Talucha Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Teraz jak szukałam to większe też były a mojego nie :shake: Czekam aż mama dostanie kasę, może kupi mi conversy :lol: Moje 2 letnie już się szmatki niestety robią. A i tak jestem mega zadowolona, żebym ja miała buty 2 lata :O Glany miałam 6 miesięcy i rozwaliłam, jakieś zwykłe trampki z deichmana miałam miesiąc i rozwalone :p Quote
angineuuka Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='Talucha']Teraz jak szukałam to większe też były a mojego nie :shake: Czekam aż mama dostanie kasę, może kupi mi conversy :lol: Moje 2 letnie już się szmatki niestety robią. A i tak jestem mega zadowolona, żebym ja miała buty 2 lata :O Glany miałam 6 miesięcy i rozwaliłam, jakieś zwykłe trampki z deichmana miałam miesiąc i rozwalone :p[/QUOTE] mi szkoda kasy na conversy, bo bym je w miesiąc rozwaliła... U mnie nie ważne ile dam za but, to i tak szybko rozpierdziele... Glany tylko mi dłużej wytrzymały, ale nie wiem jakim cudem mi przemakały na ostatnim spacerze :evil_lol: Teraz leżą w koncie, bo nie wiem co z nimi zrobić.. Tych akurat nosić już nie będę. ;) Quote
Naklejka Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 Trampki z targu to jest to! :loveu: Kupiłam swoje za 16zł i zrobiła mi się dziura na wylot w podeszwie :evil_lol: Z butami to ja mam zawsze problem, nigdy nie ma tego co chcę, z ciuchami tak samo, dlatego ostatnio wisi mi to w czym chodzę ubrana i jak wyglądam :lol: Quote
monika15 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 ja sie z miesiac temu napalilam na conversy i kupilam je za dokladnie 115zl:loveu: nowki sztuki, nie śmigane, takze jestem zadowolona, trzeba tylko posiedziec troche przy kompie i w koncu trafi sie jakas okazja ogolnie to w te wakacje chodze tylko i wylacznie w trampkach, baleriny sa bleee a na obcasach nie umiem sie poruszac:evil_lol: podobno w biedrze sa trampki:lol: moja siostra smigala w takich turkusowych rok i jeszcze zyja (zabrzmialao troche jak reklama, ale co tam):evil_lol: Quote
vege* Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Talucha']Teraz jak szukałam to większe też były a mojego nie :shake: Czekam aż mama dostanie kasę, może kupi mi conversy :lol: Moje 2 letnie już się szmatki niestety robią. A i tak jestem mega zadowolona, żebym ja miała buty 2 lata :O Glany miałam 6 miesięcy i rozwaliłam, jakieś zwykłe trampki z deichmana miałam miesiąc i rozwalone :p Z tymi glanami to poważnie?:crazyeye: Moja siostra kiedyś za czasów gimnazjum chodziła w glanach chyba 5 lat albo i dłużej a te glany są do dziś w mojej piwnicy i wyglądają ok, ale ja w tym chodzić nie lubię :p [quote name='Angi']mi szkoda kasy na conversy, bo bym je w miesiąc rozwaliła... U mnie nie ważne ile dam za but, to i tak szybko rozpierdziele... Glany tylko mi dłużej wytrzymały, ale nie wiem jakim cudem mi przemakały na ostatnim spacerze :evil_lol: Teraz leżą w koncie, bo nie wiem co z nimi zrobić.. Tych akurat nosić już nie będę. ;) Ja jak kupuję buty to wolę dać więcej niż ciągle kupować tanie trampki, które jak ostatnio z deichamanna rozwaliłam w 2 tyg :mdleje: Kupiłam sobie 4 lata temu czarne nike i mam je do dziś, tetrane dosłownie w każdych warunkach, przemakały na deszczu, chodziłam w nich po błocie, z Nuką wszędzie i inne takie i nawet nitka z nich nie wyszła, koloru nie straciły, nigdzie się nie starły i nie śmierdzą, ale żadne moje buty nie śmierdzą:evil_lol: Poluje sobie na conversy, ale teraz koleżanka mojej siostry jedzie do stanów i mi i mojej siostrze przywiezie stamtąd za ponad połowę ceny :evil_lol: [quote name='monika15']ja sie z miesiac temu napalilam na conversy i kupilam je za dokladnie 115zl:loveu: nowki sztuki, nie śmigane, takze jestem zadowolona, trzeba tylko posiedziec troche przy kompie i w koncu trafi sie jakas okazja ogolnie to w te wakacje chodze tylko i wylacznie w trampkach, baleriny sa bleee a na obcasach nie umiem sie poruszac:evil_lol: podobno w biedrze sa trampki:lol: moja siostra smigala w takich turkusowych rok i jeszcze zyja (zabrzmialao troche jak reklama, ale co tam):evil_lol: Ja lubię balerinki, ale wygodniejsze są takie balerinki jakby sportowe np. z Adidasa czy Pumy, normalnie jak boso :loveu: Obcasy lubię, ale tylko na chwilę np jakaś uroczystość ale nie na co dzień jak niektórzy:evil_lol: Ja nie patrzę na rozmiar tylko na długość wkładki w bucie, ja noszę 25.5 i często mam z tym problem bo w sklepach są albo 25 albo 26 :( Quote
Naklejka Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 A ja uwielbiam buty na koturnie, obcasie :eviltong: Chociaż ostatnio kupiłam sandałki na płaskiej podeszwie :evil_lol: Ale na obcasie też mam. Jedynie zimą chodziłam w "sportowych" butach, mam je dwa lata i myślę, że tą zimę jeszcze wytrzymają ;) Muszę kupić nowe botki i kozaki, koniecznie na obcasie. Trza się podbudować jakoś, skoro jest się knypem :lol: Czas się pakować :placz: Muszę wyciągnąć plecak i naszykować rzeczy, które chcę zabrać, a potem się męczyć z upychaniem tego do plecaka :placz: Quote
vege* Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Ja muszę sobie buty na zimę kupić, ale już takie konkretne i ciepłe, a nie, że ładne :evil_lol: Moja siostra ma fajne z adidasa, mega ciepłe, nieprzemakalne z grubą podeszwą, też muszę takie kupić na tą zimę :) Quote
Naklejka Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 Moje trapery nie są brzydkie i są mega ciepłe i nieprzemakalne, ale już po tych 2 zimach trochę się wytarły w środku, a kozaki też mi się rozwaliły. Muszę też kupić nowy płaszcz, bo mój już ma swoje lata, na szczęście kurtka narciarska jest w b.dobrym stanie. Ufff... prawie wszystko weszło do mojego plecaka, tylko bez kosmetyczki jadę, wszystko luzem wrzucone, jeszcze tylko upchać butelkę wina, buty i gotowe :D No i rano dorzucić resztę kosmetyków.... Jeszcze aparat muszę spakować i naładować akumulatorki :mdleje: Muszę iść na autobus do centrum, potem jechać do Katowic, stamtąd do Siemianowic... Z dużym plecakiem, torbą od aparatu (to też sporo waży) i psem :mdleje: Potem pakujemy się już tylko do samochodu i ruszamy w drogę. Nie znam osoby, która nas zawozi, ale będzie fajnie :D Quote
monika15 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 kiedyś w zimę śmigalam w kozakach i slicznych plaszczykach, kurteczkach, ale od zeszlego roku sie to zmienilo. mam do szkoly ze 2km i trudno isc po zaspach w takich butach, wiec przestawilam sie na tryb sportowy:evil_lol: powiem szczerze, ze nie zaluje o wiele lepiej czuje sie w takich sportowych ubraniach ;) Zazdroszczę wyjazdu :) Moi znajomi za cholerę nie mogą się zorganizować w tym roku... nie chcą nigdzie jechać to nie, ja nie będę im organizować czasu:diabloti: taka ze mnie malpa:eviltong: Quote
Naklejka Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='monika15']kiedyś w zimę śmigalam w kozakach i slicznych plaszczykach, kurteczkach, ale od zeszlego roku sie to zmienilo. mam do szkoly ze 2km i trudno isc po zaspach w takich butach, wiec przestawilam sie na tryb sportowy:evil_lol: powiem szczerze, ze nie zaluje o wiele lepiej czuje sie w takich sportowych ubraniach ;) Zazdroszczę wyjazdu :) Moi znajomi za cholerę nie mogą się zorganizować w tym roku... nie chcą nigdzie jechać to nie, ja nie będę im organizować czasu:diabloti: taka ze mnie malpa:eviltong:[/QUOTE] Ja mam ponad 2km do szkoły przez nieodśnieżone chodniki :eviltong: dlatego na dużą ilość śniegu mam trapery, a jak jest w miarę bezpiecznie to mogę sobie ubrać kozaki :eviltong: Ten wyjazd nie był planowany, też się ze znajomymi zgadać nie umiemy... każdy ruszył w swoją stronę. Quote
Naklejka Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']Ale że Ty niby niska jesteś ?? :-o[/QUOTE] Tak, ledwo 1,6m... :roll: Ej, na wystawie miałam chyba koturny ubrane, bo z tego co pamiętam byłam w płaszczu, bo było zimno :lol: Quote
vege* Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 W zimę nigdy w płaszczu nie chodzę, zawsze mam ciepłą, sportową kurtkę, dłuuuugi gruby szal, albo komin, czapki nie noszę chyba, że na prawdę jest wielki mróz no i jakieś sportowe buty. W zimę to ja patrzę by mi ciepło było, a nie żeby pięknie wyglądać jak to niektóre pindy z mojego miasta się w miniówkę i kozaki odwalą a na dworze -20*:evil_lol: Quote
Naklejka Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 Mój płaszcz jest cieplejszy niż sportowa kurtka, zdecydowanie wolę na zimę płaszcze, nie piździ tak po nogach :eviltong: Wolę też dobre kozaki, bo nie mam śniegu w butach :eviltong: Quote
angineuuka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 a ja w zimę popylam w glanach i płaszczu :evil_lol: Quote
vege* Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Naklejka']Mój płaszcz jest cieplejszy niż sportowa kurtka, zdecydowanie wolę na zimę płaszcze, nie piździ tak po nogach :eviltong: Wolę też dobre kozaki, bo nie mam śniegu w butach :eviltong: Ja kupowałam kurtki tylko w reporterze bo cieplejszych nie spotkałam. Szkoda, że zlikwidowali reportera już, kurtkę mam już chyba przez 3 zimy, teraz będzie czwarta i jest super. Przy mrozach -25* nie było mi zimno, nie przepuszczała wiatru :) Ale Reebok ma też fajne kurtki, że jak na dworze temp spada poniżej chyba -5* to kurtka od środka dodaje 4* i jest ciepło :) Moja siostra ma takie zimowe http://images.izideal.com/img/product/13695392/l/uk/adidas-honey-winter-snow-boots-blue-ad111c004-502.jpeg i żaden mróz im nie straszny :eviltong: Ja chcę takie tylko czarne, nienawidzę jak marzną mi stopy :eviltong: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Naklejka']Tak, ledwo 1,6m... :roll: Ej, na wystawie miałam chyba koturny ubrane, bo z tego co pamiętam byłam w płaszczu, bo było zimno :lol:[/QUOTE] Nio byłaś w płaszczu ale jakie buty miałaś to nie mam zielonego pojęcia , ja mam ledwo 1,53 więc o czym tu rozmawiać :evil_lol: Quote
angineuuka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Jaki z ciebie knyypek :evil_lol: Moja mama ma 1.58 :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Angi']Jaki z ciebie knyypek :evil_lol: Moja mama ma 1.58 :evil_lol:[/QUOTE] noooo knypek knypek :diabloti: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Angi']to ja jestem trochę większa :grins:[/QUOTE] ode mnie każdy jest wyższy :roll::cool1: Quote
angineuuka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']ode mnie każdy jest wyższy :roll::cool1:[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts