Naklejka Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Angi']ta, ta pogoda to koszmar :diabloti:[/QUOTE] Nie gadaj nawet... Byliśmy z psami na spacerze :mdleje: Jetsan jest tak uwalony, że zatracił swoje podpalania.... A ja wróciłam cała z błota, mokra ze śniegu... Quote
angineuuka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 a ja na razie nie targam Alpiny na spacery... :/ Quote
Naklejka Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Angi']a ja na razie nie targam Alpiny na spacery... :/[/QUOTE] Nie dziwię Ci się :roll: Quote
angineuuka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Naklejka']Nie dziwię Ci się :roll:[/QUOTE] masakra jakaś :/ Quote
Naklejka Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Aleks89']A co się stało?:crazyeye:[/QUOTE] Alpina jest chora, wiecej na wątku Angi... Quote
angineuuka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Aleks89']A co się stało?:crazyeye:[/QUOTE] a Alpina się pochorowała. :/// Quote
Naklejka Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 Mam takie zaległości na dogo, że nie ogarniam :lol: i nie mam czasu na nadrobienie tego :lol: Quote
Naklejka Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 3 lata temu przywieźliśmy to małe paskudztwo... Quote
Amber Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Fajnie :) Jetsan jest wiekiem zbliżony do Jariego... Tylko ja jego odbierałam dopiero w październiku :-( Quote
Naklejka Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='Amber']Fajnie :) Jetsan jest wiekiem zbliżony do Jariego... Tylko ja jego odbierałam dopiero w październiku :-([/QUOTE] Zgadza się :) Ja czekałam na niego 2msc i doczekać się nie mogłam, ale odwiedziłam go jak miał 4tyg :loveu: Potem zapadła decyzja, że go chcemy, ale decydujący głos miała hodowczyni i tak wyszło po naszemu :evil_lol: Chociaż jak ich zobaczyłam w wieku 8tyg, to zmieniłam zdanie, ale teraz wiem, że jednak dobrze wybraliśmy ;) [quote name='Rinuś']ojeeeej to drugie zdjęcie :loveu:[/QUOTE] Szkoda, że mam mało jego zdjęć, wszystkie poszły razem z dyskiem... :-( Jetsan zaczął linieć :mdleje: Kłaki mu lecą z głowy, okolic uszu, szyi.... Jeszcze czeka mnie kąpanie ich, ale najpierw musi to błoto wyschnąć... Quote
Aleks89 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Moje już skończyły:multi:całe szczęście 2tyg furminatora dzień w dzień i mam dwa łyse chude pieski:diabloti: Quote
Naklejka Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='Aleks89']Moje już skończyły:multi:całe szczęście 2tyg furminatora dzień w dzień i mam dwa łyse chude pieski:diabloti:[/QUOTE] Arni już wyczesany od jakiegoś miesiąca :eviltong: no może musiałabym go jeszcze pomęczyć, ale nie mam kiedy, wykąpię go, to reszta wyjdzie. Jetsan zawsze późno linieje, więc jestem zaskoczona, że już tak te kłaki wychodzą. Tylko w wyczesywanie tego trzeba włożyć sporo siły :roll: Muszę kupić wygodniejszy grzebień. Quote
Aleks89 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Ja tak dociskam szczoty ,że dziwie się ,że skóra z nich nie schodzi:evil_lol: Quote
Naklejka Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='Aleks89']Ja tak dociskam szczoty ,że dziwie się ,że skóra z nich nie schodzi:evil_lol:[/QUOTE] Przy Jetsanie pudlówka się nie sprawdza, więc wyszarpuję sierść grzebieniem, albo palcami :eviltong: A Arni na widok szczotki ucieka :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 o matko jaki niedźwiedź xD Tic Tac też na widok szczotki ucieka jak głupi ;/ Natomiast Mushu równiez już wyczesany... Te Zagranica jak tam pogoda :D Quote
Aleks89 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Ja też te najpierwszy kłak wyrywam grzebieniem :diabloti: potem grabki ,furminator ,pudlówka i tak w kółko do zerzygania. Quote
Bolsbokser Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Łole bzydal https://lh3.googleusercontent.com/-Ckqj30g0fNo/UHw-01T3m0I/AAAAAAAALaU/dxrYrahwucw/s640/IMG_0948.JPG :evil_lol: Dobrze, że wyrósł na przystojniaka :loveu: Quote
Naklejka Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='Aleks89']Ja też te najpierwszy kłak wyrywam grzebieniem :diabloti: potem grabki ,furminator ,pudlówka i tak w kółko do zerzygania. u mnie leci pudlówka co któryś dzień, żeby włos dobrze wyglądał, a do wyrywania włosa to grzebien i trymer grabkowy najlepszy :eviltong: [quote name='Bolsbokser']Łole bzydal https://lh3.googleusercontent.com/-Ckqj30g0fNo/UHw-01T3m0I/AAAAAAAALaU/dxrYrahwucw/s640/IMG_0948.JPG :evil_lol: Dobrze, że wyrósł na przystojniaka :loveu: On był fajnym szczeniaczkiem, był ładny, mały, posłuszny, grzeczny i słodki :loveu: A teraz? wielkie to to i paskudne, do tego uparte jak osioł :mad: Quote
Naklejka Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Takie małe szczeniątko, jeszcze w hodowli :loveu: Quote
Anecioreczek Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 boze on byl chyba taki jak Tic Tac jest teraz :D Quote
Naklejka Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='Anecioreczek']boze on byl chyba taki jak Tic Tac jest teraz :D[/QUOTE] 8tyg i bodajże 11kg :P I nosił obrożę po mojej pseudoDONce, która miała około 40cm :evil_lol: Quote
Recommended Posts