Naklejka Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Wiem, ze z kolanami nie ma żartów, ale to tylko takie jednorazowe. Jakby sie to powtarzało to moze pomysle o wizycie u ortopedy. Ogolnie to omijam lekarzy :eviltong: A na wizyte musialabym czekac ponad miesiac.... Quote
Fauka Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Haha, mnie nie kolana a ścięgna przy kostkach bolą po dłuższym spacerze, w życiu tak nie miałam :lol: W ogole taki tybetanik to fajny pies, nie bałabym się sama do lasu chodzić, bo labek to słaby postrach sieje :diabloti: Quote
Naklejka Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Lab ze zdjęć sieje większy postrach niż moja ciapa :eviltong: Jetsan to pies stróżujący, nie obronny, jedyne co to może swoją wielkością przestraszyć ;) Chociaż jak jest ciemno to ma ochotę zlikwidować większość ludzi :diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 No to tych kolan pilnuj. ;) Jak za późno się zainteresujesz a coś faktycznie się dzieje to uwierz, że dupnie to wygląda. Jestem przeczulona. :lol: Quote
Naklejka Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 (edited) Moja koleżanka, a właściwie "siostra" niedawno miała artroskopię kolana, także coś tam wiem na ten temat i ona też mnie pilnuje ;) Dzisiaj już praktycznie kolano nie dokucza :) Edited July 4, 2013 by Naklejka Quote
Onomato-Peja Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Taki dzień, mi dziś też nie dokucza a na artoskopię się jeszcze załapię z tego co mi mówiono. :D Quote
Naklejka Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 a teraz czas na najwieksza pieknosc zabrza :diabloti: Quote
Naklejka Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Artroskopia to sama przyjemnosc :shake: obys jej uniknęła... Quote
ailema Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Cudowne masz psy . Jednak gdy zobaczyłam twoją rudą kotkę to się zakochałam uwielbiam rude koty (opgolnie umaszczenie rude u kotek to rzadkość ) Quote
Ania :) Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Witam się :D W końcu trzeba się ujawnić, psy masz świetne. Szele labki mi się strasznie podobają :) Quote
Onomato-Peja Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Artroskopia to super sprawa! Doczekać się nie mogę. :D Wiesz, to wygląda tak, że jeśli choroba mi się sama cudownie cofnie to mnie operacja ominie a jeśli się nie cofnie to... ;) Więc już się nastawiłam, że prędzej czy później mnie wyczyszczą. Arni jest świetny. :lol: Ale wydawał mi się mniejszy. ;) Quote
Naklejka Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Onamto-Peja, To ja jestem mikrusem :P Arni jest niedużym psem, tylko 50cm w kłębie ;) Ania, witamy :) dzięki za miłe słowa :) bosze, ten komp to jest jakaś tragedia, muli, nic nie widzę na monitorze, bo obraz jest tak nieostry, myszka i klawiatura ledwo działa :mdleje: a laptop nadal martwy, ale na szczęście dysk cały i nic nie przepadło :) Quote
Onomato-Peja Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 A ja mam nowiutkiego lapka, nananana... :) No to faktycznie maluch, kurczę. To ile Ty masz w kłębie? Quote
angineuuka Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 ja mam lapka dopiero 9 miesięcy :grins: Ma ładne szelki, jaką mają szerokość? :) Quote
Naklejka Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Angi napisał(a):ja mam lapka dopiero 9 miesięcy :grins: Ma ładne szelki, jaką mają szerokość? :) A bo ja wiem :P Onomato-Peja napisał(a):A ja mam nowiutkiego lapka, nananana... :) No to faktycznie maluch, kurczę. To ile Ty masz w kłębie? Moj ma trzy lata, a wywalilam na niego ok. 4tysiaki :roll: mial byc porzadny.... 1,60m :P Quote
Onomato-Peja Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 No dobra, to faktycznie z Tobą a nie z psem jest coś nie tak. :D Tak to już bywa z tym sprzetem... Podejrzewam, że mój też ultra długo nie pożyje. Quote
Naklejka Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Matka natura mnie skrzywdziła pod wieloma względami :placz: Piszę z mojego laptopka :diabloti:, ubuntu to dziwny system, ale winodws nie działa, do danych z dysku c nie umiem sie dostać, a miałam tam swoje dokumenty i kilka starych zdjęć :roll: Quote
natija Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 nie martw sie mnie matka natura jeszcze bardziej skrzywdzila:shake: Quote
FredziaFredzia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 O Matko na jednym ze zdjeć labek ma taaaakie smutne oczyska... :lol: Quote
Onomato-Peja Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Matka natura ma to do siebie, że lubi krzywdzić. :D Quote
angineuuka Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Nie gadajcie o kolanach, bo moje na samą myśl mnie boli :lol: a jutro czeka mnie dłuuuuuuuugi dzień :P Quote
Recommended Posts