Naklejka Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [quote name='Angi']jo, na pewno. :diabloti:[/QUOTE] A po cholerę będę tam wiozła cały sprzęt? Nie po to by leżał w torbie cały czas :eviltong: A z Kasią zawsze robimy ogrom zdjęć, często bardzo głupich zdjęć :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='Naklejka']A po cholerę będę tam wiozła cały sprzęt? Nie po to by leżał w torbie cały czas :eviltong: A z Kasią zawsze robimy ogrom zdjęć, często bardzo głupich zdjęć :evil_lol: a dodasz je na dogo? :diabloti: zamawiałaś już z ds? Quote
Naklejka Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 Oczywiście, że w sieci nie wylądują :eviltong: Tylko te ogarnięte będą na fejsie :evil_lol: Jeszcze nie, bo muszę się z kasą ogarnąć. Zamówię pod koniec wakacji ;) Quote
angineuuka Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 to daj mi znać jak będziesz zamawiać, to zamówimy razem ;) Alpinie obrożę jednak zamówię :eviltong: bo nie ma nic fajnego.. :diabloti: Quote
Naklejka Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [quote name='Angi']to daj mi znać jak będziesz zamawiać, to zamówimy razem ;) Alpinie obrożę jednak zamówię :eviltong: bo nie ma nic fajnego.. :diabloti:[/QUOTE] Ok :) Dalej nie zdecydowałam co chcę dla Jetsa. Chyba jednak będzie hurrta stajl, bo nie umiem zdecydować się na cottonkowy wzór :eviltong: Arni dostanie potworki na neonkowej taśmie i turkusowej eko, albo jakąś obrożę z serii cottonki, tylko znowu problem ze wzorem- myślałam nad sówkami, ale one bardziej do Jetsa pasują niż Arniego :lol: Quote
angineuuka Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 U mnie się pewnie może coś zmienić. Ja się czaję na te szopy : https://picasaweb.google.com/101825270268017642048/CottonkiWzory#5878574172485387442 Bo hurttę stajl to zbyt dużo osób już ma :eviltong: Quote
Naklejka Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 Jetsanowi nie umiem jakoś tak założyć kolorkowej obroży :eviltong: Więc hurtta to dobre wyjście, albo coś z serii twist. A może coś takiego? https://picasaweb.google.com/101825270268017642048/CottonkiWzory#5819274443107459266 https://picasaweb.google.com/101825270268017642048/CottonkiWzory#5819274643039769890 Te szopy są całkiem całkiem. Quote
angineuuka Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Też myślałam o twistach, wtedy bym dwóm zamówiła.. A nie tylko Alpinie :eviltong: Gorzej z połączeniem kolorów :evil_lol: Te paski są fajne ;) Quote
Talucha Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Hurttę ma pełno osób, ale jest tak fajna, że się nie mogłam powstrzymać i dzisiaj zamówiłam :lol: Te kropki niebieskie fajne :) Ale Arniemu będą potwory pasowały :D Quote
Naklejka Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 Muszę spytać mamy, co dla Jetsa chce :diabloti: Dla Arniego chcę oczo*ebkę, dlatego padło na takie połączenie :) Jaki kolor zamówiłaś? :) Quote
angineuuka Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 skończy się tak, że w końcu nie zamówię NIC. :diabloti: Quote
Naklejka Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [quote name='Angi']skończy się tak, że w końcu nie zamówię NIC. :diabloti:[/QUOTE] U mnie też tak się zazwyczaj kończyło, ale te durnie mają tylko po łańcuszku, arni ma obroże, a Jetsan dławik i dwie pary szelek, których nie nosi :eviltong: A i zapomniałam, muszę kupić wygodną przepinaną smycz dla Jetsa, Arni nie potrzebuje, bo on nie używa praktycznie w ogóle smyczy :) Quote
angineuuka Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='Naklejka']U mnie też tak się zazwyczaj kończyło, ale te durnie mają tylko po łańcuszku, arni ma obroże, a Jetsan dławik i dwie pary szelek, których nie nosi :eviltong: A i zapomniałam, muszę kupić wygodną przepinaną smycz dla Jetsa, Arni nie potrzebuje, bo on nie używa praktycznie w ogóle smyczy :)[/QUOTE] Alpina ma tylko szelki, obrożę i dławik którego teraz nie nosi. :p Szczerze, to nie wiem czy zamawiać... Z jeden strony jest mi szkoda kasy, a z drugiej kusi. :diabloti: Quote
Naklejka Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [quote name='Angi']Alpina ma tylko szelki, obrożę i dławik którego teraz nie nosi. :p Szczerze, to nie wiem czy zamawiać... Z jeden strony jest mi szkoda kasy, a z drugiej kusi. :diabloti: Taaa... Kup Alpinie coś słodkiego, ładnego, żeby nie wyglądała na takiego rąbniętego psa, tylko grzeczną, poukładaną suczkę :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 ma szelki w robaczki(jeszcze troche za duże :p) , wcale dziwnie nie wygląda :grins: A co byś dla niej poleciła? Nie musi być akurat DS ;) Quote
Talucha Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Wzięłam w końcu zieleń neon :) Ja też mam takie rozterki zawsze, z jednej strony szkoda kasy, a z drugiej te obroże są taaaakie śliiczne ]:-> Quote
angineuuka Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='Talucha']Wzięłam w końcu zieleń neon :) Ja też mam takie rozterki zawsze, z jednej strony szkoda kasy, a z drugiej te obroże są taaaakie śliiczne ]:->[/QUOTE] ja ostatnio mam takie coś, że jest mi szkoda wydawać kasy nawet na rzeczy dla siebie :evil_lol: Tak sobie trzymam kasę, gdyby był jakiś nagły wypadek :lol: Quote
Talucha Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Ja mam tyyyyyyle rzeczy, na które zbieram :lol: Nie mogę tak trzymać kasy :lol: Quote
Naklejka Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 Natalia, jak dojdą to się pochwal! :) Angi, nie mam pojęcia, mam zawsze problem z wyborem obróżek :eviltong: Ja ogólnie jestem sknerą i na siebie też wydaję mało kasy, każdy zakup jest przemyślany, nie kupuję nieużytecznych rzeczy, lub takich, których na co dzień nie będę potrzebowała. Dlatego mam minimalną ilość kosmetyków, pustki w szafie i wieczny brak odpowiednich butów :evil_lol: Ksiażek też nie kupuję, bo mi szkoda kasy, ale jak przechodzę obok księgarni to mnie skręca, tam samo w zoologu :lol: Nie lubię drogich i bezużytecznych prezentów. Zakupów też nie lubię, tzn. lubię takie sensowne np. zakup Jetsa, laptopa, albo lustra z 3 obiektywami :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='Naklejka']Natalia, jak dojdą to się pochwal! :) Angi, nie mam pojęcia, mam zawsze problem z wyborem obróżek :eviltong: Ja ogólnie jestem sknerą i na siebie też wydaję mało kasy, każdy zakup jest przemyślany, nie kupuję nieużytecznych rzeczy, lub takich, których na co dzień nie będę potrzebowała. Dlatego mam minimalną ilość kosmetyków, pustki w szafie i wieczny brak odpowiednich butów :evil_lol: Ksiażek też nie kupuję, bo mi szkoda kasy, ale jak przechodzę obok księgarni to mnie skręca, tam samo w zoologu :lol: Nie lubię drogich i bezużytecznych prezentów. Zakupów też nie lubię, tzn. lubię takie sensowne np. zakup Jetsa, laptopa, albo lustra z 3 obiektywami :evil_lol: skąd ja to znam :p Quote
Talucha Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Ja zwykle mam tak, że się na jakąś rzecz nakręcę i wtedy muszę ją kupić. Tzn. wiem, że chcę spodnie w kratę, to takich szukam i żadnych innych nie chcę :P Jeśli chodzi o kosmetyki, to ja mam swój zestaw, rzeczy, które po prostu potrzebuję i też nie biegam i nie kupuję co chwilę nowego tuszu, pięciu tysięcy kremów itp, mam swoje sprawdzone i kolejny kupuję, jak jeden mi się skończy :) Z butami problemu nie mam, bo noszę trampki na zmianę z glanami :diabloti: Chociaż, nie... Ostatnio rozwaliłam trampki to poszłam na zakupy, w celu kupienia zwykłych czarnych trampek... Jezuu nie macie pojęcia ile się nachodziłam po sklepach i ostatecznie ich nie kupiłam bo nigdzie nie ma! :shake: Quote
Talucha Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Uwierz mi, że przeleciałam wszystko i nigdzie nie mogłam dostać :lol: Jak coś było, to nie mój rozmiar... Quote
angineuuka Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 a jaką masz nogę? Ja kupuję trampki każdego koloru. Kiedyś byłam nawet na zakończeniu w trampkach zielonych :evil_lol: Quote
Talucha Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 40 :placz::placz: właściwie to 39,5 ale to zmusza mnie do kupowania 40 :P A ja chcę właśnie czarne, zwykłe bo mi do wszystkiego pasują. Czerwone są boskie, granatowe i szare też fajne, białe mi się podobają ale bym miała od razu ujebane :lol: Quote
Recommended Posts