Aleksa. Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='Naklejka']Jetsan też się nie odwołuje :evil_lol: Mam takie kontrastowe pieski :P[/QUOTE] Różnorodność :D :D Quote
Bjuta Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Ale grzeczny, pies!! [url]https://lh4.googleusercontent.com/-8W7s7SssnRU/UWwrTB1HVZI/AAAAAAAARNk/L84aohh0eJQ/s640/IMG_1463.jpg[/url] Cudne zdjęcie. Quote
Naklejka Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 [quote name='Bjuta']Ale grzeczny, pies!! [url]https://lh4.googleusercontent.com/-8W7s7SssnRU/UWwrTB1HVZI/AAAAAAAARNk/L84aohh0eJQ/s640/IMG_1463.jpg[/url] Cudne zdjęcie.[/QUOTE] To tylko pozory, kazałam mu paść :eviltong: dzięki :) Quote
Rinuś Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [url]https://lh4.googleusercontent.com/-8W7s7SssnRU/UWwrTB1HVZI/AAAAAAAARNk/L84aohh0eJQ/s640/IMG_1463.jpg[/url] coraz fajniejsze te zdjęcia Ci wychodzą :loveu: Quote
Naklejka Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 [quote name='Rinuś']https://lh4.googleusercontent.com/-8W7s7SssnRU/UWwrTB1HVZI/AAAAAAAARNk/L84aohh0eJQ/s640/IMG_1463.jpg coraz fajniejsze te zdjęcia Ci wychodzą :loveu: Dzięki, jak się trafi, czasem coś wyjdzie, a zazwyczaj nic :eviltong: Chociaż dziś dostałam pochwałę od jakiegoś fotografa, czy tam kogoś kto się tą fotografią interesuje, za zdjęcia psiaka do adopcji :diabloti: Byłam Z Jetsankiem na spacerku, spotkaliśmy sarny, Jetsan węszy i węszy, ale ich nie widzi, stały 50m dalej :evil_lol: Ostatnio często tą parkę spotykam, nie mogę Jetsa na moich ścieżkach spuścić... Arni się odwołuje, więc on jest praktycznie wszędzie bez smyczy. Zaliczyłam też pierwszy rower z Arnim i w końcu go zmęczyłam, bo wspólne bieganie to dla niego pikuś :p A teraz sie dosusza, bo go wykąpałam, woda była czarna :mdleje: Jutro, albo pojutrze pora na Jetsana :mdleje: Miałam taką akcje w szkole dzisiaj, że do tej pory jestem poddenerwowana... dobrze, że w szkole nikogo nie skrzywdziłam :roll: I to bynajmniej nie wina PMS :diabloti: Quote
angineuuka Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='Naklejka'] Miałam taką akcje w szkole dzisiaj, że do tej pory jestem poddenerwowana... dobrze, że w szkole nikogo nie skrzywdziłam :roll: I to bynajmniej nie wina PMS :diabloti:[/QUOTE] pochwal się!:diabloti::diabloti: [video=youtube;Zp7WV90IXbI]http://www.youtube.com/watch?v=Zp7WV90IXbI[/video] :diabloti: Quote
Naklejka Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 [quote name='Aleksandra95']A co się w szkole stało ?[/QUOTE] Pewna osoba piękne rzeczy na mój temat wygadywała, takich bajek to ja jeszcze nie słyszałam... :roll: Spytany prosto w twarz wszystkiego się wyparł, tchórz :roll: Potem już miałam z tego niezły ubaw, a ta osoba nie będzie miała życia :diabloti: Quote
angineuuka Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='Naklejka']Pewna osoba piękne rzeczy na mój temat wygadywała, takich bajek to ja jeszcze nie słyszałam... :roll: Spytany prosto w twarz wszystkiego się wyparł, tchórz :roll: Potem już miałam z tego niezły ubaw, a ta osoba nie będzie miała życia :diabloti:[/QUOTE] hejtuj tą osobę, hejtuj! :evil_lol: Quote
Naklejka Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 [quote name='Aleksandra95']Takie osoby się niszczy :D[/QUOTE] Oczywiście :diabloti: To dla mnie nie kłopot :diabloti: Nie tylko mi dupę obrabiał, bo ucierpiały na tym jeszcze 2 osoby... Jestem złem wcielonym :evil_lol: Quote
angineuuka Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 szkoda, że nie chodzę z Tobą do szkoły. Pomogłabym Ci. :diabloti: Quote
Naklejka Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 [quote name='Angi']szkoda, że nie chodzę z Tobą do szkoły. Pomogłabym Ci. :diabloti:[/QUOTE] Pomoc już mam, ale dzięki :evil_lol: Damy sobie radę :evil_lol: AAAA! W sobotę na dogtrekking ze schroniskowcami! :multi: Quote
Ty$ka Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Wokół mnie też są tacy ludzie. ;) Ooo, extra :D Ile km? ;P Quote
Aleks89 Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Pieszek:loveu: A osoba robiąca ci dupę nie ma ochoty na seans z Jetsanem?:diabloti:Np.zaprosić tak ją/jego do siebie i przez okno wypchnąć na ogród:evil_lol:Jets się na bank ucieszy:evil_lol: Quote
angineuuka Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='Ty$ka']Wokół mnie też są tacy ludzie. ;) Ooo, extra :D Ile km? ;P[/QUOTE] chyba wokół każdego. :P Wyruszają na 15 kilometrów :lol: Pogody wam życzę udanej! :D Quote
Naklejka Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 [quote name='Ty$ka']Wokół mnie też są tacy ludzie. ;) Ooo, extra :D Ile km? ;P[/QUOTE] Norma, niestety... 15km :) Więcej ze schroniskowcami nie damy rady. [quote name='Aleks89']Pieszek:loveu: A osoba robiąca ci dupę nie ma ochoty na seans z Jetsanem?:diabloti:Np.zaprosić tak ją/jego do siebie i przez okno wypchnąć na ogród:evil_lol:Jets się na bank ucieszy:evil_lol:[/QUOTE] Ta osoba lubi Jetsa i uważa go za super spokojnego milutkiego misia :eviltong: Ta osoba była nawet u mnie w domu, spotykaliśmy się nawet czasem w parku, piwko, czy jakiś soczek... takie normalne koleżeńskie stosunki :shake: [quote name='Angi']chyba wokół każdego. :P Wyruszają na 15 kilometrów :lol: Pogody wam życzę udanej! :D[/QUOTE] Nie dziękuję! :D Quote
Naklejka Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 ooo.... jutro będzie ciekawie w szkole :p Quote
Naklejka Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 [quote name='Rinuś']ojej tititititi :loveu:[/QUOTE] :loveu: [quote name='Angi']i jak było w szkole? :lol:[/QUOTE] nuda! Ta osoba stchórzyła i nawet na nas nie popatrzyła :cool3: Quote
angineuuka Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Ty$ka napisał(a):Szkoda. Zapowiadało się fajnie 8) to samo pomyślałam, muhaha 8) :D Quote
Naklejka Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Udostępnia głupie kwejki na fejsie i myśli, że tego nie zrozumiemy, że to nie o nas? :diabloti: Mam ochotę napisać coś mega chamskiego, ale nie będę się zniżać do takiego poziomu... Co się będę denerwować, wolę to olac :) Quote
Recommended Posts