Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie chce mi się z domu wychodzić :roll: Najchętniej to bym się wpakowała pod kołdrę.
Chociaż jest jeden plus, nie muszę chodzić do szkoły, nie muszę gapić się na te ryje...

Sama sobie Nerona tresuj :P Chociaż odbicia od ciała i wskakiwanie na ręce to nie jest dobry pomysł :lol:

Jak umiejętnie zastosowany fotoszop :P
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=374207442698024&set=a.284829334969169.68741.284820351636734&type=1&relevant_count=1&ref=nf

Posted

Naklejka napisał(a):
Chociaż odbicia od ciała i wskakiwanie na ręce to nie jest dobry pomysł :lol:

A dlaczego nie? Ty się położysz na trawie a Neron będzie po tobie skakał :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Nie chce mi się z domu wychodzić :roll: Najchętniej to bym się wpakowała pod kołdrę.
Chociaż jest jeden plus, nie muszę chodzić do szkoły, nie muszę gapić się na te ryje...

Sama sobie Nerona tresuj :P Chociaż odbicia od ciała i wskakiwanie na ręce to nie jest dobry pomysł :lol:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=374207442698024&set=a.284829334969169.68741.284820351636734&type=1&relevant_count=1&ref=nf
widziałam to :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Nie chce mi się z domu wychodzić :roll: Najchętniej to bym się wpakowała pod kołdrę.

ja już sie wyleżałam pod kołdrą do samej 15stej prawie :diabloti:

myślę że to by było jednorazowe odbicie i żebra połamane :diabloti:

tez zwróciłam uwagę na to zdjęcie na FB :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
ja już sie wyleżałam pod kołdrą do samej 15stej prawie :diabloti:

myślę że to by było jednorazowe odbicie i żebra połamane :diabloti:

Ja sobie o 8 już wstałam...

No dokładnie :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']pamiętaj, że kołnierz ma wrócić do mnie cały! :diabloti:

nie dam [SIZE=1]rady w tym roku pojechać na krakowską wystawę, tak[SIZE=1] mi się wydaję... :(

Postaramy się :evil_lol:

Jasne, spoko, ja sama nie wiem, czy pojadę na jakąkolwiek wystawę jeszcze... Może zahaczę o Wrocław, może... ;)

Posted

Naklejka napisał(a):
Postaramy się :evil_lol:

Jasne, spoko, ja sama nie wiem, czy pojadę na jakąkolwiek wystawę jeszcze... Może zahaczę o Wrocław, może... ;)

ja mam nadzieję :diabloti:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Super Arni ćwiczy :)

Dzięki :)

Właśnie przywiozłam go ze schroniska, bez jajec. Żal mi go normalnie :evil_lol:
Ledwo chodzi, ale na mój widok dupa latała w każdą stronę :evil_lol:

Posted

Naklejka napisał(a):
Dzięki :)

Właśnie przywiozłam go ze schroniska, bez jajec. Żal mi go normalnie :evil_lol:
Ledwo chodzi, ale na mój widok dupa latała w każdą stronę :evil_lol:

trochę będzie otępiały ale kilka godzin i będzie jak przed wycinaniem :lol:

Posted (edited)

Śpi sobie, spokojny Arni :crazyeye: Teraz będę miała wolne, tylko w poniedziałek muszę skoczyć do szkoły, to będę miała czas by go pilnować :)
W przyszły piątek jadę nad jezioro, miałam go zabrać, ale 11/12 powinien mieć ściągnięte szwy :roll: Więc zostawię go w domu, a rodzice z nim do weta pójdą.

Edited by Naklejka
Posted

Jestem ciekawa co Arnik będzie robił ze szwami jak otrzeźwieje :evil_lol:
Mam kołnierz, ale on w nim chodzić nie umie i się obija o wszytko i potem patrzy się na mnie z żałosną miną, biednego, bitego psa :lol:

Posted

Naklejka napisał(a):
Jestem ciekawa co Arnik będzie robił ze szwami jak otrzeźwieje :evil_lol:
Mam kołnierz, ale on w nim chodzić nie umie i się obija o wszytko i potem patrzy się na mnie z żałosną miną, biednego, bitego psa :lol:

lepiej żeby miał kołnierz bo może sobie wygryzać szewki ;)