą za pół roku, jutro widzimy się z Dexem :D Jetsana będą za rok :eviltong: Quote
Naklejka Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Pierwsza podróż pociągiem. Oszczędzę wam czytania o tym, jak bardzo mam idealnego psa w takich sytuacjach :eviltong: No i Arnik dzisiaj rozpoczął sezon pływacki, znów się przełamał, reszta- patrz wyżej :evil_lol: Quote
Naklejka Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 dOgLoV napisał(a):do pyska mu w tym kagańcu ;) Też go lubię :D Vailet napisał(a):ile Arni ma w kłębie? 51cm :) Quote
Vailet Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 o ja :-o całe życie byłam przekonana że jest wyższy od mojego, a to takie małe jest :lol: Quote
Naklejka Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Aleksandra95 napisał(a):Ja już mam wakacje :diabloti: Ja też, prawie :P Jutro już o 8:20 będę je miała :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Naklejka napisał(a):Ja też, prawie :P Jutro już o 8:20 będę je miała :evil_lol: Trzymam kciuki :kciuki: polski jak Ci poszedł ? :) Quote
Naklejka Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Aleksandra95 napisał(a):Trzymam kciuki :kciuki: polski jak Ci poszedł ? :) Nie dziękuję :) Przezajebiście 80%, w grupie której przekazywali wyniki drugi najlepszy, potem już tylko 45% leciało ;) Quote
Aleksa. Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Naklejka napisał(a):Nie dziękuję :) Przezajebiście 80%, w grupie której przekazywali wyniki drugi najlepszy, potem już tylko 45% leciało ;) Świetnie :multi: ja 70 % ale pytali mnie o lektury, które słabo znam :diabloti: Quote
Naklejka Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Aleksandra95 napisał(a):Świetnie :multi: ja 70 % ale pytali mnie o lektury, które słabo znam :diabloti: Czytałam u Ciebie w wątku już :D Gratulacje! Mnie pytali... sama nie wiem o co, nie wiedziałam co odpowiedzieć i czy poprawnie odpowiedziałam :evil_lol: O jakieś funkcje języka, wpływ na odbiór wiersza, o środki artystyczne, dlaczego napisane przez księdza, dlaczego w tak prosty sposób, dlaczego tak mało tych środków stylistycznych... pytanie od drugiej babki było mega proste- dlaczego aniołowie przedstawieni są w różny sposób i odbiegający od stereotypu. No i o funkcje motywu w jednym z wierszy, dlaczego anioł powiązany został z systemem totalitarny. Quote
Aleksa. Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 A mnie przepytali szczegółowo z lektur :D :diabloti: Quote
Baski_Kropka Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 EeE to ja Polski zdałam na 86% jakoś :P Miałam super temat i super prezentacje i zamiast mnie uważnie słuchać to oglądąły piękne zdjęcia na slajdach :D Gdyby ktoś chciał wymyśleć sobie temat to polecam Zachodzące słońce w literaturze i fotografii :D Quote
Naklejka Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Miałaś fajny temat, u nas nie było w czym wybierać ;) Powtórzyłam coś na jutro... i tak zapomnę :evil_lol: Quote
Baski_Kropka Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Zdasz śpiewająco :D Nawet kciuki potrzymam za Ciebie :P Quote
Naklejka Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 Śpiewająco nie było, raczej pustka we łbie i brak pomysłu na odpowiedzi :P i stres! matkoo... No ale zdane :grins: Quote
Baski_Kropka Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 No to teraz fotki bo Ci łomot spuścimy... :mad: Quote
angineuuka Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 gratki :D a teraz dużo fotek, stęskniłam się za nimi :loveu: Ale nie Demi, bo przez nią zamówię truskawki :evil_lol: Quote
Naklejka Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 Baski_Kropka napisał(a):No to teraz fotki bo Ci łomot spuścimy... :mad: Cierpliwości, odpoczywam na razie :P ha ha ha, łomot to Ci Jetsan spuści :diabloti: Angi napisał(a):gratki :D a teraz dużo fotek, stęskniłam się za nimi :loveu: Ale nie Demi, bo przez nią zamówię truskawki :evil_lol: Dzięki! Będą ze wczorajszego spacerku, mam jakieś Arnicze z hałd i jeszcze jakieś z lasu, nigdy tego nie ogarnę :roll: BBeta napisał(a):Gratulacje ;) Dziękuję! :) Quote
Amber Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Ha! Gratulacje :) Teraz możesz myśleć o protezach w pełnym wymiarze czasowym :loveu: :evil_lol: Quote
Naklejka Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 Już mi się śnią te gybisy po nocach :loveu: Quote
Naklejka Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 Dex gonił Arnika, by wyrwać patyk. Wygrał Arnik, bo Dex na głęboką wodę nie odważył się wypłynąć :P Czas w takim razie na gonitwy na lądzie! Quote
Recommended Posts