Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Artemida napisał(a):
a może to nie jego?!:O i on wyprowadza je za kase xd

Może, a może jego babci i wyprowadza, bo jest grzecznym wnukiem? :lol:
I tak go już nie spotkam :eviltong:

Posted

Naklejka napisał(a):
Też się tego obawiam, kto normalny bierze ONka? :evil_lol: Raz szedł jeszcze z jakimś małym kundelkiem, więc jest nadzieja :evil_lol:

nikt. :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Angi napisał(a):
Napiszcie na spotted :evil_lol:

chyba mnie nie po*ebało :lol: Zagadam następnym razem, może :evil_lol:
Po prostu napuszczę na niego Arniego, że niby się nie odwołał :cool1:

Posted

Naklejka napisał(a):
chyba mnie nie po*ebało :lol: Zagadam następnym razem, może :evil_lol:
Po prostu napuszczę na niego Arniego, że niby się nie odwołał :cool1:

ahahahahahahah, może :evil_lol:

Posted

Arni pogonił zająca :mdleje: ciemno było, jak to w lesie o tej porze, ale się ładnie odwołał, a nie miałam żadnych przysmaków, zabawek, nic. Chyba zacznę zmieniać zdanie na temat tego psa :)

Męczymy się z nauką wchodzenia na stopy, powolutku, krok po kroku. Jeszcze pracowałam nad wchodzeniem na udo i do malutkiej miseczki :) Zobaczymy co nam z tego wyjdzie, nawet jeśli się nie uda, to mamy z tego niezły ubaw :evil_lol:

Posted

Angi napisał(a):
i pewnie pełno siniaków :evil_lol:
filmik poproszę, jak się nauczycie :evil_lol: ;)

Nawet nie, dawno nie miałam siniaków od Arniego, raczej jest delikatny, tylko mam jedną bliznę na ramieniu ;)
Będzie na pewno :D

Posted

Bardzo piękna, widokowa trasa :) Tylko szybko wracałyśmy, bo bałyśmy się deszczu, który w końcu nie spadł :lol:

I zdjęcie z Gają, i z Filipkiem, który stwierdził, że z plebsem to on siedział nie bedzie :evil_lol:

Posted

Powiedz mi Naklejko gdzie to jest? :razz: Planujemy wyjazd w góry, myśleliśmy o Karpaczu, ale spodobało mi się tam gdzie byłaś :lol:

Posted

To jest Beskid sądecki :) Dokładnie stoki Eliaszówki! A Filipek to mój ancymonek. Muszę przyznać, że było super! A na Arniego nie pozwolę złego słowa powiedzieć!!! Super pies!

Posted

omry napisał(a):
Powiedz mi Naklejko gdzie to jest? :razz: Planujemy wyjazd w góry, myśleliśmy o Karpaczu, ale spodobało mi się tam gdzie byłaś :lol:

Bjuta napisał(a):
To jest Beskid sądecki :) Dokładnie stoki Eliaszówki! A Filipek to mój ancymonek. Muszę przyznać, że było super! A na Arniego nie pozwolę złego słowa powiedzieć!!! Super pies!

No to już masz odpowiedź :) Cały ten wyjazd to sprawa Bjuty :D I był naprawdę udany, a góry przepiękne, polecam! :)
Arni jest super, dopóki nie wyżera kompostownika i nie sadzi takich bonów, hahaha :lol: