angineuuka Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 a może nie będzie miała męża? :diabloti: Quote
Naklejka Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 dOgLoV napisał(a):odzywa się w Tobie prawdziwa kura domowa :diabloti: mąż będzie miał z Tobą dobrze :eviltong: hahaha :lol: na szczęście brak kandydata na horyzoncie :P Daleko mi do kury domowej, bo nie lubię siedzieć w domu, ale lubię dobrze zjeść :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Angi napisał(a):a może nie będzie miała męża? :diabloti: no to żona :diabloti: Naklejka napisał(a):hahaha :lol: na szczęście brak kandydata na horyzoncie :P Daleko mi do kury domowej, bo nie lubię siedzieć w domu, ale lubię dobrze zjeść :evil_lol: ale zeby dobrze zjesc to trzeba najpierw dobrze ugotować :eviltong: Quote
Naklejka Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 dOgLoV napisał(a):no to żona :diabloti: ale zeby dobrze zjesc to trzeba najpierw dobrze ugotować :eviltong: A żeś dowaliła :lol: Można kupić :grins: Ale ja nic nie mam do gotowania, ale góra dla 2 osób, dla większej ilości to męczarnia :roll: Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Naklejka napisał(a):A żeś dowaliła :lol: Można kupić :grins: Ale ja nic nie mam do gotowania, ale góra dla 2 osób, dla większej ilości to męczarnia :roll: Ty i tak nie chcesz mieć dzieci więc będziecie we dwoje :eviltong: Quote
Naklejka Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 dOgLoV napisał(a):Ty i tak nie chcesz mieć dzieci więc będziecie we dwoje :eviltong: Ale nie mówiłam nigdy, że nie chce mężczyzny :eviltong: Mężczyzny, nie ciotę, złamasa itd. a o takiego trudno :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Naklejka napisał(a):Ale nie mówiłam nigdy, że nie chce mężczyzny :eviltong: Mężczyzny, nie ciotę, złamasa itd. a o takiego trudno :evil_lol: tylko czy tacy istnieją ?? :roll: Quote
Naklejka Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 dOgLoV napisał(a):tylko czy tacy istnieją ?? :roll: Nie spotkałam jeszcze... Quote
Naklejka Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 Angi napisał(a):bo nie istnieją :evil_lol: Trzeba dobrze szukać, ale przy okazji nadziejesz się na idiotów w olbrzymiej ilości :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Naklejka napisał(a):Trzeba dobrze szukać, ale przy okazji nadziejesz się na idiotów w olbrzymiej ilości :evil_lol: święta racja ! Quote
Naklejka Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 dOgLoV napisał(a):święta racja ! zawsze mam rację :cool1: placki zeżarte, umieram, po co zrobiłam ich tak dużo? :lol: Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Naklejka napisał(a):zawsze mam rację :cool1: placki zeżarte, umieram, po co zrobiłam ich tak dużo? :lol: jak możesz tak grzeszyc i to w niedziele :roll::eviltong: Quote
Naklejka Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 dOgLoV napisał(a):jak możesz tak grzeszyc i to w niedziele :roll::eviltong: A to ja wierząca jestem? Nie :P Niedziela jak każdy inny dzień ;) Zawsze mnie bawi jak rodzice się zastanawiają, czy wypada w niedzielę zrobić pranie, albo jakiś porządek w domu, a tym bardziej na ogrodzie- bo sąsiedzi jeszcze zobaczą i co to będzie :shake: hahaha :lol: Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Naklejka napisał(a):A to ja wierząca jestem? Nie :P Niedziela jak każdy inny dzień ;) Zawsze mnie bawi jak rodzice się zastanawiają, czy wypada w niedzielę zrobić pranie, albo jakiś porządek w domu, a tym bardziej na ogrodzie- bo sąsiedzi jeszcze zobaczą i co to będzie :shake: hahaha :lol: moi rodzice tez zawsze w sobote sciagają pranie z balkonu żeby w niedziele nie wisiało :diabloti: Quote
Artemida Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 hmmm Naklejka chyba nigdy nie znajdziemy :D http://www.youtube.com/watch?v=hCUgkUUufBo Quote
Naklejka Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 Artemida napisał(a):hmmm Naklejka chyba nigdy nie znajdziemy :D http://www.youtube.com/watch?v=hCUgkUUufBo Nie narzekaj :diabloti: Znajdziemy :evil_lol: Quote
Artemida Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 A widziałaś gdzieś jakiegoś? bo ja muszę Cię zasmucić...oni chyba nie istnieją :C Quote
Naklejka Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 Artemida napisał(a):A widziałaś gdzieś jakiegoś? bo ja muszę Cię zasmucić...oni chyba nie istnieją :C nie, ale może ten od ONka? :lol: Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 tak czytam i sie zastanawiam czy tutaj ktoś nie był czasami zaręczony ?? :cool3: Quote
Artemida Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 było minęło:p Aneta no to jest 1. i tak nie wiadomo czy jest normalny bo wiesz jakie sa onki moze miec cos po tym psie :p Quote
Naklejka Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 Artemida napisał(a):było minęło:p Aneta no to jest 1. i tak nie wiadomo czy jest normalny bo wiesz jakie sa onki moze miec cos po tym psie :p Też się tego obawiam, kto normalny bierze ONka? :evil_lol: Raz szedł jeszcze z jakimś małym kundelkiem, więc jest nadzieja :evil_lol: Quote
Recommended Posts