Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Naklejka']Fejmu nie ma i nie będzie :eviltong:

Jest głupiutki, rzygnął u mnie w pokoju i zwiał ze strachu :evil_lol:

Coma potrafi szczeknąć i się wystraszyć samej siebie :evil_lol:
to jest dopiero durne :eviltong:

Posted

Jak zmęczyć psa?
Zabrać na plan filmowy.
Arni wrócił do domu ledwo żywy :evil_lol: Jutro znów do pracy, a potem jeszcze kilka dni chyba nam wpadnie.
No i będę miała 3 psa na przechowanie od poniedziałku :D

Posted

Strasznie ciekawa jestem co to za produkcja :). Jak skończą się zdjęcia i będziesz już mogła więcej powiedzieć, to napisz jak wygląda taki dzień spędzony na planie ;).

Posted

Produkcja jest tak jakby amatorska, niski budżet i te sprawy ;)
W napisach końcowych będę "trenerem psa" :lol:
Jak wygląda dzień na planie?
NUUUDA :evil_lol: głównie to czekanie na sceny w których gra pies.
Ludzie z Arnika zadowoleni, ja nie do końca, ale... siedział cały dzień w schronisku, muszę mu wybaczyć :grins:

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Arniczek mój kochany <3
Zapałałam do niego żywym uczuciem tak mnie zauroczył :D
Biedny zmęczony pies...Pani powinna mu masaż łapeczek zafundować i pełną michę jedzenia :D

Wszyscy go kochają tylko nie ja :evil_lol:
Wczoraj na planie się nażarł parówek, karmy, kanapek, bananów, jabłek, w domu już nic nie dostał. Dostał dzisiaj zabawkę od mamy :eviltong:

foch życia :lol:

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Koooochasz go kochasz... jak bym Ci go porwała to niebo i ziemie byś poruszyła, żeby nas znaleźć :P[/QUOTE]

Kupiłabym sobie lepszy model :eviltong:
Chociaż nie, niee... nie chcę kolejnego psa, za dużo pracy włożyłam w to, by się z Arnim jakoś dogadywać.

Jetsana na fotkach nie ma, bo ma powiekę spuchniętą :roll: coś go znów użarło i wygląda jak debil :evil_lol:

Posted

Zmieniam zdanie, chcę psa, który się nie będzie bał :diabloti:

Odwołali zdjęcia, więc poszłam z właścicielką Demi na spacer, no i Fredi jeszcze z nami był. Zrobiłam milijon fot... https://www.facebook.com/1390534451182617/photos/a.1390541007848628.1073741829.1390534451182617/1462459500656778/?type=1&comment_id=1462480240654704&offset=0&total_comments=7&notif_t=photo_comment_tagged

Potem ćwiczyłyśmy jakieś figury z frisbee. No i próbowałam łapać Arnika, gdy robi flipa.
Teraz Arni nawet flipa nie chce robić, bo raz go złapałam.
Na ręce wskakuje bardzo chętnie.
Będę walczyć z tym, by go przyzwyczaić do dotyku.
No i na spacerku wyszło, że Arniczek ma zabawki w dupie, bawi się, bo się bawi, albo pilnuje zabawek przed Fredem. Za to żarcie... pora odpuścić frisbee i brać się za obi :lol:

Posted

A mój pies się wczasuje :P Odsypia nocke i podróż biedak... normalnie całymi dniami śpi przynajmniej te 8h jak w pracy jesteśmy, a teraz od rana w ruchu. Już dwa dłuuuugie spacery zaliczyliśmy, teraz dam mu się wyspać i pójdę z nim poćwiczyć troszkę odsyłanie, żeby obiegał pachołek, i spróbuję zaktywizować jego zadek :P

Posted

A my dzisiaj tylko krótką rundkę na rowerze zrobiliśmy :)
Przybył trzeci pies, teraz dopiero odczuwam obecność psów w domu, gdzie nie pójdę tam pies :evil_lol:

Posted

[quote name='Illusion']Super są te foty! Pomagałaś sobie blendą czy czymś takim?

Dzięki :) blendy jeszcze nie posiadam, słońce chwilami dawało czadu :>

[quote name='rashelek']Wpadłam się przywitać, bo się mijamy w galeriach ciągle i co jakiś czas Was podglądałam :grins:
Bardzo fajne te Twoje psiury są, jestem wielką fanką Arnika! I też chcę autograf już teraz, za jakiś czas będzie wart kupe forsy :evil_lol:
https://lh5.googleusercontent.com/-6L7VHdjdXQg/U16-B6pvofI/AAAAAAAAb9g/RGRAD1dRo4w/w427-h640-no/IMG_6300.jpg :loveu:

Witamy :D
Muszę sie zastanowić, co z tymi autografami :eviltong:

Posted (edited)

[quote name='Baski_Kropka']A może jakąś fotę bydlęcia wstawisz :P Tak monotonnie, tylko Arnik wspaniały i Arnik wspaniały :P

Jetsana nie było na tym spacerze ;) nie lubię robić mu zdjęć, bo na wszystkich ma żałosną minę i ogólnie nie chce współpracować. Mam zdjęcia z jakiegoś innego spaceru, ale ich nie obrobiłam :eviltong: Wygląda paskudnie, wstyd go pokazywać z takim futrem :eviltong:

Edited by Naklejka
Posted

Arnik jakie ma muły ładnie zarysowane na focie z borderem :loveu: . I uśmiech :loveu: ! W ogóle te fotki w kwiatach też czad, no i podglądam na FB - ja tam bym się chętnie wpisała do Ciebie na sesję :D

Posted

Te muły jakoś dziwnie wyszły, on nie jest zbyt mocno umięśniony, a kondycje ma tak samo kiepską jak ja :evil_lol: Rowerujemy się co jakiś czas, może będzie lepiej.
Zapraszam na fotki, zapraszam, ale w drugiej połowie maja :evil_lol: Ten fanpejdż został założony na siłę, pod wpływem gróźb i innych takich :eviltong: