Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i własnie między innymi przez Was nie robię tego zadania :evil_lol: Jeszcze mi książki z biurka spadły i nie chce mi się ich podnosić- kolejny powód, by nie robić zadania :P

Posted

Angi napisał(a):
mam jeszcze zdjęcie Alpiny w nowej obroży, ale coś dodać mi się nie chce :P
Szkoda i tych 22 minut :P

niech Ci sie zachce :eviltong:

ja juz wymiekam powoli , jestem na 8 min :p
Naklejka napisał(a):
No i własnie między innymi przez Was nie robię tego zadania :evil_lol: Jeszcze mi książki z biurka spadły i nie chce mi się ich podnosić- kolejny powód, by nie robić zadania :P

taaaaaaaaa najlepiej na kogoś zwalić :roll::diabloti:

Posted

Culineo napisał(a):
ile razy jak go objechałam pod filmikiem to go bronili i mówili , że się nie znam, a on ma racje :D

hahaha, dobre! Tak samo kocham ludzi, którzy naoglądają się Milana i uważają się za zaklinaczy :evil_lol: Kiedyś mnie ciotka pouczała, że powinnam kopnąć psa jak szarpie, czy coś takiego, albo że nie powinien pierwszy w drzwiach przechodzić i na smyczy iść za mną :lol:

Posted

najgorsze jest to , że on używa słowo w słowo terminologii cesara co mnie niemiłosiernie wkurwia można brać przykład, czy niektóre jego metody, ale nie pieprzyć o jego zasadach nawet ich nierozumiejąc :shake:

Posted

Naklejka napisał(a):
Co gorsze mieszkamy w tym samym mieście.... :lol:

też to pisałam :evil_lol: ale on mieszka koło Rudy, gdzieś obok Fauny.

Co gorsze, to chciał abym szła z nim na spacer xD

Posted

Naklejka napisał(a):
Na Porębie, to na drugim końcu miasta :P

Ej, my dawno razem nie byłyśmy na spacerze, trzeba Kaśkę sprowadzić też i iść na hałdy z naszą Alpinką :P

Ktoo? ;) bo ja na Zaborzu mieszkam

Posted

Niedawno wykapany Jetsanek...

i pies, który panicznie bał się wody, teraz super aportuje i z wody wychodzić nie chce, nawet sam szuka jakiś przedmiotów, po które można płynąć :lol:

leząca pokraka... schudł znowu :shake: