Sawmj Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 A witam, witam :loveu: Haha, lubie tą tematykę w filmie i książkach :loveu: na maturę wzięłam sobie temat 'Rozdwojenie osobowości w literaturze i filmie', baaaardzo mi pasował <3 nawet nie musiałam sie przygotowywac zbytnio :evil_lol: Olek, masz coś do polecenia w tym temacie? Film/książka? :cool3: Quote
Aleks89 Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 No właśnie też szukam teraz czegoś.Bo wszystkie narkomańskie ,anorektyczne już przeczytałem:evil_lol: Quote
natija Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 no to chcecie o psychice: idz kochaj-nie zapomnicie o niej gwarantuje:cool3:daje wiele do myslenia,troche tez o religii,o psychice duzo:cool3: panna nikt Tomka tryzny godzina kopciuszka-katherine stone a taka troche trudna,miala byc dla psychoterapeutow,ale normalny czlowiek tez moze poczytac "struktura magii"Richard Bandler, John Grinder psychologia dla bystrzakow adam cash,fajnie napisana na temat naszej psychy,symptomy chorob psychicznych:cool3:a jak myslisz ,ze to dla sztywniakow to pewnien lekarz uznalby Cie za ciekawy przypadek:diabloti: Quote
Naklejka Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 Umieram! Tak gardło mnie boli, że zaraz zdechnę, nawet połknąć śliny nie umiem, a jak kichnę... o bosze... :mdleje: Czyżby anginka? :loveu: A jutro mam iść na 18 koleżanki :loveu: Quote
natija Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Naklejka napisał(a):Umieram! Tak gardło mnie boli, że zaraz zdechnę, nawet połknąć śliny nie umiem, a jak kichnę... o bosze... :mdleje: Czyżby anginka? :loveu: A jutro mam iść na 18 koleżanki :loveu: no to juz chyba se popilas;) Quote
Naklejka Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 natija napisał(a):no to juz chyba se popilas;) Idę, ale ja nie piję ;) Jedno-dwa piwka/lekki drin to nie picie :eviltong: Quote
evel Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Piwka to niekoniecznie, bo zimne i gazowane Cię zabije - ja bym radziła driny z wódą jak już ;) Quote
Naklejka Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 (edited) evel napisał(a):Piwka to niekoniecznie, bo zimne i gazowane Cię zabije - ja bym radziła driny z wódą jak już ;) Nic mi nie będzie, ja praktycznie nie choruję, to taki pikuś tylko, przejdzie samo ;) Przecież niedawno kąpałam się w jeziorze przy 13 stopniach :evil_lol: A pewnie i tak piwa nie będzie, tylko wóda, to drinka sobie zrobię i tyle, bo już jestem grzeczna i nie piję za dużo :grins: Ooo, żeby było jeszcze lepiej rano dostałam okres :loveu: 3 dni wcześniej :mad: Wszystko działa przeciwko mnie :placz: Akurat jak mam wyjść na imprezę :placz: Jeszcze tort muszę jej upiec... Edited June 27, 2013 by Naklejka Quote
Naklejka Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 Okropne :-( Wszystko mi mówi, że nie powinnam wychodzić z domu, a tym bardziej na imprezę :eviltong: Quote
Naklejka Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 Kilka godzin męczrni, bo masa nie wychodziła, bo coś tam i jest... Miał być w kształcie ch*ja, ale robiłam go z mamą, więc sobie odpuściłam :evil_lol: Quote
Naklejka Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 Koleżanka! Ja mam za kilka miesięcy :eviltong: Quote
łamAga Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Naklejka napisał(a):Koleżanka! Ja mam za kilka miesięcy :eviltong: to swojego zrób w krztałcie uja :diabloti: Quote
Naklejka Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 Coś ty, niech one mi zrobią! :evil_lol: Ja tam im co najwyżej na imprezkę zrobię babeczki z kremem. O ile do imprezy dojdzie, bo do tego trza mieć chatę wolną :eviltong: Quote
łamAga Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 na hałdach zrób impreze :diabloti: to i Aleks sie moze załapie :eviltong: Quote
Naklejka Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 Weźcie się puknijcie w łby! Pod koniec listopada impreza na hałdach? :eviltong: Rodzice pojadą na weekend do babci, albo kuzynki :evil_lol: Quote
vege* Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Fajnie wygląda ten tort, ale dla mnie takie torty są nie apetyczne, ciasta są nie dobre:eviltong: akceptuję tylko zebrę, szarlotkę i murzynka :loveu: Quote
Naklejka Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 A ja kocham torty, te masy, śmietanę, kremy itd :loveu: Zebry i murzynka nie wielbię, ale zjem ;) Bo ja w sumie wszystko zjadam :diabloti: Quote
vege* Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Naklejka napisał(a):A ja kocham torty, te masy, śmietanę, kremy itd :loveu: Zebry i murzynka nie wielbię, ale zjem ;) Bo ja w sumie wszystko zjadam :diabloti: ja jestem strasznie wybredna co do jedzenia :evil_lol: lubię słodkie ale bez przesady, kremy i masy są mdłe takie maślane :eviltong: Quote
Naklejka Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 [quote name='vege*']ja jestem strasznie wybredna co do jedzenia :evil_lol: lubię słodkie ale bez przesady, kremy i masy są mdłe takie maślane :eviltong: A to trzeba dobre kremy robić, albo dobre kupować :cool3: :mdleje: Quote
Recommended Posts