Naklejka Posted April 24, 2014 Author Posted April 24, 2014 [quote name='understandme']A na co idziesz do teatru? :)[/QUOTE] Cinema! ;) Quote
angineuuka Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 [quote name='Naklejka']Fejmu nie ma i nie będzie :eviltong: Jest głupiutki, rzygnął u mnie w pokoju i zwiał ze strachu :evil_lol: Coma potrafi szczeknąć i się wystraszyć samej siebie :evil_lol: to jest dopiero durne :eviltong: Quote
Naklejka Posted April 26, 2014 Author Posted April 26, 2014 Jak zmęczyć psa? Zabrać na plan filmowy. Arni wrócił do domu ledwo żywy :evil_lol: Jutro znów do pracy, a potem jeszcze kilka dni chyba nam wpadnie. No i będę miała 3 psa na przechowanie od poniedziałku :D Quote
Illusion Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Strasznie ciekawa jestem co to za produkcja :). Jak skończą się zdjęcia i będziesz już mogła więcej powiedzieć, to napisz jak wygląda taki dzień spędzony na planie ;). Quote
Naklejka Posted April 26, 2014 Author Posted April 26, 2014 Produkcja jest tak jakby amatorska, niski budżet i te sprawy ;) W napisach końcowych będę "trenerem psa" :lol: Jak wygląda dzień na planie? NUUUDA :evil_lol: głównie to czekanie na sceny w których gra pies. Ludzie z Arnika zadowoleni, ja nie do końca, ale... siedział cały dzień w schronisku, muszę mu wybaczyć :grins: Quote
Vailet Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 [quote name='Naklejka']No i będę miała 3 psa na przechowanie od poniedziałku :D[/QUOTE] Jakiego?:razz: Quote
Naklejka Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 [quote name='Vailet']Jakiego?:razz: a taki psiak w typie goldena, od 3lat go "przechowuję" :) Quote
Baski_Kropka Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Arniczek mój kochany <3 Zapałałam do niego żywym uczuciem tak mnie zauroczył :D Biedny zmęczony pies...Pani powinna mu masaż łapeczek zafundować i pełną michę jedzenia :D Quote
Naklejka Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Arniczek mój kochany <3 Zapałałam do niego żywym uczuciem tak mnie zauroczył :D Biedny zmęczony pies...Pani powinna mu masaż łapeczek zafundować i pełną michę jedzenia :D Wszyscy go kochają tylko nie ja :evil_lol: Wczoraj na planie się nażarł parówek, karmy, kanapek, bananów, jabłek, w domu już nic nie dostał. Dostał dzisiaj zabawkę od mamy :eviltong: foch życia :lol: Quote
Baski_Kropka Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Koooochasz go kochasz... jak bym Ci go porwała to niebo i ziemie byś poruszyła, żeby nas znaleźć :P Quote
Naklejka Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Koooochasz go kochasz... jak bym Ci go porwała to niebo i ziemie byś poruszyła, żeby nas znaleźć :P[/QUOTE] Kupiłabym sobie lepszy model :eviltong: Chociaż nie, niee... nie chcę kolejnego psa, za dużo pracy włożyłam w to, by się z Arnim jakoś dogadywać. Jetsana na fotkach nie ma, bo ma powiekę spuchniętą :roll: coś go znów użarło i wygląda jak debil :evil_lol: Quote
Naklejka Posted April 28, 2014 Author Posted April 28, 2014 Zmieniam zdanie, chcę psa, który się nie będzie bał :diabloti: Odwołali zdjęcia, więc poszłam z właścicielką Demi na spacer, no i Fredi jeszcze z nami był. Zrobiłam milijon fot... https://www.facebook.com/1390534451182617/photos/a.1390541007848628.1073741829.1390534451182617/1462459500656778/?type=1&comment_id=1462480240654704&offset=0&total_comments=7¬if_t=photo_comment_tagged Potem ćwiczyłyśmy jakieś figury z frisbee. No i próbowałam łapać Arnika, gdy robi flipa. Teraz Arni nawet flipa nie chce robić, bo raz go złapałam. Na ręce wskakuje bardzo chętnie. Będę walczyć z tym, by go przyzwyczaić do dotyku. No i na spacerku wyszło, że Arniczek ma zabawki w dupie, bawi się, bo się bawi, albo pilnuje zabawek przed Fredem. Za to żarcie... pora odpuścić frisbee i brać się za obi :lol: Quote
Baski_Kropka Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 A mój pies się wczasuje :P Odsypia nocke i podróż biedak... normalnie całymi dniami śpi przynajmniej te 8h jak w pracy jesteśmy, a teraz od rana w ruchu. Już dwa dłuuuugie spacery zaliczyliśmy, teraz dam mu się wyspać i pójdę z nim poćwiczyć troszkę odsyłanie, żeby obiegał pachołek, i spróbuję zaktywizować jego zadek :P Quote
Naklejka Posted April 28, 2014 Author Posted April 28, 2014 A my dzisiaj tylko krótką rundkę na rowerze zrobiliśmy :) Przybył trzeci pies, teraz dopiero odczuwam obecność psów w domu, gdzie nie pójdę tam pies :evil_lol: Quote
Illusion Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Super są te foty! Pomagałaś sobie blendą czy czymś takim? Quote
rashelek Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Wpadłam się przywitać, bo się mijamy w galeriach ciągle i co jakiś czas Was podglądałam :grins: Bardzo fajne te Twoje psiury są, jestem wielką fanką Arnika! I też chcę autograf już teraz, za jakiś czas będzie wart kupe forsy :evil_lol: https://lh5.googleusercontent.com/-6L7VHdjdXQg/U16-B6pvofI/AAAAAAAAb9g/RGRAD1dRo4w/w427-h640-no/IMG_6300.jpg :loveu: Quote
Naklejka Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 [quote name='Illusion']Super są te foty! Pomagałaś sobie blendą czy czymś takim? Dzięki :) blendy jeszcze nie posiadam, słońce chwilami dawało czadu :> [quote name='rashelek']Wpadłam się przywitać, bo się mijamy w galeriach ciągle i co jakiś czas Was podglądałam :grins: Bardzo fajne te Twoje psiury są, jestem wielką fanką Arnika! I też chcę autograf już teraz, za jakiś czas będzie wart kupe forsy :evil_lol: https://lh5.googleusercontent.com/-6L7VHdjdXQg/U16-B6pvofI/AAAAAAAAb9g/RGRAD1dRo4w/w427-h640-no/IMG_6300.jpg :loveu: Witamy :D Muszę sie zastanowić, co z tymi autografami :eviltong: Quote
Baski_Kropka Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 A może jakąś fotę bydlęcia wstawisz :P Tak monotonnie, tylko Arnik wspaniały i Arnik wspaniały :P Quote
Naklejka Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 (edited) [quote name='Baski_Kropka']A może jakąś fotę bydlęcia wstawisz :P Tak monotonnie, tylko Arnik wspaniały i Arnik wspaniały :P Jetsana nie było na tym spacerze ;) nie lubię robić mu zdjęć, bo na wszystkich ma żałosną minę i ogólnie nie chce współpracować. Mam zdjęcia z jakiegoś innego spaceru, ale ich nie obrobiłam :eviltong: Wygląda paskudnie, wstyd go pokazywać z takim futrem :eviltong: Edited April 29, 2014 by Naklejka Quote
gato Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Arnik jakie ma muły ładnie zarysowane na focie z borderem :loveu: . I uśmiech :loveu: ! W ogóle te fotki w kwiatach też czad, no i podglądam na FB - ja tam bym się chętnie wpisała do Ciebie na sesję :D Quote
Naklejka Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 Te muły jakoś dziwnie wyszły, on nie jest zbyt mocno umięśniony, a kondycje ma tak samo kiepską jak ja :evil_lol: Rowerujemy się co jakiś czas, może będzie lepiej. Zapraszam na fotki, zapraszam, ale w drugiej połowie maja :evil_lol: Ten fanpejdż został założony na siłę, pod wpływem gróźb i innych takich :eviltong: Quote
Naklejka Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 Pieseczek dostał zabawki w końcu :D Te z metkami nie dla nas :eviltong: I jedna piłeczka funny nie dotarła :roll: Quote
Recommended Posts