Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
wyszkol mi Nerona :diabloti:

Ja go sobie mogę szkolić, ale Ciebie i tak słuchać nie będzie ;)

Wojuję z moją matką :loveu: bo na groby i na nabożeństwo nie pojechałam i w ogóle jestem egoistką i wszystkich mam w dupie :loveu: Przechodziłam z psami koło cmentarza, masakra... tłum ludzi, samochodów, pełno stoisk, nie tylko ze zniczami i kwiatami, ale także z zabawkami, balonami dla dzieci :mdleje:

Posted (edited)

Jetsan jest wiecznie głuchy, Arni się fajnie odwołuje ;) Ale co ja tybetana do kundla będę porównywać :eviltong: Jetsan raz odwołał się od psa, więc jest mistrzem :evil_lol:
I tak bardzo mnie zdziwiła ta Pani i te pytania o szkolenie, naprawdę! Przecież Arni nie robi nic wybitnego.

Ogarniam foty i połowa mi nie wyszła :evil_lol: Kocham takie ostre światło, że obiektyw aż świruje- pora kupić nowy, lepszy :diabloti:

To nie ja rzucałam patyka, nawet nie mam wytłumaczenia za kiepski fotki :evil_lol:

Edited by Naklejka
Posted

[quote name='Niufciak']fooooty :loveu:

Ostatnio to rzadkość :eviltong:

[quote name='Onomato-Peja']https://lh6.googleusercontent.com/-FT4I3DlaXpI/UnPKa7WJ4TI/AAAAAAAAX6Q/GFpX5XkFgHg/w640-h427-no/IMG_0626.png Ale kupa futra. :loveu:

No zarasta :loveu: Pakuję w niego tabsy na sierść, wyczesuję z odżywką i jest coraz lepiej! :D Dopiero listopad, jestem ciekawa jak będzie wyglądał w marcu, bo wtedy jest zawsze najbardziej zarośnięty :D