Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']na co się gapią? :P[/QUOTE]

Bo ten pies jakiś taki duży :eviltong:

Jeszcze bardziej kocham głaskanie bez pytania, albo podchodzenie od tyłu i głaskanie go znienacka...

Posted

[quote name='natija']Piękne jesienne fotki.To ludzie tam odważni są;-)Ciekawe kto będzie auto oczyścił ;-):-)[/QUOTE]

Dzięki :) Kiedyś na tamtym ogródku mieszkała podhalanka i sąsiedzi kiedyś chyba zostali przez nią pogryzieni. Suka na ich widok wpadała w szał, bo szczuli ją, gdy była szczeniakim :loveu: Dlatego też i Jetsa się bali, który wpadł w furię na widok ich szczura biegającego wzdłuż płotu :evil_lol: Oczywiście psa odwołać nie umieli, nie zabrali go do domu, bo się bali do płotu podejść :diabloti: Ale jak Jetsa nie było, to też nie pomyśleli, by psa zabrać, co z tego, że pcha się sam w paszczę Jetsana? :roll: Są bardzo nieodpowiedzialni. No i przez szczura Jetsan musiał siedzieć z nami w domu, albo chodził po ogrodzie ze mną, żebym go od płotu mogła odwołać...
No zaraz idę czyścić :shake:

Posted

W tej rzece się kąpali :evil_lol:

Więcej z miasta nie mam, bo nie wzięłam obiektywu z szerszym kątem :eviltong: Ale kiedyś się tam wybiorę i połażę po mieście sama i napstrykam fot, bo z rodzina sie nie da :shake:

Guest wolfheart
Posted

cześć Naklejko ,cześć przygłupie,cześć ośle,cześć świnie:diabloti:

no tośmy się przywitały tu po raz pierwszy:p

Posted

[quote name='marta.k9080']cześć Naklejko ,cześć przygłupie,cześć ośle,cześć świnie:diabloti:

no tośmy się przywitały tu po raz pierwszy:p[/QUOTE]

Gdyby nie to naklejko, pomyślałabym, że to o mnie :evil_lol: Hej! :D

Guest wolfheart
Posted

za to nasze miasto jest zasrane:diabloti:dosłownie

Posted

Ale mieliście ładną pogodę!

Generalnie to ładnie tam u Twoich dziadków! Foteczki przy miastowych atrakcjach też gitowe, ja jakoś nie umiem wymyślić nic kreatywnego w kwestii "pies-w-wielkim-mieście" i raczej omijam betonowe tereny szerokim łukiem. U nas też za specjalnie nic nie ma, ot Kopernik siedzi, no ale psa sadzać mu na kolanach nie będę :shake: