Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem, ze z kolanami nie ma żartów, ale to tylko takie jednorazowe. Jakby sie to powtarzało to moze pomysle o wizycie u ortopedy.
Ogolnie to omijam lekarzy :eviltong: A na wizyte musialabym czekac ponad miesiac....

Posted

Haha, mnie nie kolana a ścięgna przy kostkach bolą po dłuższym spacerze, w życiu tak nie miałam :lol:
W ogole taki tybetanik to fajny pies, nie bałabym się sama do lasu chodzić, bo labek to słaby postrach sieje :diabloti:

Posted

Lab ze zdjęć sieje większy postrach niż moja ciapa :eviltong: Jetsan to pies stróżujący, nie obronny, jedyne co to może swoją wielkością przestraszyć ;) Chociaż jak jest ciemno to ma ochotę zlikwidować większość ludzi :diabloti:

Posted (edited)

Moja koleżanka, a właściwie "siostra" niedawno miała artroskopię kolana, także coś tam wiem na ten temat i ona też mnie pilnuje ;)
Dzisiaj już praktycznie kolano nie dokucza :)

Edited by Naklejka
Posted

Cudowne masz psy .
Jednak gdy zobaczyłam twoją rudą kotkę to się zakochałam uwielbiam rude koty (opgolnie umaszczenie rude u kotek to rzadkość )

Posted

Artroskopia to super sprawa! Doczekać się nie mogę. :D
Wiesz, to wygląda tak, że jeśli choroba mi się sama cudownie cofnie to mnie operacja ominie a jeśli się nie cofnie to... ;) Więc już się nastawiłam, że prędzej czy później mnie wyczyszczą.

Arni jest świetny. :lol: Ale wydawał mi się mniejszy. ;)

Posted

Onamto-Peja, To ja jestem mikrusem :P Arni jest niedużym psem, tylko 50cm w kłębie ;)
Ania, witamy :) dzięki za miłe słowa :)

bosze, ten komp to jest jakaś tragedia, muli, nic nie widzę na monitorze, bo obraz jest tak nieostry, myszka i klawiatura ledwo działa :mdleje: a laptop nadal martwy, ale na szczęście dysk cały i nic nie przepadło :)

Posted

Angi napisał(a):
ja mam lapka dopiero 9 miesięcy :grins:

Ma ładne szelki, jaką mają szerokość? :)

A bo ja wiem :P

Onomato-Peja napisał(a):
A ja mam nowiutkiego lapka, nananana... :)

No to faktycznie maluch, kurczę. To ile Ty masz w kłębie?

Moj ma trzy lata, a wywalilam na niego ok. 4tysiaki :roll: mial byc porzadny....
1,60m :P

Posted

Matka natura mnie skrzywdziła pod wieloma względami :placz:

Piszę z mojego laptopka :diabloti:, ubuntu to dziwny system, ale winodws nie działa, do danych z dysku c nie umiem sie dostać, a miałam tam swoje dokumenty i kilka starych zdjęć :roll: