Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pierwsza podróż pociągiem.
Oszczędzę wam czytania o tym, jak bardzo mam idealnego psa w takich sytuacjach :eviltong:
No i Arnik dzisiaj rozpoczął sezon pływacki, znów się przełamał, reszta- patrz wyżej :evil_lol:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Trzymam kciuki :kciuki: polski jak Ci poszedł ? :)

Nie dziękuję :)
Przezajebiście 80%, w grupie której przekazywali wyniki drugi najlepszy, potem już tylko 45% leciało ;)

Posted

Naklejka napisał(a):
Nie dziękuję :)
Przezajebiście 80%, w grupie której przekazywali wyniki drugi najlepszy, potem już tylko 45% leciało ;)

Świetnie :multi: ja 70 % ale pytali mnie o lektury, które słabo znam :diabloti:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Świetnie :multi: ja 70 % ale pytali mnie o lektury, które słabo znam :diabloti:

Czytałam u Ciebie w wątku już :D Gratulacje!
Mnie pytali... sama nie wiem o co, nie wiedziałam co odpowiedzieć i czy poprawnie odpowiedziałam :evil_lol: O jakieś funkcje języka, wpływ na odbiór wiersza, o środki artystyczne, dlaczego napisane przez księdza, dlaczego w tak prosty sposób, dlaczego tak mało tych środków stylistycznych... pytanie od drugiej babki było mega proste- dlaczego aniołowie przedstawieni są w różny sposób i odbiegający od stereotypu. No i o funkcje motywu w jednym z wierszy, dlaczego anioł powiązany został z systemem totalitarny.

Posted

EeE to ja Polski zdałam na 86% jakoś :P
Miałam super temat i super prezentacje i zamiast mnie uważnie słuchać to oglądąły piękne zdjęcia na slajdach :D
Gdyby ktoś chciał wymyśleć sobie temat to polecam Zachodzące słońce w literaturze i fotografii :D

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
No to teraz fotki bo Ci łomot spuścimy... :mad:

Cierpliwości, odpoczywam na razie :P ha ha ha, łomot to Ci Jetsan spuści :diabloti:

Angi napisał(a):
gratki :D
a teraz dużo fotek, stęskniłam się za nimi :loveu:
Ale nie Demi, bo przez nią zamówię truskawki :evil_lol:

Dzięki!
Będą ze wczorajszego spacerku, mam jakieś Arnicze z hałd i jeszcze jakieś z lasu, nigdy tego nie ogarnę :roll:

BBeta napisał(a):
Gratulacje ;)

Dziękuję! :)