Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']ta, ta pogoda to koszmar :diabloti:[/QUOTE]

Nie gadaj nawet...
Byliśmy z psami na spacerze :mdleje: Jetsan jest tak uwalony, że zatracił swoje podpalania.... A ja wróciłam cała z błota, mokra ze śniegu...

Posted

[quote name='Amber']Fajnie :) Jetsan jest wiekiem zbliżony do Jariego... Tylko ja jego odbierałam dopiero w październiku :-([/QUOTE]

Zgadza się :) Ja czekałam na niego 2msc i doczekać się nie mogłam, ale odwiedziłam go jak miał 4tyg :loveu: Potem zapadła decyzja, że go chcemy, ale decydujący głos miała hodowczyni i tak wyszło po naszemu :evil_lol: Chociaż jak ich zobaczyłam w wieku 8tyg, to zmieniłam zdanie, ale teraz wiem, że jednak dobrze wybraliśmy ;)

[quote name='Rinuś']ojeeeej to drugie zdjęcie :loveu:[/QUOTE]

Szkoda, że mam mało jego zdjęć, wszystkie poszły razem z dyskiem... :-(

Jetsan zaczął linieć :mdleje: Kłaki mu lecą z głowy, okolic uszu, szyi....
Jeszcze czeka mnie kąpanie ich, ale najpierw musi to błoto wyschnąć...

Posted

[quote name='Aleks89']Moje już skończyły:multi:całe szczęście 2tyg furminatora dzień w dzień i mam dwa łyse chude pieski:diabloti:[/QUOTE]

Arni już wyczesany od jakiegoś miesiąca :eviltong: no może musiałabym go jeszcze pomęczyć, ale nie mam kiedy, wykąpię go, to reszta wyjdzie.

Jetsan zawsze późno linieje, więc jestem zaskoczona, że już tak te kłaki wychodzą. Tylko w wyczesywanie tego trzeba włożyć sporo siły :roll: Muszę kupić wygodniejszy grzebień.

Posted

[quote name='Aleks89']Ja tak dociskam szczoty ,że dziwie się ,że skóra z nich nie schodzi:evil_lol:[/QUOTE]

Przy Jetsanie pudlówka się nie sprawdza, więc wyszarpuję sierść grzebieniem, albo palcami :eviltong:
A Arni na widok szczotki ucieka :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleks89']Ja też te najpierwszy kłak wyrywam grzebieniem :diabloti: potem grabki ,furminator ,pudlówka i tak w kółko do zerzygania.

u mnie leci pudlówka co któryś dzień, żeby włos dobrze wyglądał, a do wyrywania włosa to grzebien i trymer grabkowy najlepszy :eviltong:

[quote name='Bolsbokser']Łole bzydal https://lh3.googleusercontent.com/-Ckqj30g0fNo/UHw-01T3m0I/AAAAAAAALaU/dxrYrahwucw/s640/IMG_0948.JPG :evil_lol:
Dobrze, że wyrósł na przystojniaka :loveu:

On był fajnym szczeniaczkiem, był ładny, mały, posłuszny, grzeczny i słodki :loveu: A teraz? wielkie to to i paskudne, do tego uparte jak osioł :mad:

Posted

[quote name='Anecioreczek']boze on byl chyba taki jak Tic Tac jest teraz :D[/QUOTE]

8tyg i bodajże 11kg :P I nosił obrożę po mojej pseudoDONce, która miała około 40cm :evil_lol: