Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']jo, na pewno. :diabloti:[/QUOTE]

A po cholerę będę tam wiozła cały sprzęt? Nie po to by leżał w torbie cały czas :eviltong: A z Kasią zawsze robimy ogrom zdjęć, często bardzo głupich zdjęć :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']A po cholerę będę tam wiozła cały sprzęt? Nie po to by leżał w torbie cały czas :eviltong: A z Kasią zawsze robimy ogrom zdjęć, często bardzo głupich zdjęć :evil_lol:
a dodasz je na dogo? :diabloti:

zamawiałaś już z ds?

Posted

Oczywiście, że w sieci nie wylądują :eviltong: Tylko te ogarnięte będą na fejsie :evil_lol:

Jeszcze nie, bo muszę się z kasą ogarnąć. Zamówię pod koniec wakacji ;)

Posted

[quote name='Angi']to daj mi znać jak będziesz zamawiać, to zamówimy razem ;) Alpinie obrożę jednak zamówię :eviltong: bo nie ma nic fajnego.. :diabloti:[/QUOTE]

Ok :) Dalej nie zdecydowałam co chcę dla Jetsa. Chyba jednak będzie hurrta stajl, bo nie umiem zdecydować się na cottonkowy wzór :eviltong:
Arni dostanie potworki na neonkowej taśmie i turkusowej eko, albo jakąś obrożę z serii cottonki, tylko znowu problem ze wzorem- myślałam nad sówkami, ale one bardziej do Jetsa pasują niż Arniego :lol:

Posted

Hurttę ma pełno osób, ale jest tak fajna, że się nie mogłam powstrzymać i dzisiaj zamówiłam :lol:
Te kropki niebieskie fajne :) Ale Arniemu będą potwory pasowały :D

Posted

[quote name='Angi']skończy się tak, że w końcu nie zamówię NIC. :diabloti:[/QUOTE]

U mnie też tak się zazwyczaj kończyło, ale te durnie mają tylko po łańcuszku, arni ma obroże, a Jetsan dławik i dwie pary szelek, których nie nosi :eviltong:
A i zapomniałam, muszę kupić wygodną przepinaną smycz dla Jetsa, Arni nie potrzebuje, bo on nie używa praktycznie w ogóle smyczy :)

Posted

[quote name='Naklejka']U mnie też tak się zazwyczaj kończyło, ale te durnie mają tylko po łańcuszku, arni ma obroże, a Jetsan dławik i dwie pary szelek, których nie nosi :eviltong:
A i zapomniałam, muszę kupić wygodną przepinaną smycz dla Jetsa, Arni nie potrzebuje, bo on nie używa praktycznie w ogóle smyczy :)[/QUOTE]
Alpina ma tylko szelki, obrożę i dławik którego teraz nie nosi. :p Szczerze, to nie wiem czy zamawiać... Z jeden strony jest mi szkoda kasy, a z drugiej kusi. :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']Alpina ma tylko szelki, obrożę i dławik którego teraz nie nosi. :p Szczerze, to nie wiem czy zamawiać... Z jeden strony jest mi szkoda kasy, a z drugiej kusi. :diabloti:

Taaa... Kup Alpinie coś słodkiego, ładnego, żeby nie wyglądała na takiego rąbniętego psa, tylko grzeczną, poukładaną suczkę :evil_lol:

Posted

Wzięłam w końcu zieleń neon :)
Ja też mam takie rozterki zawsze, z jednej strony szkoda kasy, a z drugiej te obroże są taaaakie śliiczne ]:->

Posted

[quote name='Talucha']Wzięłam w końcu zieleń neon :)
Ja też mam takie rozterki zawsze, z jednej strony szkoda kasy, a z drugiej te obroże są taaaakie śliiczne ]:->[/QUOTE]
ja ostatnio mam takie coś, że jest mi szkoda wydawać kasy nawet na rzeczy dla siebie :evil_lol: Tak sobie trzymam kasę, gdyby był jakiś nagły wypadek :lol:

Posted

Natalia, jak dojdą to się pochwal! :)
Angi, nie mam pojęcia, mam zawsze problem z wyborem obróżek :eviltong:
Ja ogólnie jestem sknerą i na siebie też wydaję mało kasy, każdy zakup jest przemyślany, nie kupuję nieużytecznych rzeczy, lub takich, których na co dzień nie będę potrzebowała. Dlatego mam minimalną ilość kosmetyków, pustki w szafie i wieczny brak odpowiednich butów :evil_lol: Ksiażek też nie kupuję, bo mi szkoda kasy, ale jak przechodzę obok księgarni to mnie skręca, tam samo w zoologu :lol: Nie lubię drogich i bezużytecznych prezentów. Zakupów też nie lubię, tzn. lubię takie sensowne np. zakup Jetsa, laptopa, albo lustra z 3 obiektywami :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Natalia, jak dojdą to się pochwal! :)
Angi, nie mam pojęcia, mam zawsze problem z wyborem obróżek :eviltong:
Ja ogólnie jestem sknerą i na siebie też wydaję mało kasy, każdy zakup jest przemyślany, nie kupuję nieużytecznych rzeczy, lub takich, których na co dzień nie będę potrzebowała. Dlatego mam minimalną ilość kosmetyków, pustki w szafie i wieczny brak odpowiednich butów :evil_lol: Ksiażek też nie kupuję, bo mi szkoda kasy, ale jak przechodzę obok księgarni to mnie skręca, tam samo w zoologu :lol: Nie lubię drogich i bezużytecznych prezentów. Zakupów też nie lubię, tzn. lubię takie sensowne np. zakup Jetsa, laptopa, albo lustra z 3 obiektywami :evil_lol:
skąd ja to znam :p

Posted

Ja zwykle mam tak, że się na jakąś rzecz nakręcę i wtedy muszę ją kupić. Tzn. wiem, że chcę spodnie w kratę, to takich szukam i żadnych innych nie chcę :P Jeśli chodzi o kosmetyki, to ja mam swój zestaw, rzeczy, które po prostu potrzebuję i też nie biegam i nie kupuję co chwilę nowego tuszu, pięciu tysięcy kremów itp, mam swoje sprawdzone i kolejny kupuję, jak jeden mi się skończy :)
Z butami problemu nie mam, bo noszę trampki na zmianę z glanami :diabloti: Chociaż, nie... Ostatnio rozwaliłam trampki to poszłam na zakupy, w celu kupienia zwykłych czarnych trampek... Jezuu nie macie pojęcia ile się nachodziłam po sklepach i ostatecznie ich nie kupiłam bo nigdzie nie ma! :shake:

Posted

40 :placz::placz: właściwie to 39,5 ale to zmusza mnie do kupowania 40 :P
A ja chcę właśnie czarne, zwykłe bo mi do wszystkiego pasują. Czerwone są boskie, granatowe i szare też fajne, białe mi się podobają ale bym miała od razu ujebane :lol: