Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Na Fb ktoś reklamuje nową polską karmę Pescado 20kg- 139zł, ale ciężko coś więcej o niej znaleźć.
Dzisiaj dostałam paczkę z 1kg na próbę, zapach ma świetny, Mayka ją pochłania :D ale niestety nic więcej nie mogę o niej powiedzieć na dzień dzisiejszy.
https://www.facebook.com/groups/265703403556010/?fref=ts
Aleksandra Binkowska sprzedaje

Dawkowanie ma ciekawe, jak nic ponad 1kg dziennie by szło :mdleje:
Nutra jest tania, wydajna, ale niedostępna :placz:
Na razie wezmę im worek brita i będę polowała na nutrę...

Posted

Amber napisał(a):

Raz kupiłam na allegro, bo na sklepie w telekarmie nie mieli, czekałam ponad miesiąc na karmę :roll: Tym razem będzie podobnie, bo wystawiają towar, którego nie mają...

No właśnie na tą się czaję ;) Chyba jej granulki bardziej przypasują Jetsanowi.

Posted

Nie mówię, żeby kupowała z Krakvetu, podałam pierwszego lepszego linka, żeby porównała skład karmy.

Z Nutrą w ogóle jest różnie, kiedyś chciałam kupić juniora dla dużych ras chyba (jak jeszcze wierzyłam, że Jari będzie mógł ją jeść, ach młoda byłam i głupia :evil_lol:) to też był duży problem, bo nigdzie nie było.

Posted

No właśnie z tą Nutrą jest problem.... czekałam miesiąc na karmę, bo jej nie było, teraz chciałam zamówić, nie było, potem się pojawiła, znowu chcę ją zamówić i znowu nie ma :lol:

Psy rozbierają kompostownik :loveu: Jeszcze trochę zniszczeń i nie opuszczą kojca :evil_lol:

Posted

Angi napisał(a):
Mina ludzi w tym pociągu - bezcenna za pewnie :evil_lol:

Pewnie miałabym nieprzyjemną podróż :evil_lol:
A nie wiem, czy Jetsan wszedłby do pociągu, bo on miewa dziwne zwiechy, nie lubi ciasnych przejść, stromych schodków, więc byłoby ciekawie :evil_lol:
Autobusem jeździ :) ale one są niskopodłogowe. Chociaż do pociągu też już próbował wejść za jakimś szczeniakiem.

Taka podróż byłaby zbyt stresująca, dla mnie chyba bardziej niż dla niego ;)

Posted

Angi napisał(a):
ty mój miszczu!

Jak wiosna kiedyś tam nastanie, to ruszymy na hałdy! :D

tyle dłubania by nieumiejętnie usunąć szelki, hahah

Kiedyś... a akurat będę miała teraz wolne weekendy tzn. poza 6/7 i 27/28 :eviltong:

Posted

mądra ja oglądam marcowe weekendy :evil_lol:
Szczerze, to ja chyba nie będę miała wolnego weekendu w kwietniu :P a wtoreek ci pasuje? :lol:
Ewentualnie 21.04 - niedziela :evil_lol: