Artemida Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 a może to nie jego?!:O i on wyprowadza je za kase xd Quote
Naklejka Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 Artemida napisał(a):a może to nie jego?!:O i on wyprowadza je za kase xd Może, a może jego babci i wyprowadza, bo jest grzecznym wnukiem? :lol: I tak go już nie spotkam :eviltong: Quote
angineuuka Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Naklejka napisał(a):Też się tego obawiam, kto normalny bierze ONka? :evil_lol: Raz szedł jeszcze z jakimś małym kundelkiem, więc jest nadzieja :evil_lol: nikt. :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Naklejka Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 Angi napisał(a):nikt. :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Dzięki za pocieszenie :lol: Katarzyno, a bo ja wiem, ponad 20 na sete :eviltong: Quote
Artemida Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 łeeee to idelany wiek tak z 23 mógłby miec :D Quote
Artemida Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Weż angi juz bez przesady Aneta inaczej to zalatwi:P Quote
Naklejka Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 Angi napisał(a):Napiszcie na spotted :evil_lol: chyba mnie nie po*ebało :lol: Zagadam następnym razem, może :evil_lol: Po prostu napuszczę na niego Arniego, że niby się nie odwołał :cool1: Quote
angineuuka Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Naklejka napisał(a):chyba mnie nie po*ebało :lol: Zagadam następnym razem, może :evil_lol: Po prostu napuszczę na niego Arniego, że niby się nie odwołał :cool1: ahahahahahahah, może :evil_lol: Quote
Naklejka Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 Artemida napisał(a):tak aneta, brawo !!! <3:loveu: Będziesz mogła powiedzieć brawo jak to zrobię, nie przed :evil_lol: Quote
Naklejka Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 Artemida napisał(a):ja cię na niego wepchnę moze :D Przydałoby się :eviltong: Ale nieee... ja nie chce swatki :evil_lol: Quote
Artemida Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 hahahaha spoczko nigdy nie ma swatki:diabloti: Quote
Naklejka Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 (edited) Edited August 19, 2013 by Naklejka Quote
Naklejka Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Takie widoki były koło domku, te łąki były zaraz przed domkiem, coś niesamowitego! :loveu: A ciasto wyszło genialne :D Quote
Naklejka Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Arni pogonił zająca :mdleje: ciemno było, jak to w lesie o tej porze, ale się ładnie odwołał, a nie miałam żadnych przysmaków, zabawek, nic. Chyba zacznę zmieniać zdanie na temat tego psa :) Męczymy się z nauką wchodzenia na stopy, powolutku, krok po kroku. Jeszcze pracowałam nad wchodzeniem na udo i do malutkiej miseczki :) Zobaczymy co nam z tego wyjdzie, nawet jeśli się nie uda, to mamy z tego niezły ubaw :evil_lol: Quote
angineuuka Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 i pewnie pełno siniaków :evil_lol: filmik poproszę, jak się nauczycie :evil_lol: ;) Quote
Naklejka Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Angi napisał(a):i pewnie pełno siniaków :evil_lol: filmik poproszę, jak się nauczycie :evil_lol: ;) Nawet nie, dawno nie miałam siniaków od Arniego, raczej jest delikatny, tylko mam jedną bliznę na ramieniu ;) Będzie na pewno :D Quote
Naklejka Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Bardzo piękna, widokowa trasa :) Tylko szybko wracałyśmy, bo bałyśmy się deszczu, który w końcu nie spadł :lol: I zdjęcie z Gają, i z Filipkiem, który stwierdził, że z plebsem to on siedział nie bedzie :evil_lol: Quote
omry Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Powiedz mi Naklejko gdzie to jest? :razz: Planujemy wyjazd w góry, myśleliśmy o Karpaczu, ale spodobało mi się tam gdzie byłaś :lol: Quote
Bjuta Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 To jest Beskid sądecki :) Dokładnie stoki Eliaszówki! A Filipek to mój ancymonek. Muszę przyznać, że było super! A na Arniego nie pozwolę złego słowa powiedzieć!!! Super pies! Quote
Naklejka Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 omry napisał(a):Powiedz mi Naklejko gdzie to jest? :razz: Planujemy wyjazd w góry, myśleliśmy o Karpaczu, ale spodobało mi się tam gdzie byłaś :lol: Bjuta napisał(a):To jest Beskid sądecki :) Dokładnie stoki Eliaszówki! A Filipek to mój ancymonek. Muszę przyznać, że było super! A na Arniego nie pozwolę złego słowa powiedzieć!!! Super pies! No to już masz odpowiedź :) Cały ten wyjazd to sprawa Bjuty :D I był naprawdę udany, a góry przepiękne, polecam! :) Arni jest super, dopóki nie wyżera kompostownika i nie sadzi takich bonów, hahaha :lol: Quote
Recommended Posts