angineuuka Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 mam jeszcze zdjęcie Alpiny w nowej obroży, ale coś dodać mi się nie chce :P Szkoda i tych 22 minut :P Quote
Naklejka Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 No i własnie między innymi przez Was nie robię tego zadania :evil_lol: Jeszcze mi książki z biurka spadły i nie chce mi się ich podnosić- kolejny powód, by nie robić zadania :P Quote
angineuuka Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 zawsze możesz wyłączyć dogo :grins: Quote
łamAga Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Angi napisał(a):mam jeszcze zdjęcie Alpiny w nowej obroży, ale coś dodać mi się nie chce :P Szkoda i tych 22 minut :P niech Ci sie zachce :eviltong: ja juz wymiekam powoli , jestem na 8 min :p Naklejka napisał(a):No i własnie między innymi przez Was nie robię tego zadania :evil_lol: Jeszcze mi książki z biurka spadły i nie chce mi się ich podnosić- kolejny powód, by nie robić zadania :P taaaaaaaaa najlepiej na kogoś zwalić :roll::diabloti: Quote
angineuuka Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 a ja, jak zobaczyłam że to Bolek to wyłączyłam :P Quote
Naklejka Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 Ja wyłączyłam po tym jak usłyszałam "se" :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Angi napisał(a):a ja, jak zobaczyłam że to Bolek to wyłączyłam :P hahahahahahahahaha wiedziałam że Ci sie spodoba :diabloti: Quote
Culineo Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 ale co gorsze Boluś ma zwolenników :o Quote
Naklejka Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 Culineo napisał(a):ale co gorsze Boluś ma zwolenników :o Serio? :mdleje: Quote
Culineo Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Naklejka napisał(a):Serio? :mdleje: ile razy jak go objechałam pod filmikiem to go bronili i mówili , że się nie znam, a on ma racje :D Quote
Naklejka Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 Culineo napisał(a):ile razy jak go objechałam pod filmikiem to go bronili i mówili , że się nie znam, a on ma racje :D hahaha, dobre! Tak samo kocham ludzi, którzy naoglądają się Milana i uważają się za zaklinaczy :evil_lol: Kiedyś mnie ciotka pouczała, że powinnam kopnąć psa jak szarpie, czy coś takiego, albo że nie powinien pierwszy w drzwiach przechodzić i na smyczy iść za mną :lol: Quote
angineuuka Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 mnie psy same przepuszczają w drzwiach, jestem przywódcą stada! :grins: :evil_lol: Quote
Culineo Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 najgorsze jest to , że on używa słowo w słowo terminologii cesara co mnie niemiłosiernie wkurwia można brać przykład, czy niektóre jego metody, ale nie pieprzyć o jego zasadach nawet ich nierozumiejąc :shake: Quote
Naklejka Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 Co gorsze mieszkamy w tym samym mieście.... :lol: Quote
angineuuka Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Naklejka napisał(a):Co gorsze mieszkamy w tym samym mieście.... :lol: też to pisałam :evil_lol: ale on mieszka koło Rudy, gdzieś obok Fauny. Co gorsze, to chciał abym szła z nim na spacer xD Quote
Naklejka Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 Na Porębie, to na drugim końcu miasta :P Ej, my dawno razem nie byłyśmy na spacerze, trzeba Kaśkę sprowadzić też i iść na hałdy z naszą Alpinką :P Quote
angineuuka Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 o własnie, brakło mi dzielnicy :evil_lol: Quote
zaba14 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Naklejka napisał(a):Na Porębie, to na drugim końcu miasta :P Ej, my dawno razem nie byłyśmy na spacerze, trzeba Kaśkę sprowadzić też i iść na hałdy z naszą Alpinką :P Ktoo? ;) bo ja na Zaborzu mieszkam Quote
Luzia Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 [quote name='Angi']mnie psy same przepuszczają w drzwiach, jestem przywódcą stada! :grins: :evil_lol: pisze się pszywutca ;) Quote
Naklejka Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 Luzia napisał(a):pisze się pszywutca ;) Gdzie ja się polskiego uczyłam, no pytam się gdzie? :placz: Quote
Naklejka Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 (edited) Przyszłam wcześnie do domu, ogarnęłam się, zrobiłam obiad i wyszłam na ponad 2,5h z psami :loveu: tak się bawię lajtrumem :D https://lh5.googleusercontent.com/-QX1v_AFxubM/Ui9lKZJU1kI/AAAAAAAAWrw/pIdlJuAN3QM/w1566-h739-no/Bez%25C2%25A0tytu%25C5%2582u.png Edited September 10, 2013 by Naklejka Quote
Naklejka Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 Niedawno wykapany Jetsanek... i pies, który panicznie bał się wody, teraz super aportuje i z wody wychodzić nie chce, nawet sam szuka jakiś przedmiotów, po które można płynąć :lol: leząca pokraka... schudł znowu :shake: Quote
Recommended Posts